-
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر -
خوابِ پروانه در اقلیم سیاستزدگی، آستانهی سقوط در سکوتِ نسیمها
سید یونس آصف جاه
در ارائه تسهیلات نباید بین گچساران و کهگیلویه تبعیض قائل شد

سرتیپ خادمی در جلسه ستاد بحران شهرستان کهگیلویه ، بحران را شامل چهار مرحله پیشبینی و پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی و توانایی عنوان و اظهار داشت: شهرستان کهگیلویه برای سه مرحله اول هیچ برنامهای ندارد و فقط منتظر رخدادن بحران و بازسازی آن هستیم.
مسئول ستاد بحران شهرستان کهگیلویه تصریح کرد: 60درصد بافت روستاهای شهرستان کهگیلویه و بیش از 50 درصد بافت شهر دهدشت فرسوده میباشد که با کوچکترین زمینلرزه خسارات جبرانناپذیری را به وجود میآورد و متاسفانه تاکنون هیچ کار موثری برای این موضوع صورت نگرفته است.
وی با توجه به اختلاف 15 میلیون تومانی گچساران با دهدشت در ارائه تسهیلات برای مقاومسازی گفت: چه تفاوتی بین شهرستان کهگیلویه و گچساران وجود دارد که در گچساران ۴۵میلیون تومان برای بازسازی منازل فرسوده تسهیلات پرداخت میشود اما در شهرستان کهکیلویه 30 میلیون تومان؟ آیا واقعا این بیعدالتی نیست که در یک استان دو شهرستان اینگونه برای تسهیلات بازسازی با هم تفاوت دارند؟ بنده از آقای مهندس هاشمی نماینده محترم مردم و استاندار خواهش دارم ترتیبی اتخاذ گردد که تسهیلات بافت فرسوده کهگیلویه نیز مانند شهرستان گچساران پرداخت گردد.
خادمی با بیان اینکه مصوبه هیئت دولت هست که ضامن این تسهیلات باید زنجیرهای باشد، گفت: اما متاسفانه بانکها هیچ همکاری با مردم ندارند و آن قدر سختگیری میکنند که امکان دریافت تسهیلات در این شهرستان عملاً وجود ندارد و مردم اجباراً از دریافت تسهیلات انصراف میدهند.
وی افزود: 44 هکتاراز بافت تاریخی شهر دهدشت در اختیار میراث فرهنگی شهرستان قرار دارد که تعداد زیادی خانوار در این بافت سکونت دارند و درصورت زمینلرزه 100درصد تخریب و باعث تلفشدن تعداد زیادی از همشهریانمان خواهد شد.
خادمی با بیان اینکه استان ما روی گسل زلزله قرار دارد و هر لحظه احتمال وقع زمینلرزه وجود دارد، خواستار بازسازی و یا خریداری خانههای داخل بافت از میراث فرهنگی شد.
این مسئول اسکان اضطراری پد بالگرد در شهرستان را یک ضرورت دانست و با بیان اینکه مجوز واگذاری قریب 15 هکتار زمین از منابع طبیعی گرفته و تحویل جمعیت هلال احمر شهرستان داده شده است، گفت: اما با وجود گذشت مدت زمان زیادی از این موضوع عملاً هیچگونه کاری روی این محل انجام نگرفته است و اگر بحرانی در سطح شهرستان رخ داد نباید محلی جهت اسکان اضطراری وپد بالگرد وجود داشته باشد؟ ضمن اینکه در بخشهای تابعه نیز زمین جهت پد بالگرد صورتجلسه و آماده شده اما هیچگونه کاری روی این زمینها هم انجام نگرفته است که از همینجا از همه مسئولان استان به خصوص مدیرکل مدیریت بحران استان، استاندار و نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی انتظار داریم با پیگیری از طریق سازمان مدیریت بحران کشور اعتباری جهت تکمیل و تجهیز اسکان اضطراری و پد بالگرد این شهرستان تخصیص داده شود تا در مواقع بحرانی بتوانیم از آن جهت اسکان مردم استفاده نماییم.
خادمی اضافه کرد: جاده ارتباطی پاتاوه- دهدشت در منطقه دشت قاضی نیاز مبرم به یک پایگاه جاده ای دارد و با تلاشها و پیگیریهای بهعمل آمده توسط یک خیر دو هزار مترمربع زمین به صورت قطعی به هلالاحمر شهرستان اهدا گردید که در صورت تامین اعتبار 6 نفر به صورت مستقیم و 30 به صورت غیرمستقیم در این پایگاه به کار گرفته خواهند شد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!