-
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر -
خوابِ پروانه در اقلیم سیاستزدگی، آستانهی سقوط در سکوتِ نسیمها
سید یونس آصف جاه
سرانجام کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس چه می شود؟

نماینده مردم قائنات در مجلس با بیان اینکه خلاء عدم حضور کمیسیون قضایی را نمیتوان پرکرد، از ارائه طرحی دوفوریتی برای آغاز فعالیت این کمیسیون با حداقل اعضا خبر داد.
به گزارش افتونیوز ؛ با گذشت دو ماه از عمر مجلس یازدهم میگذرد کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس یازدهم به دلیل داشتن فقط هشت عضو هنوز رسمیت نیافته است. زیرا طبق آییننامه داخلی مجلس حداقل اعضای کمیسیون ۱۹ و حداکثر ۲۳ نفر است. این در حالی است بیش از۵۰ نفر از نمایندگان مجلس یازدهم تخصص حقوقی دارند و به مسائل حقوقی و قضائی نیز آشنا و مسلط هستند. ولی همچنان کمیسیون حقوقی و قضائی با کمبود تعداد نماینده برای رسمیت یافتن روبه رو است.
«سلمان اسحاقی» گفت: کمیسیون حقوقی و قضایی باید ابعاد حقوقی طرحها و لوایح را بازنگری کند و خلاء این موضوع را نمیتوان پرکرد. بر همین اساس با همفکری سایر اعضای کمیسیون و نمایندگان پیگیر تدوین طرح دو فوریتی هستیم تا این کمیسیون با حداقل اعضا فعالیت خود را آغاز کند.
نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی افزود: در مجلس دهم کمیسیون حقوقی و قضایی با هفت نماینده فعالیت خود را آغاز کرد و در این طرح دوفوریتی هم این موضوع پیگیری میشود. البته پیش از این طرحی در همین باره به صحن رفت که متاسفانه رای نیاورد.
اسحاقی اظهارداشت: اینکه نمایندهای بدون تخصصی مورد نیاز در این زمینه و فقط از روی اجبار برای به حد نصاب رساندن تعداد اعضا وارد کمیسیون حقوقی و قضائی شود، درست نیست. زیرا نمایندگانی که در این کمیسیون هستند باید شناختی از آیین نامهها، قوانین، مقررات و مصوبات داشته باشند و از جایگاه حقوقی نیز برخوردار باشند
وی با بیان اینکه دادرسی مدنی یکی از کارهایی است که در کمیسیون حقوقی و قضایی باید مورد توجه قرار بگیرد، افزود: دادرسی کیفری هم از دیگر موضوعات مهم در بحث حقوقی و قضایی است و وقتی رشته تحصیلی و تخصصی نمایندهای حقوقی نیست، حضور وی در کمیسیون حقوقی و قضایی اثرگذار نخواهد بود.
نماینده قائنات با تاکید بر اینکه اصراری به تکمیل کمیسیون حقوقی و قضایی از نظر کمی وجود ندارد، یادآور شد: نگاه ما به کمیسیون حقوقی و قضایی کیفی است و به دنبال تکمیل اعضای کمیسیون به هر طریق ممکن نیستیم.
اسحاقی معتقد است کمیسیون حقوقی و قضایی میتواند با حداقل نفرات کار خود را آغاز کند و تصریح کرد: عقبه با دانش بالا به نام مرکز پژوهشها در مجلس وجود دارد که کارهای کارشناسی درباره طرحهای مختلف را انجام میدهد و در موارد لازم مرکز پژوهشها میتواند به کمیسیون حقوقی و قضایی کمک کند. به عبارتی امروز در کمیسیون نباید معطل حداقلها و حداکثرها بود بلکه برای اعضای کمیسیون کیفیت مهم است نه کمیت.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت جایگاه حقوقی و قانونی مجلس باید در آغاز هر مجلسی ابتدا کمیسیون حقوقی و قضایی آن تشکیل شود. زیرا وقتی ابعاد جرم شناسی یک طرح، لایحه یا مصوبه دیده نشود، آیا این طرح یا لایحه به سرانجام میرسد؟
اسحاقی ابراز امیدواری کرد که طرح دو فوریتی تشکیل کمیسیون حقوقی و قضایی با حداقل اعضا هفته آینده در صحن مطرح شد و تصویب شود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!