-
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر -
خوابِ پروانه در اقلیم سیاستزدگی، آستانهی سقوط در سکوتِ نسیمها
سید یونس آصف جاه
نه روحانی، خاتمی است نه خادمی، حسینی و صابری!

دلسوزان واقعی اصلاحطلبان و دولت تدبیر و امید در کهگیلویه و بویراحمد این روزهای حساس نباید انتقاد از عملکرد استاندار را به اهرمی برای فشار بیشتر اصولگرایان و تخریب دولت تبدیل کنند بلکه باید شرایط دولت و سیاستهای محوله به سید موسی خادمی را نیز در نظر بگیرند.
خداوند را گواه میگیرم آنچه را که می نویسم نگاه شخصی و سیاسی خودم در حد توان و شناخت نسبی که از روند سیاست داخلی کشور و سیاست های دولت تدبیر دارم بیان میکنم.
همگان اطلاع داریم اصلاح طلبان در چه شرایطی از کاندیدای جریان اعتدال حمایت کردند. با توجه به فضای که بعد از ۸۸ بر کشور حاکم شد و عملا حذف نیروهای دلسوز انقلاب به یک رویه تبدیل شده بود همه رهبران اصلاح طلب از حصر گرفته تا حبس و آقای خاتمی و آیت الله هاشمی و سید حسن خمینی همه با یک نگاه مشترک که نتیجه آن حضور فعال در انتخابات بود تاکید داشتند.
طبیعی بود بعد آن همه محدودیت که برای جریان اصلاحات بوجود آمده بود اجازه حضور به نیروهای اصلی داده نمیشد تا جاییکه حضور چهره معتدل و یکی از بانیان اصلی انقلاب حضرت آیت الله هاشمی را هم تحمل نکردند.
واقعیت فضای سیاسی آن روزهای کشور همان بود که در سال ۹۲ اتفاق افتاد. اجماع روی کاندیدای معتدل دکتر روحانی بود که شعارش اعتدال و خود را معتدل معرفی کرد.
استفاده از همه ظرفیت های سیاسی معتدل در کشور تکیه کلام اصلی روحانی بود. اصلاح طلبان خوب میدانستند که از چه کسی با چه پیشینه ای حمایت میکنند ولی چون منافع ملی کشور را ترجیح میدادند در حمایت از روحانی مصمم بودند.
بعد از روی کارآمدن دولت چندبار ریس دولت اصلاحات تاکید کردند که اصلاح طلبان قصد سهم خواهی از دولت ندارند ولی از هیچ کمکی هم دریغ نمیکنند.
دولت اعتدال شروع بکار کرد و باید وزرایش را از فیلتر مجلس نهم عبور میداد. مجلسی که همه تلاشش را برای مقابله با منتخب اراده ملت بکار گرفت. روحانی معتدل، رحمانی فضلی اصولگرا را در راس مهمترین وزارتخانه قرار داد. حال باید خود منصفانه قضاوت کنیم رئیس جمهور معتدل وزیر کشور اصولگرا نمایندگان مجلس پایداری …استاندارها چکاره باشند ما را راضی میکنند؟؟؟؟
در این بین استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد به گواه بیشتر اصلاح طلبان استان از جنس اصلاح طلبی و مشی جریان اصلاحات انتخاب شد جدا از اینکه انتقادهایی بود از نحوه انتخاب شدن ایشان. بعد از چهار سال اگر بخواهیم عملکرد صرفا سیاسی دکتر خادمی را تحلیل کنیم باید همه شرایط را لحاظ کرد.
نمیشود نگاه سیاسی خادمی را با استاندار جریان فکری اصولگرا از جمله حسینی و صابری مقایسه کرد. چرا که نه روحانی، خاتمی هست نه رحمانی فضلی، عبدالله نوری یا موسوی لاری هست. پس باید واقع بین باشیم و عملکرد حسینی و صابری ها باید با استانداران دولت اصلاحات از جمله شورانگیز و دوستی مقایسه کرد.
مگر خود روحانی چقدر از نیروهایی اصلاح طلب اصیل در کابینه استفاده کرد؟ پس باید با همان نگاهی که به رئیس جمهور داریم و محدودیت های آن و فاصله اش را با اصلاح طلبان درک میکنیم انتظار میرود همین نگاه را هم به مدیرت استان داشته باشیم و محدویت هایش را هم ببینیم.
