-
پروژههای کلنگی!؟ چرا هیچ طرحی برای افتتاح در هفته دولت نیست؟/ به بهانه عرایض نماینده کهگیلویه در شورای اداری استان
علی صاحبی -
۱۹ مرداد؛ روزی برای دلسپردگان واژهها
علی سینا رخشنده مند -
روز خبرنگار و شعری از هوش مصنوعی
علی ضامنی پور -
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست
رئیس ستاد روحانی در گچساران: لغو سخنرانی فایزه هاشمی مخالف با اصول آزادی بیان است

رئیس ستاد دکتر روحانی در گچساران گفت: لغو مجوز سخنرانی خانم فایزه هاشمی مخالف با اصول آزادی بیان است.
به گزارش افتونیوز، همایش بزرگ حامیان دکتر حسن روحانی در مکان بیت العباس(ع) شهرستان گچساران برگزار شد.
سخنران این همایش طبق اعلام قبلی قرار بود فائزه هاشمی رفسنجانی باشد که هر چند پیشتر اعلام گردیده بود مجوز لازم برای سخنرانی وی از شورای تامین شهرستان کسب گردیده اما امروز طبق اعلام رسمی با سخنرانی فائزه هاشمی مخالفت به عمل آمد و وی نتوانست به شهرستان گچساران سفر کند.
عصر امروز جمعیت زیادی به محل همایش آمده بود به طوری که در کوچه های اطراف همایش نیز مملو از جمعیت بود.
علی خواجوی رئیس ستاد دکتر روحانی و رئس شورای اصلاحات شهرستان گچساران در سخنانی لغو مجوز سخنرانی فائزه هاشمی را مغایر با اصول آزادی بیان دانست.
وی بیان داشت:در برهه ای همین افراد می گفتند مخالفت با هاشمی(ره) مخالفت با پیامبر است اما همین ها چه بر سر وی آوردند و امروز نیز از سخنرانی دختر وی ممانعت به عمل می آورند.
خواجوی ادامه داد:در هشت سال دولت گذشته ایران را نابود کردند و دارایی و سرمایه کشور را به سه برابر تنزل دادند و فقر و فساد ایجاد کردند اکنون مدعی نیز هستند.
خواجوی گفت:با هر ترفند و وعده غیر عملی می خواهند باز به قدرت برگردند و مردم نباید فریب این وعده ها را بخورند که انشالله نمی خورند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب بیان داشت: ما ویرانه ای را که تحویل گرفته ایم در این چند سال آوار برداری کرده ایم و نگذاریم قطار پیشرفت از ریل عقلانیت خارج نگردد.
خواجوی در پایان اظهار داشت:همانطور که در سال ۱۳۹۲ با تدبیر مرحوم هاشمی و آقای خاتمی و همچنین ایثار دکتر عارف گاک نخست را برداشتیم و در هفتم اسفند گام دوم را محکمتر برداشته در ۲۹ اردیبهشت نیز گام سوم را خواهیم برداشت.
رئیس ستاد جوانان دکتر روحانی در شهرستان گچساران در این همایش گفت:عده ای دم از گفتمان انقلاب و خوددین داری می زنند و فکر می کنند گفتمان انقلابی داشتن به قیل و قال و جنجال و تک صدایی در اجتماع است.
امین کاظم نژاد افزود: اینها خود را از هرگونه نقد مبرا و فراقانونی دانسته اما باید بدانند افکار و گفتار آنان هیچ سنخیتی با جمهوری اسلامی و آرمان های انقلاب اسلامی ندارد.
فعال سیاسی اظهار داشت: قانون اساسی و تضعیف و نادیده انگاشتن حقوق دیگران در مبنای گفتمان ناب انقلاب جایی ندارد.
سخنگوی شورای اصلاحات شهرستان گچساران بیان داشت:کسانی که خرد ندارند به دنبال محصور کردن اندیشه ها،خرد جمعی و آزادی هستند.
کاظم نژاد اظهار داشت: اعتراض چند کارگر داغ دیده به رئیس جمهور را خوراک تبلیغاتی قرار می دهند اما ما اصلاح طلبان از این حرکت استقبال می کنیم که ضعیفترین اقشار جامعه بدون ترس اعتراض خود را به نفر دوم کشور ابراز می دارند و درواقع اصلاح طلبان به دنبال بوجود آمدن این فضای آزادی بیان بوده و هستند اما اگر این اعتراض ها به دیگر نهادها و قوه ها صورت گیرد به راستی چه عواقبی خواهد داشت؟
وی در پایان گفت:این دولت توانسته بخشی از مطالبات مردم را احیا نماید و همچنین نشان داده است پیگیر مشکلات کارگری که از دولت قبل انباشته شده است نیز هست.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
گزارش عملکرد یکساله «تاجگردون» در روز تجلیل از خبرنگاران/ از سرمایهگذاری کلان در گچساران و باشت تا حواشی شهرداری دوگنبدان/ جزییات و تصاویر
-
پتروشیمی چرام و پالایشگاه بهمئی مجوزات لازم را دارند/ اولویت دهدشت، بیمارستان است/ اتحاد در کشور در تاریخ بینظیر بود/ یک تجلیل ماندنی
-
مدیرکل انتقال خون: در شاخصهای اهدای خون جزو سه استان برتر کشور هستیم/ مشارکت پایین جوانان و بانوان چالش اصلی اهدای خون است
-
مسئولیت جوان هماستانی در صنعت نفت و گاز + عکس
-
امضای تفاهمنامه همکاری میان هلدینگ خلیجفارس و بانک رفاه/ تأمین مالی طرحهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی دهدشت در اولویت اول همکاری
-
هیئت رئیسه شورای شهر دوگنبدان انتخاب شدند/ جزییات
-
مهار آتشسوزی در مرکز ضایعاتی دوگنبدان با تلاش آتش نشانان
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!