-
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر -
خوابِ پروانه در اقلیم سیاستزدگی، آستانهی سقوط در سکوتِ نسیمها
سید یونس آصف جاه
مدیرعامل آبفای استان خبر داد: بهرهمندی ۳۸۴ روستا از آب آشامیدنی سالم در دولت تدبیر و امید/ نمایندگان در افزایش اعتبارات استانی نقش ویژه ای داشتند/ آب هست مخزن نداریم!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از ابتدای سال ۹۲ تا پایان سال ۹۸ بیش از ۳۸۴ روستای استان از آب آشامیدنی سالم بهره مند شدند.
به گزارش افتونیوز، فیض الله پاسره در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ۲۴۰ هزار مشترک شهری و روستایی در استان داریم که ۱۷۰ هزار از این مشترک ها در بخش شهری هستند.
وی ادامه داد: در بخش شهری تولید آب به اندازه کافی هست ولی تعداد مخازن کم هست.
پاسره بیان داشت: نمایندگان استان در افزایش اعتبارات استانی نقش داشتند و آقای تاجگردون سهم عمده ای در این افزایش اعتبارات داشته است.
وی به پیگیریهای استاندار اشاره کرد و گفت: با پیگیریهای آقای کلانتری اعتبار خوبی از محل صندوق توسعه ملی به آب شرب یاسوج اختصاص یافت.
مدیرعامل آبفا استان در خصوص شکستگی لوله های انتقال آب در سطح استان اشاره کرد و گفت: عدم مدیریت فشار و الزامات فنی و همچنین فرسودگی شبکه از مهمترین دلایل شکستگی لوله در سطح استان می باشد.
پاسره به اصلاح شبکه توزیع آب اشاره کرد و گفت: در سال ۹۸ و علیرغم عدم تخصیص اعتبارات ابلاغی، بیش از ۳۸ کیلومتر شبکه توزیع اصلاح و بازسازی شد که پیش بینی می شود در سال جاری نیز ۳۵ کیلومتر دیگر نیز بازسازی شود.
پاسره تاکید کرد: کیفیت آب شرب روستایی و شهری استان مطلوب است و کلرزنی و کنترل کیفیت آب به منظور آلایندگی ثانویه است. خط قرمز شرکت آب و فاضلاب، آب شرب سالم و بهداشتی است.
وی اظهارکرد: ۱۰۰درصد شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد از آب سالم برخوردارند، ۱۶۴۱ روستا در استان وجود دارد و شاخص برخورداری از آب آشامیدنی سالم در این استان ۷۵.۱۱ درصد بوده در حالی که در سطح کشور ۷۵.۹ درصد است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از ابتدای دولت تدبیر و امید تا کنون ۳۷۶ میلیارد تومان در جهت سرمایه گذاری در جهت ایجاد زیرساختهای آب و فاضلاب استان سرمایه گذاری شده است.
پاسره گفت: از سال ۹۴ تا سال گذشته ۱۱۶ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی برای ایجاد زیرساختهای آب شرب روستایی اختصاص داده شد.
وی با بیان اینکه سالانه در شهرهای استان ۳۹ میلیون مترمکعب و در روستاها ۱۱ میلیون مترمکعب مصرف آب داریم، ادامه داد: در استان کهگیلویه و بویراحمد ۵۰ میلیون مترمکعب آب مصرف می شود که از این میزان ۴۰ میلیون متر مکعب تبدیل به فاضلاب می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه شهرهای یاسوج و سی سخت دارای شبکه فاضلاب هستند و در حال تکمیل است، عنوان کرد: مطالعات شبکه فاضلاب بقیه شهرهای استان انجام شده و در برخی شهرها از جمله چرام، لنده، بهمئی و مادوان در حال ساخت است که با توجه به تامین اعتبارات لازم دنبال می شوند.
پاسره افزود: شاخص برخورداری از شبکه فاضلاب در شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد ۳۲ درصد است و در روستاها به یک درصد نمی رسد.
وی اظهارکرد: بخشی از بوی فاصلاب یاسوج مربوط به تصفیه خانه فاصلاب و بخشی نیز ناشی از رها کردن آبهای سطحی است. شبکه جمع آوری فاضلاب در برخی شهرهای استان داریم که مردم باید به شبکه فاضلاب متصل شوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در نقاطی که شبکه فاضلاب وجود دارد باید شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی مردم را اجبار به اتصال به شبکه فاضلاب شوند و جاهایی که فاقد شبکه فاضلاب هستند مرکز بهداشتی مردم را موظف کنند که چاه جذبی حفر و ایجاد کنند.
پاسره تصریح کرد: از ۱۶۴۱ روستای استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۴۷۲ روستا دارای سیستم لوله کشی هستند.
وی ادامه داد: هم اکنون ۱۴۶ روستای استان با جمعیتی بالغ ۸۰۰۰نفر بعلت نداشتن منابع تامین آب، پراکندگی و جمعیت زیر ۲۰ خانوار از طریق ۱۴ تانکر سیار آبرسانی می شوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: رسانه ها کمک کار آب و فاضلاب هستند و دو وظیفه ذاتی این شرکت تامین و توزیع آب است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!