-
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر -
خوابِ پروانه در اقلیم سیاستزدگی، آستانهی سقوط در سکوتِ نسیمها
سید یونس آصف جاه
نمایندگان محترم و ضرورت همدلی جهت حل مشکلات استان و اولویت بندی بر اساس شاخص های توسعه نیافتگی:

افتونیوز:
بنام یگانه هستی:
نمایندگان محترم و ضرورت همدلی جهت حل مشکلات استان و اولویت بندی بر اساس شاخص های توسعه نیافتگی:
در ابتدا لازم میدانم حضور نمایندگان محترم جناب آقای دکتر تاجگردون بعنوان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه،جناب آقای سردار هاشمی در کمیسیون انرژی و جناب اقای زارعی در کمیسیون صنایع و معادن را از طرف خود و هم استانی های عزیز تبریک عرض نمایم و امیدوارم که حضور این سه بزرگوار در سه کمیسیون مهم و تعیین کننده سرآغاز راهی باشد جهت توسعه و آبادانی و زدودن چهره فقر و محرومیت از استان.
آنچه که امروز بیش از هر چیزی مورد گلایه گلایه افکار عمومی بالاخص قشر تحصیلکرده میباشد عدم رعایت توسعه متوازن استان و تبعیض در تخصیص بودجه براساس میزان جمعیت و محرومیت در شهرستانهای این استان میباشد که این مهم نیازمند بازنگری اساسی بر اساس عدالت و مساوات و پرهیز از هرگونه یکسویه نگری و نگاهی فراجناحی است که شعار مبنایی جمهوری اسلامی میباشد.
متاسفانه وجود تبعیض های ناروا در تخصیص منابع لازم و اجرای طرحهای عمرانی و صنعتی سبب ایجاد شکاف و فاصله عمیق توسعه یافتگی در حوزه های مهم عمرانی و زیرساختهای اقتصادی،علمی،فرهنگی و پژوهشی در سطح استان گردیده و این در حالی است که استان کهگیلویه و بویراحمد به نوعی از نظر شاخص های توسعه نیافتگی و بیکاری و وضعیت معیشت مردم براساس آمار اگر نگوییم آخرین استان در زمره ی آخرین استانها قرار گرفته است.
اما قسمت تلخ و تاسف بار این سریال جایی نمود میکند که در خود استان با وجود داشتن چند شهرستان شاهد وجود چنین تبعیض هایی باشیم که این خود اجحاف و ظلمی مضاعف است.
یکی از عوامل پیدایش اینگونه شکافها و تبعیض ها حضور مدیران غیر بومی در سطح استان میباشد که گاها براساس نوع نگاه سیاسی و جهت حفظ صندلی ریاست به این مشکل دامن میزنند و صرفا خود را پاسخگوی فردی خاص و یا جناحی خاص میدانند و باعث شکافی عمیق تر در توسعه متوازن استان میگردند که این خود میطلبد نمایندگان محترم و سایر عوامل دخیل در انتخاب مدیران با وجود دارا بودن افراد بومی متعهد و متخصص در زمینه های مختلف مدیریتی از انتخاب مدیران غیر بومی اجتناب نمایند.
جهت تنویر افکار عمومی و نمایندگان محترم بصورت موردی هم که باشد مقایسه ای مختصر خواهم داشت بین شهرستان کهگیلویه و دو شهرستان دیگر از نظر شاخص های توسعه ای:
نمایندگان محترم توجه داشته باشند شهرستان کهگیلویه بعنوان وسیعترین و در عین حال پرجمعیت ترین شهرستان استان با وجود برخورداری از ذخایر مهم معدنی و داشتن نیروی انسانی مجرب و متخصص و دیگر ظرفیتهای بالقوه از نظر تخصیص اعتبارات عمرانی و زیرساختهای صنعتی و علمی و فرهنگی در وضعیت بسیار بغرنجی بسر میبرد که این ناشی از نگاه نگاه یکسویه مدیران و عدم تخصیص اعتبارات کافی جهت اجرای پروژهها میباشد.
دوم:شهرستان کهگیلویه با وجود اینکه به لحاظ برخورداری از نیروی انسانی مجرب و متخصص در زمره غنی ترین شهرستانهای استان میباشد و با داشتن بیشترین جمعیت از داشتن حتی یک شعبه دانشگاهی دولتی محروم میباشد و این در شرایطی است که مرکز استان مملو از دانشکده هایی میباشد که اگر نگوییم همه نیروها بلکه کثر زیادی از اساتید و کادر علمی آن از شهرستان کهگیلویه میباشد و حتی دانشگاه پیام نور و آزاد در برهه ای در این شهرستان تاسیس شدند که آنچنان تاثیری در بعد فرهنگی این شهرستان نداشته اند که ذکر دلایل آن از حوصله این یادداشت خارج است.
سوم:در حوزه صنعتی با وجود اتمام پروژه های مهم صنعتی در مرکز استان و شهرستان گچساران در مدت زمانی کوتاه اما پروژه های صنعتی در نظر گرفته شده برای شهرستان کهگیلویه در حد یک نام باقی ماندند که این بدلیل عدم توجه مدیران و عدم تخصیص اعتبارات لازم میباشد.
چهارم:در بعد راههای مواصلاتی پروژه های راهسازی شهرستان مانند جاده لنده به دهدشت،جاده سوق به دهدشت،پروژه ملی پاتاوه دهدشت و وردیهای شهرستان دهدشت همگی یا تعطیل میباشند یا در حد پیشرفت بسیار اندکی باقی ماندهاند که با نگاهی به دو شهرستان دیگر کاملا مشهود است مدیران استانی توجه لازم را به این شهرستان نداشته اند.
پنجم:در بعد ایجاد فضاهای فرهنگی نبود سالن متناسب با جمعیت شهرستان جهت برگزاری سمینارها و همایش ها در این شهرستان برخلاف سایر شهرستانها کاملا مشهود میباشد.
ششم:نبود فضای تفریحی و سرگرمی مناسب در شهرستان یکی دیگر از معظلات اساسی مردم شریف کهگیلویه میباشد که یکی از دلایل مهاجرت گسترده مردم به مرکز استان گردیده و اصلا قابل مقایسه با دو شهرستان دیگر نمیباشد.
هفتم:از نظر بهداشتی بیمارستان امام خمینی ره دهدشت به عنوان تنها بیمارستان این شهرستان با توجه به جمعیت زیاد جوابگوی نیازهای این شهرستان نمیباشد که این خود مصائب و مشکلات فراوانی را برای مردم عزیز کهگیلویه به بار آورده.
نتیجه آنکه ضرورت همدلی نمایندگان محترم استان و نمایندگان ارشد دولت در
استان و سایر مدیران استانی جهت حل معضلات و مشکلات مردم استان و تخصیص منابع و اعتبارات و اجرای پروژههای عمرانی و صنعتی بر اساس میزان توسعه نیافتگی اصلی اجتنابناپذیر میباشد که باید مورد توجه بزرگواران قرار گیرد و رعایت عدل و مساوات سرلوحه کار این عزیزان قرار گیرد.
والعاقبه للمتقین
امیر محبی فر سی ام خرداد ماه نود و پنج
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!