-
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر -
خوابِ پروانه در اقلیم سیاستزدگی، آستانهی سقوط در سکوتِ نسیمها
سید یونس آصف جاه
جایزه برتر جشنواره ادبی«کوچ» به شاعره هماستانی رسید/ تقدیر از حسن بهرامی و موسی عباسی

جشنواره ادبی «کوچ» که به همت حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شده بود، با معرفی برگزیدگان در یاسوج به کار خود پایان داد.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد آیین اختتامیه این جشنواره باحضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان، رئیس حوزه هنری، جمعی از مدیران استانی و شاعران و نویسندگان استان در یاسوج برگزار شد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار طی سخنانی در این مراسم با اشاره به اهمیت و جایگاه فرهنگ در انتقال مفاهیم به نسل های جدید گفت: نسل جدید ما در عصری به سر می برد که در تعارض با فرهنگ های مختلف قرار دارد و باید با این فرهنگ های مهاجم مبارزه کرد.
فتاح محمدی افزود: این مبارزه، مبارزه ای سخت است و فرهنگ اسلامی و ایرانی ما می تواند در این تعارضات خود را حفظ کرده و هویت خود را تقویت کند.
وی به نیازمندی های فرهنگی جامعه ای که به سوی حقیقت در حرکت است، اشاره کرد و گفت: این هنرمندان هستند که به واسطه زبان و هنرشان می توانند در مسیر رسیدن به حقیقت به جامعه یاری رسانند.
محمدی در ادامه جایگاه و اهمیت شاهنامه فردوسی در تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم را یادآور شد و تصریح کرد: بی شک شاهنامه فردوسی بعد از قرآن کریم، نهج البلاغه و احادیث و روایات معصومین(ع) در شکل گیری رفتار اجتماعی جامعه ایرانی بیش ترین نقش را داشته است به گونه ای که روح حماسی، وطن پرستی، احترام به همنوع و هر واژه و صفت نیکویی که انسان در پی آن است در شاهنامه آمده است که البته این همه نیز برگرفته از فرهنگ اسلامی است.
معاون استاندار، شاهنامه را برگرفته از تراوشات عقلانی و فطری فردوسی دانست و بیان داشت: وقتی یک اثر این گونه برگرفته از فطرت انسانی باشد نه تنها تعارضی با مبانی دینی و اخلاقی ندارد که کاملا با آن منطبق است.
محمدی ظرفیت های بالای هنری و فرهنگی جامعه به خصوص در عرصه شعر را یادآور شد و بیان کرد: در عصر انفجار اطلاعات اگر شاعران جوان ما بتوانند مفاهیم و ارزش ها را به خوبی انتقال دهند ما نه تنها آسیب نخواهیم دید که به خوبی می توانیم فرهنگ و هویت خود را حفظ کنیم.
وی در پایان بر اهمیت برگزاری جشنواره ادبی با موضوع کوچ تاکید کرد و از زحمات و تلاش های حوزه هنری استان و رئیس این مرکز در برگزاری این جشنواره و برنامه هایی از این دست تقدیر و تشکر کرد.
رویکرد حوزه هنری رشد جامعه با زبان هنر است
با هم چنین در این جشنواره رئیس حوزه هنری استان طی سخنان کوتاهی به اهداف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت: نگاه و سیاست ما در برگزاری این جشنواره رقابت نبوده است بلکه هدف ایجاد بستری برای کشف و پرورش استعدادهای جوان در استان است. شریف اسلامی در ادامه از پیش کسوتان عرصه هنر و شعر استان به نیکی یاد کرد و اظهار داشت: پیش کسوتان و بزرگان هنر تعریف شان در کلمات نمی گنجد و ما امیدواریم که فضا و فرصت استفاده بهتر از این سرمایه های فرهنگی ایجاد شود.
وی نگاه حوزه هنری به شعر و داستان را در راستای تعالی و رشد جامعه عنوان و از هنرمندان دعوت کرد تا با ورود به مقوله آسیب های اجتماعی از جمله شعر و داستان در راستای رشد جامعه گام بردارند.
اسلامی در پایان شعر و ادبیات را مادر سایر هنرها دانست و تاکید کرد: اگر شعر و داستان قوی و فاخر نداشته باشیم قطعا موسیقی، تئاتر و فیلم قوی و فاخر نیز نخواهیم داشت.
در این مراسم از چند تن از چهره های پیشکسوت ادبیات استان ازجمله سید غفار موسوی، شاهرخ موسویان، موسی عباسی و حسن بهرامی تجلیل شد.
در پایان این مراسم ضمن قرائت بیانیه هیئت داوران از برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره تقدیر به عمل آمد.
در این جشنواره و در بخش داستان کوتاه بزرگسال مطابق رای هیئت داوران هیچ اثری حائز رتبه برتر نشد و از سه اثر داستان کوتاه «رقص شال» به نویسندگی مصطفی رامشک، داستان «پسر،پدر، پدر» به نویسندگی سید مسعود پرهیزگاری و «ایستاده در رنج» به نویسندگی سید اکبر سلیمانی بدون اولویت تقدیر به عمل آمد.
همچنین در بخش قصه کودک و نوجوان نیز هیچ اثری حایز رتبه برتر نشد و هیئت داوران بدون رتبه بندی آثار «قصه ماهی قرمز» به نویسندگی سیده مرضیه نیک عهد، «قصه ابر غمگین» به نویسندگی مهدیه موحدی نیا و «قصه قوقوری هم باز میخواد» به نویسندگی نجمه آرام بن را شایسته تقدیر معرفی کرد.
در بخش شعر این جشنواره، جایزه برتر جشنواره به فاطمه صداقتی نیا برای مجموعه آثار تعلق گرفت و از حمید آذرگون، سید اکبر سلیمانی، نجمه آرام بن و بهنام کشاورز تقدیر شد.
اجرای موسیقی زنده محلی و شعرخوانی محلی از دیگر برنامه های اختتامیه اولین جشنواره ادبی کوچ در یاسوج بود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!