یادداشت
گفتگو و گزارش

قیمت بذر کمتراز نرخ سال قبل است/توزیع سبوس به ذینفعان واگذار نشود

قیمت بذر کمتراز نرخ سال قبل است/توزیع سبوس به ذینفعان واگذار نشود
سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی روشی اشتباه بین کشاورزان است

 به گزارش افتونیوز،نشست مشترک دهیاران بخش مرکزی شهرستان با مسؤولان جهاد کشاورزی در سالن کنفرانس فرمانداری دهدشت برگزار شد.

سید شرمت‌الله حسینی‌پرور در این نشست اظهار داشت:سهمیه توزیع سبوس سه شهرستان از دامداران صنعتی جدا شود.

بخشدار مرکزی کهگیلویه تأکید کرد: عاملیت توزیع سبوس نباید به افراد ذینفع واگذار شود. حسینی‌پرور از خدمات جهاد کشاورزی کهگیلویه و تعامل ارزنده با دهیاران بخش مرکزی قدردانی و تصریح کرد: مجموعه جهاد کشاورزی همواره پیگیر مشکلات مختلف کشاورزان در روستاهای بخش است که تاکنون عملکرد آنها رضایت عمومی را در پی داشته است.

وی گفت:دهیاران با جهاد کشاورزی در راستای انجام خدمات بیشتر همکاری کنند.

همچنین سید غفار گنجی با اشاره به خشکسالی‌های اخیر اظهار داشت: با توجه به کمبود آب، تغییر الگوی کشت اولویت برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی است.

مدیر واحد تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه، سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی را روشی اشتباه بین کشاورزان دانست و تأکید کرد: خسارات زیان‌باری به زمین‌های کشاورزی وارد می‌شود.

وی، تناوب کشت و افزایش تولید در واحد سطح ،بیمه محصولات کشاورزی،ارائه آمار صحیح به کارشناسان پهنه از سوی کشاورزان را ضروری دانست.

گنجی، با اشاره به معارضات در زمین‌های کشاورزی،گفت: پلاک‌هایی که اختلاف بین اراضی زراعی مورد نظر مردم  و موارد استثنا  در پرونده های ملی بالا باشد از طریق طرح در کمیسیون ماده ۵۴ برای رفع تداخل اراضی زراعی و منابع ملی تعیین تکلیف می‌شوند.

این مسؤول، با بیان اینکه هزینه کاشت محصولات کشاورزی در سطح ملی مشخص می‌شود، گفت:تلاش دولت در جهت ثبات قیمت نان است و بر همین اساس قیمت بذر حتی از نرخ سال قبل کمتر است.

وی با اشاره به دغدغه دهیاران در گران بودن هزینه‌ها و اخذ قیمت بیشتر از سوی رانندگان تراکتور گفت:در بحث هزینه ادوات تلاش برای ثابت بودن قیمت هزینه‌هاست و این موضوع نیز درسطح کلان تصمیم‌گیری  و با توجه به سیاست‌های کلی انجام می‌شود.

گنجی ضمن اذعان به  انحصاری بودن توزیع بذر در دهدشت گفت:در سطح کشور مشکلاتی در این زمینه بود اما شرکت بذر سادات عملکرد خوبی داشت.

به گزاش افتونیوز، سید عمران تقوی امروز در گردهمایی دهیاران بخش مرکزی شهرستان با اشاره به فعالیت‌های جهاد کشاورزی در عرصه‌های گوناگون خواستار همکاری و مساعدت دهیاران در توسعه این بخش شد. رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه تصریح کرد: خانه ترویج در ضرغام‌آباد با 9 کارشناس راه‌اندازی شده و در حال ارائه خدمات به کشاورزان است. وی، بابیان اینکه دهیاران در بسترسازی مناسب بین کارشناسان پهنه و بهره‌برداران نقش دارند، گفت:در زمینه شناخت بیماری‌های مشترک انسان و دام، اشتغالزایی در روستاها در قالب تعاونی،ارائه آمار دقیق و واقعی بهره برداران و همچنین توزیع نهاده‌های کشاورزی دهیاران می‌توانند با مجموعه جهادکشاورزی همکاری کنند. وی خواستار ارائه پیشنهاد دهیاران درزمینه توانمندی ،ظرفیت ها و مسایل بخش کشاورزی شد. تقوی، با اشاره به معارضات اجتماعی در سطح منطقه گفت:دهیاران با همکاری معتمدین محلی می‌توانند در این زمینه همکاری داشته باشند. این مسؤول،از تمایل کشاورزان به کشت دانه‌های روغنی از جمله کلزا خبر داد و افزود: در فصل زراعی جاری،۳۵۰ هکتار برای کشت کلزا انعقاد قرارداد انجام  شده است. وی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی برای کشاورزان گفت:دهیاران کشاورزان را در این راستا تشویق کنند. تقوی،کارشناسان پهنه را پل ارتباطی مدیریت با دهیاران و کشاورزان دانست و گفت:با تعامل دهیاران و کشاورزان با کارشناسان پهنه شاهد توسعه کشاورزی و افزایش راندمان خواهیم بود.  
کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها