یادداشت
گفتگو و گزارش

بلاتکلیفی چند ساله سمغان پایان می‌یابد؟

بلاتکلیفی چند ساله سمغان پایان می‌یابد؟

به گزارش افتونیوز به نقل از ایرنا، منطقه سمغان با بیش از دو هزار نفر جمعیت در یک کیلومتری شهر دهدشت قرار دارد و طی این چندسال هویت آن برای نهادهای خدمات رسان و مسوولان استانی و شهرستانی مشخص نبود و هریک از این نهادها به بهانه های مختلف از خدمات رسانی به این منطقه شانه خالی می کردند.

اهالی روستای سمغان با ابراز گلایه از مسئولان استانی و شهرستان چندین نوبت با مراجعه به نهادهای مختلف خواستار مشخص شدن وضعیت این منطقه از نظر تقسیمات شهری و یا روستایی بودند.

مهدی حمیدی از ساکنان سمغان گفت: سهل انگاری مسئولان در عدم ارایه خدمات اولیه باید از سوی مسوولان استانی پاسخ داده شود.

وی با اشاره به اینکه سمغان در موقع انتخابات محل رفت و آمد مسوولان می شود افزود: در انتخابات شوراهای اسلامی جز شهر است و بعد از انتخابات از سوی مسوولان به فراموشی سپرده می شود.

علی عادلی گفت: بوی تعفن جداول و رها کردن زباله ها در کوچه ها و ورودی سمغان خطری زیست محیطی است که ساکنین سمغان را تهدید می کند.

زیبا ناصری خانم خانه دار با اشاره به اینکه این منطقه پرجمعیت با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند گفت: امیدواریم با الحاق این منطقه به شهر دهدشت شاهد خدمات رسانی بهتر مسئولان باشیم.

مهدی عزیزی دانشجوی ساکن روستای سمغان الحاق این روستا بعد از چند سال بلاتلکیفی را یکی از خدمات خوب دولت و مسئولان دانست و افزود: می طلبد مسئولان با برنامه ریزی نسبت به ساماندهی مشکلات موجود روستا اقدامات لازم را انجام دهند.

فرماندار کهگیلویه گفت: روستای سمغان در طرح جدید تفصیلی و بازنگری شهر به دهدشت مرکز این شهرستان الحاق خواهد شد.

علیرضا اتابک بیان کرد: با برنامه ریزی‌های انجام شده و همکاری نهادهای مختلف با الحاق روستای سمغان در آینده نزدیک به شهر دهدشت خدمات رسانی لازم انجام خواهد شد.

وی با اشاره به پیگیری های انجام شده طی سالهای گذشته برای مشکلات روستای سمغان افزود: طرح جامع توسعه شهری «الحاق بخشی از مناطق حاشیه» دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه در شورای برنامه ریزی و توسعه کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان استانی تصویب شد.

شهردار دهدشت با اشاره به اینکه محلق شدن سمغان به شهردهدشت در مرحله پایانی است افزود: تصویب نهایی طرح جامع شهری دهدشت منتظر رای نهای شورای معماری کشور است.

احسان تابش نژاد اضافه مرد: الحاق روستای سمغان به جمعیت شهری دهدشت در این طرح آن را از بلاتکلیفی خارج خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در این طرح علاوه بر الحاق منطقه سمغان مجوز ساخت و ساز  زمین های طرح ولایت، بسیجیان و پرستاران برای توسعه شهری دهدشت نیز صادر خواهد شد.

شهردار دهدشت گفت:  برای ارائه خدمات رسانی بهتر۲۰ هزار متر مربع از معابر روستای سمغان درحال زیرسازی است.

تابش نژاد اظهار کرد: با زیرسازی و بهسازی ۱۰ کوچه روستای سمغان بخشی از مشکلات آنها برطرف خواهد شد.

وی یکی از اولویت های اصلی شورا و شهرداری را ارائه خدمات مناسب به جمعیت بیش از ۲ هزار نفری سمغان اعلام کرد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه نیز گفت: طرح هادی روستای سمغان از سال ۸۴ آغاز شده است.

مهرداد متقی تصریح کرد: از سال ۸۵ تاکنون بنیاد مسکن چهار هزار متر جدول گذاری،۲ هزار متر سنگ فرش، ۴۰ هزار متر زیرسازی، ۲۰۰ متر کانال سیلاب و ۱۵ هزار متر مربع آسفالت در این روستا اجرا کرده است.

وی بیان کرد: در صورت الحاق سمغان به شهر دهدشت بنیاد مسکن هیچ گونه خدماتی به این روستا ارائه نخواهد داد.

شهرستان ۱۳۱ هزار نفری کهگیلویه داری ۳۶۵ روستای بزرگ و کوچک است

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها