-
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر -
خوابِ پروانه در اقلیم سیاستزدگی، آستانهی سقوط در سکوتِ نسیمها
سید یونس آصف جاه
واگذاری مشکوک زمینها به بهانه گردشگری / آب رود بشار یاسوج را هم غصب می کنند/کمیته حقیقتیاب تشکیل بدهیم+تصاویر

ایجاد پلیس صیانت از اراضی ملی در کنار اردوگاه های گردشگری ضروری است
به گزارش افتونیوز؛شورای برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست علی محمد احمدی استاندار و با حضور حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، عزیز فیلی معاون عمرانی استاندار، جعفر گوهرگانی معاون امور اقتصادی و جمعی از مدیران برگزار شد.
در این جلسه برای چندمین بار از سوی محمود باقری مدیرکل گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد بحث طرح های گردشگری در سطح استان را مطرح کرد که علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه با اشاره به اینکه در محورهای یاسوج به شیراز و یاسوج به سی سخت صدور مجوزهای گردشگری را تعطیل کنید، اظهار کرد: منابع طبیعی سرمایه های ملی، انفال و بیت المال است و نباید اینگونه آنها را واگذار کنیم حقیقتاً قدری مشکوک است و برای میزان سود دهی یک طرح گردشگری را ابتدا به لحاظ میزان اشتغال و نفعی که به مردم می رساند را مشخص کنیم و نمی تواند بدون کارهای کارشناسی هر کسی که از راه رسید به او مجوز گردشگری بدهیم.
جبار کیانی رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در این جلسه نیز خواستار ایجاد پلیس حفاظت از اراضی ملی شد و اظهار کرد: روش گرفتن مجوزها و تصرف زمین ها در استان ها به شکل بدی پیش می رود، اما به دلیل نبود پلیس حفاظت از عرصه های منابع طبیعی، خیلی از این واگذاری ها در واقع اراضی ملی را تخریب می کند.
وی با بیان اینکه ایجاد طرح های گردشگری بی رویه دیگر کارآیی چندانی ندارد، افزود: در کنار اردوگاه های گردشگری، منابع طبیعی (محیط های باز) وجود دارد که مورد استقبال مردم قرار می گیرند و هزینه هم ندارد و صیانت هم نمی شوند و در واقع مردم کمتر از این اردوگاه های گردشگری هم استقبال می کنند.
کیانی گفت: ایجاد پلیس صیانت از اراضی ملی در کنار اردوگاه های گردشگری ضرورت دارد تا هم طبیعت را از بین نبرند و هم ای فضاهای گردشگری را ناکارآمد نکنند.
وی تاکید کرد: اگر پلیس صیانت حفاظت از منابع طبیعی باشد، بقیه محیط اطراف مکان های گردشگری نیز از بین نمی رود.
کیانی گفت: نباید بی رویه مجوز طرح های گردشگری را صادر کنیم چرا که این طرح ها دیگر کارآیی چندانی ندارند و کمتر از آنها استقبال می شود و بیشتر طرح های گردشگری که در مسیر راه های اصلی هستند، مورد استقبال قرار می گیرند.
حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه با بیان اینکه ما قانونی در خصوص واگذاری زمین در حریم و خارج از حریم شهری داریم، افزود: اگر در شورای برنامه ریزی روی تغییر کاربری صحبت می کنیم باید روی ضوابط ساخت و ساز هم صحبت کنیم.
نوروزی تلویحاً از زمین خواری ها به بهانه طرح گردشگری پرده برداشت و گفت: باید ببینیم که تمام اراضی ملی که برای طرح های گردشگری واگذار شده آیا آن طرح های گردشگری انجام شده یا خیر؟
وی به نقشه ارائه شده در این جلسه هم اشاره کرد و گفت: نمی توان نقشه شیک و زیبایی را اینجا ارائه دهیم و بعد بخواهیم توسعه گردشگری بدهیم. بلکه ابتدا باید خروجی این طرح های گردشگری را در سطح استان مورد بررسی قرار دهیم و یک کمیته تشکیل داده شود و تمام طرح های گردشگری که به آنها زمین ملی واگذار شده را بررسی کنیم که با زمین های ملی چه کار کرده اند و خروجی آنها چه بوده است؟
وحید محمدی تبار مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه با بیان اینکه چندین بازدید میدانی از رودخانه بشار یاسوج، سر چشمهها و تخلفاتی انجام گرفته، داشتهام و فیلم هم داریم که در حاشیه رود بشار به بهانه طرحهای گردشگری کشاورزی برنج کاری شیلات شن و ماسه و .... چه مجوز دار و چه غیر مجوز دارند به رودخانه بشار خسارت وارد میکنند، اظهار کرد: حاشیه رود بشار یاسوج و زمینهای اطراف آن را به واسطه طرحهای گردشگری، کشاورزی. شیلات و .... مجوز دار و بدون مجوز تصرف کردهاند و تنها کف رود بشار یاسوج را هنوز نگرفتهاند که آب آنها را هم دارند غصب میکنند.
وی گفت: من مخالف طرح هستم چون بستر رودخانه را هم به بهانه طرح گردشگری میخواهند تصاحب کنند.
وی ادامه داد: طرحهای ماهی، باغات، گردشگری و شن و ماسه و برنج کاریها دارند بشار را نابود میکنند و آن وقت همینمان کم بود خود سرچشمه بشار را هم بدهیم.








نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!