-
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر -
خوابِ پروانه در اقلیم سیاستزدگی، آستانهی سقوط در سکوتِ نسیمها
سید یونس آصف جاه
محمدیتبار خواستار تشکیل کمیته علمی و پژوهشی مدیریت بحران استان شد

مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد از کاهش محسوس میزان آتشسوزیها و خسارت ناشی از آنها در استان خبر داد و گفت: امسال در شهرستانهایی که سمنهای فعال در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی داشتیم آتشسوزیهای کمتری به وقوع پیوست.
به گزارش افتونیوز، وحید محمدیتبار ظهر امروز در نشست شورای مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: امسال با تلاش ادارهکل بحران و هماهنگی منابع طبیعی، محیط زیست و سایر دستگاههای ذیربط میزان آتشسوزیها و خسارت ناشی از آنها در استان به مقدار کاملا محسوسی کاهش یافت.
وی به بحث حفاظت از حریم رودخانهها و روانآبهای استان اشاره کرد و افزود: حریم رودخانههای استان بهویژه رودخانه بشار به صورت مرتب پایش و گامهای اساسی هم در این زمینه برداشته شد که جزئیات آن در اختیار دستگاههای ذیربط قرار گرفت.
مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای امسال تاکنون دو مورد امداد کوهستان داشتیم که یک مورد مربوط به گرفتار شدن یک محیطبان در کوه دنا بود که با اعزام بالگرد نجات یافت و مورد دیگر نجات یک چوپان در کوههای خامی باشت بود.
محمدیتبار در رابطه با توزیع اعتبارات مدیریت بحران استان هم گفت: بخشی از اعتبارات که امکان عملیاتی شدن نداشت جابجا شد و به پروژههای شهرداریها اختصاص یافت.
وی به بارندگیهای اخیر در استان اشاره داشت و گفت: در چندین روستا به علت بارندگی شدید تعدادی از خانهها ویران و احشام برخی از دامداران هم تلف شد که پیگیریهای لازم برای برآورد خسارت انجام شده است.
مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در حوزه مدیریت بحران باید به سمت فرهنگسازی و آموزش برویم و سطح آگاهی جامعه را بالا ببریم، گفت: امسال در شهرستانهایی که سمنهای فعال در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی داشتیم آتشسوزیهای کمتری به وقوع پیوست.
محمدیتبار خواستار تشکیل کمیته مشورتی مدیریت بحران با حضور نخبگان دانشگاهی در حوزههای مرتبط با بحران شد و گفت: این کمیته میتواند به عنوان بازوی علمی برای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان عمل کند تا به این طریق از پتانسیلهای علمی استان برای پیشگیری از بحران استفاده کنیم.
ششمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان به ریاست دکتر احمدی استاندار محترم استان تشکیل گردید. موضوع تسهیلات اعطایی دولت به منظور جبران خسارات در زلزله های اخیر ، موضوع جمعه بازار یاسوج، آتش سوزی های مراتع و جنگل ها ، وضعیت بارندگی ها و پیش بینی بارشها در سال جاری ، وضعیت جاده ها و راهدار خانه ها ، بارندگی های اخیر و خسارات آنها ، وضعیت رودخانه ها و اقدامات آب منطقه ای ، بحث تنش آبی در چهار شهر یاسوج ،دیشموک ،باشت و مادوان و سایر موارد توسط دستگاههای متولی تشریح گردید.
مدیر کل مدیریت بحران استان در گفتگو با خبرنگاران گفت : پیشنهاد تشکیل کمیته "علمی و پژوهشی" مدیریت بحران استان به عنوان بازوی مشورتی اداره کل مدیریت بحران مطرح و تصویب گردید که با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی اساتید و نخبگان بومی این کمیته تشکیل گردد.
محمدی تبار گفت ؛ پیش گیری ، آموزش و فرهنگ سازی مقرون به صرفه ترین راه مدیریت و کنترل بحران های احتمالی است . وی افزود مثلا در شهرستان های که ثمن ها و تشکل های مردم نهاد در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست فعالیت بیشتر داشته اند شاهد خسارت های کمترین بودیم.
مدیر کل مدیریت بحران به هماهنگی بیشتر رابطین مدیریت بحران در شهرستانها و دستگاههای اجرایی استان تاکید کرد و گفت ؛کارشناس بحران فرمانداری ها قبل از آنکه کارمند فرمانداری باشند باید احساس کنند که کارمند اداره بحران اند و هر چه آنها هماهنگ تر و فعال تر باشند ما کمتر مزاحم خود فرمانداران و مدیران کل می شویم
محمدی تبار در پایان گفت ؛ در فعالیت های چند ماهه اخیر حوزه مدیریت بحران مدیران و کارشناسان برتر به زودی مورد تشویق قرار خواهند گرفت.





نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!