البته این منکر نقدهای که وجود دارد نمیشود. خیلی از دوستان اصلاح طلب اصیل استان در حاشیه هستند همانطور که در کل کشور هستند. آری عملکرد سیاسی دکتر خادمی را باید نسبت به بقیه استاندارهای کشور سنجید تا قضاوت منصفانه باشد.
با نگاهی به استانهای همجوار و کل کشور متوجه خواهیم شد که استان ما در زمینه عزل نصب ها چند گام جلوتر هست (به عنوان مثال فرماندار مرکزی شهرستان اصفهان که یادگار دوران احمدینژاد بود هفته قبل عوض شد اگه در استان ما بود قطعا صدای همه را بلند میکرد. درست بلافاصله به عنوان مشاور استاندار هم برگزیده شد.) اکثر مدیران کل تغییر کردند و بیشتر آنها در دایره اصلاح طلبی تعریف میشوند .این عملکرد قابل تحسین هست.
من صرفا نگاه شخصی وسیاسی خود را نوشتم و اعتقاد دارم در شرایط فعلی باید همه با هم متحد شویم و اجازه ندهیم در آستانه انتخابات رقیب ما که همه تریبون ها در اختیارش هست از این وضعیت نهایت استفاده سیاسی خودش را ببرد.
در پایان از استاندار هم تقاضا داریم در این شرایط حساس برای جلوگیری از حاشیه ها صدای حامیان دولت را بیشتر بشنود. انشاءالله
*فعال سیاسی
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 8 نظر
جناب بنام، آقای صابری قاطع بودوجریان محوروخودش تصمیم میگرفت.جناب خادمی ابزاردست دیگران شده است.و قابل دفاع نیست.
پاسخصد رحمت به حسینی،و صابری،خادمی دیگه شورش دراورده.هر چه مدیرکل هست یا فامیل خادمی است یا فامیل نماینده ها بخصوص تاجگردون
پاسخاگر منظورت از مدیرکل اصلاح طلب،مدیرکل سیاسی انتخابانی است باید خدمت عرض کنم جناب حمزه خان بنام،ایشان در 9دی حضور فعالی داشتند،و مصاحبه ای هم داشتند که گفتند سران اصلاح طلب باید اعدام شوند،
پاسخجناب بنام شما فرمودید که اصلاحطلبان منافع ملی را برمنافع خود ترجیح دادند،پس چرا خادمی که ازش دفاع می کنید،منافع خود و فامیل گرایی را بر منافع استان ترجیح داد
پاسخصابری وحسینی پایبند به تفکر وعقاید خودشون بودند...ولی متاسفانه دکترخادمی یک نقد برایشان وارد است.که قومیت را برتفکروجریان ارجعیت داده اند
پاسخدر عملکرد هرسه استاندار یکی هستند با این تفاوت که حسینی و صابری خط سیاسی خود را رعایت کردند ولی جناب خادمی گهی چپ می زند گاه راست
پاسخضربه ای که خادمی به اصلاح طلبان استان وارد کرد بی سابقه است،خادمی اصلاح طلبان متحد در استان را با تفرقه چند پاره کرد،در انتخابات ضربه ی مهلکی به پیکره ی جریان وارد کرد، که حتی حسینی و صابری این کار را نکردند،در ضمن اگر خادمی اصلاح طلب بود 8سال غربت اصلاح طلبان در دوره ی احمدی ن،،،کجا تشریف داشتند؟ چه فعالیتی در زمینه ی اصلاح طلبی داشت؟
پاسخدوست عزیز اصلاح طلبان هیچگاه در استان اینچنین ضربه ی سیاسی نخوردند!حتی دوره ی احمدی نژاد اصلاح طلبان استان اینگونه که از استاندار و عوامل چاپلوس و متملق ضربت نخوردند!بما براین اصلاح طلبان واقعی نباید در این دوره فریب ریاکاران و معامله گران در استان را بخورند،اگر بنا باشد مدیران روحانی در اینده مدیران فعلی و امثالهم باشند،قطعا اصلاح طلبی واقعی از روحانی حمایت نخواهد کرد.مگه امکان دارد دیگران سپر بلا شوند و عده ای که هویت سیاسی
پاسخ