-
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر -
خوابِ پروانه در اقلیم سیاستزدگی، آستانهی سقوط در سکوتِ نسیمها
سید یونس آصف جاه
آتش روزانه بخش زیادی از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد را میسوزاند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه روزانه در نقاط مختلف آتش به جان درختان و مراتع استان میافتد، گفت: باور کنید بعد از خدا ، مردم به کمک جنگلها و ستاد بحران میآیند.
به گزارش افتونیور،وحید محمدیتبار اظهار داشت: روزانه در نقاط مختلف این استان شاهد آتش سوزی در جنگلها و مراتع هستیم که به دلیل کوهستانی و سختگذر بودن استان، اطفای حریق با دستان خالی و بدون امکانات و تجهیزات مدرن و مورد نیاز به سختی انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه آتش به جان جنگلها و مراتع این استان افتاده است، عنوان کرد: برخی آتش سوزیها بعد از روزهای با کمک نیروهای مردمی مهار میشود که در واقع بعد از خدا، مردم و بعد کارکنان دولت در این زمینه نقش ایفا میکنند.
محمدیتبار از مهار آتش سوزی جنگلهای دیل و گناوه لری گچساران بعد از ۳ روز خبر داد و ابراز کرد: ترقه بازی دو کودک در گردنه دیل یکی از احتمالات این آتش سوزی بوده است.
مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: امروز در ۶ نقطه و دیروز در ۳ نقطه این استان جنگلها و مراتع طعمه حریق شدند که جنگلهای کاکان حدفاصل مرز استان فارس با کهگیلویه و بویراحمد بعد از گذشت بیش از ۲۴ ساعت امروز مهار شد.
محمدیتبار با اشاره به اینکه آتش سوزی در منطقه دلی بهرام بیگی امروز با تلاش نیروهای مردمی مهار شد، خاطرنشان کرد: جنگلهای شاغالب حدفاصل چهارمحال و بختیاری با این استان نیز امروز با کمک ستاد بحران چهارمحال و نیروهای مردمی مهار شد.
وی با اشاره به اینکه هنگام آتش سوزیها از دهیار گرفته تا فرماندار با من تماس میگیرند، و کلا تلفن ما شده تلفن آتش نشانی و این درست نیست .افزود: در صورت آتش سوزی در جنگلها و مراتع در مناطق در مرحله اول باید اداره منابع طبیعی و محیط زیست برای اطفای حریق وارد عمل شود و در صورت جوابگو نبودن امکانات و نیروی انسانی سپس از طریق فرمانداری و شورای مدیریت بحران آن شهرستان درخواست کمک کند و نهایتا در صورت مهار نشدن، فرمانداری مربوطه از مدیریت بحران استان کمک بخواهد. ما تمامی فرایند ها اطفای حریق را از لحظه اول تا انتها بررسی و نظارت می کنیم . ولی کارکرد و وظایف مدیریت بحران ستادی و نظارت و هماهنگی است و انشالله فرمانداران خودشان بتوانند مشکلات و بحران ها کنترل و مدیدیت کنند تا ما به اهم وظایف مدیدیت بحران برسیم.
فرمانداران محترم استان لازم است بنا به موافقت معاونت محترم عمرانی استاندار برای آن دسته از کارکنان دولت که در آتش سوزی ها و سایر بحران ها همکاری و فعالیت بنا به تشخیص و تصویب شورای مدیریت بحران آن شهرستان و تاییده منابع طبیعی برای آنها ماموریت صادر کنند که حداقل بخشی از زحمات ایشان جبران گردد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: کاهش خسارت های آتش سوزی در جنگل و مراتع استان و مهار آن نیازمند اول گسترش فرهنگ و آموزش در ضرورت و اهمیت محیط زیست و منابع طبیعی بعنوان محوری ترین رکن برنامه ۵ ساله توسعه پایدار باشد و بعد هم اختصاص تجهیزات، تامین اعتبار و کمک های فوری است.
وحید محمدی تبار در گفت و گو با خبرنگار با اشاره به بارندگیهای امسال و مراتع انبوه و بی احتیاطی برخی گردشگران و کشاورزان و وقوع آتش سوزیهای پی در پی در عرصههای ملی اظهار داشت: با وجود پای کار بودن همه مسئولان و مسئولیت پذیری تعدادی از طبیعت دوستان اما به دلیل کمبود تجهیزات و اعتبار احتمال خسارتهای گسترده به جنگلها و مراتع کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کمبود شدید نیروهای آموزش دیده در دستگاههای اجرایی منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست گفت: بکارگیری نیروهای متخصص اطفای حریق برای پیشگیری از وقوع بحران در جنگلها و مراتع نیاز نخست صیانت از جنگلها و مراتع استان است.و بایستی سازمان امور استخدامی ، سازمان برنامه و بودجه ، محیط زیست و منابع طبیعی مجوز و بودجه لازم را برای استخدام داوطلبان بعنوان جنگلبان و محیط بان به استان بدهند . محمدی تبار گفت : بایستی طی یک آزمون رسمی و دو مرحله ای تخصصی و عملی برای هر شهرستان حداقل ۲۰ محیط بان و جنگلبان تحت عنوان ردیف شغلی ثابت تا پایان بازنشستگی فراهم گردد. نه اینکه فردی بعنوان محیط بان وارد دولت شود بعد از چند ماه پشت فرمون و پشت کامپیوتر و بعد هم بگوید مدیر کل بشوم باید ردیف شغلی فقط محیط بانی و جنگلبانی باشد.
محمدی تبار گفت: تأمین تجهیزات خودرویی، دستگاههای دمنده و لباس مخصوص برای مهار آتش از دیگر نیازها برای مدیریت آتش سوزی در جنگلها و مراتع کهگیلویه و بویراحمد است.
وی بیان کرد: تأمین اعتبار فوری برای خرید تغذیه و خدمات پشتیبانی نیاز دیگری است که باید در کوتاهترین زمان ممکن مورد توجه مسئولان باشد.
محمدی تبار از مسئولان خواست تا به هر یک از فرمانداریهای هشت گانه کهگیلویه و بویراحمد در مرحله نخست حداقل ۵۰۰ میلیون ریال برای انجام خدمات پشتیبانی مانند، دستگاههای دمنده آتش ، لباس و کفش و تغذیه و سوخت خودروها و .... به دستگاههای متولی و امدادگران و گروه های مردمی اختصاص یابد.
وی با اشاره به اینکه عوامل طبیعی مانند صاعقه، سهل انگاری کشاورزان در آتش زدن پسماند مزارع و باغات و همچنین غفلت گردشگران و بعضا اختلافات ملکی و ایلی و .... باعث آتش سوزیهای امسال شده است از مسئولان خواست تا برخورد جدی تر با عوامل انسانی آتش سوزی در عرصههای ملی داشته باشند و دستگاههای اجرایی نظیر جهاد کشاورزی و منابع طبیعی ملزم به معرفی متخلفان به دستگاه قضائی جهت پیگرد قانونی و برخورد ملموس هستند.
کهگیلویه و بویراحمد با بیش از ۱۵ هزار کیلومتر مربع مساحت در جنوب غربی ایران قرار دارد و ۳۰ درصد کل گونههای گیاهی کشور را در خود جای داده است.
این استان با حدود ۷۲۰ هزار نفر جمعیت دارای یک درصد مساحت و یک درصد جمعیت کشور است.
کهگیلویه و بویراحمد با ۲ اقلیم متفاوت و مناظر بکر و طبیعی دارای هشت شهرستان، ۱۷ شهر و یک هزار و ۶۷۶ روستای دارای سکنه است.
این استان افزون بر یک میلیون ۴۰۰ هزار هکتار جنگل و مرتع دارد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!