یادداشت
گفتگو و گزارش

معاون غذا و دارو: ۱۱ داروخانه تبدیل به شبانه‌روزی شدند/ صدور حواله و رفع مشکل انسولین در کهگیلویه و بویراحمد

معاون غذا و دارو: ۱۱ داروخانه تبدیل به شبانه‌روزی شدند/ صدور حواله و رفع مشکل انسولین در کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از انجام ۱۴۶ بازدید از کارخانه تولیدی، صنایع در دست احداث، عطاری ها، باشگاه های ورزشی و داروخانه ها خبر داد.

به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر رحمت اله افشار عنوان کرد: طی دو ماه اخیر ۲۶ مورد بازرسی از داروخانه های استان جهت بازرسی دوره ای و بررسی شکایات دریافت شده از بیماران، ۵ مورد بازرسی از شرکت های پخش و ارزشیابی سالانه در ساعات کاری صبح و ساعات غیر کاری عصر، سه مورد مراجعه حضوری به داروخانه ها جهت تایید و بررسی امحای داروهای تاریخ مصرف گذشته و ۱۰۰ مورد ارائه فرم حواله داروی بیماران مراجعه کننده صورت پذیرفته است.

وی ادامه داد: تبدیل وضعیت ۱۱ داروخانه از روزانه به شبانه روزی، ۱۳ مورد صدور گواهی تشخیص صلاحیت، ۵ مورد بهره برداری از داروخانه جدیدالتاسیس، ۱۲ مورد مجوز پخش داروهای خاص در داروخانه ها، ۱۲ مورد استعلام جهت تاسیس داروخانه، ۲۰ مورد بازدید از محل داروخانه ها، صدور ۴ پروانه مسئول فنی جهت شرکت های پخش دارو، ۴ مورد ابطال مجوز و پروانه تاسیس داروخانه و ۹ مورد شروع به کار داروخانه در طی دو ماه اخیر صورت پذیرفته است.

وی یادآور شد: در دی و بهمن ماه سال جاری حواله ۶۴۸ دارو از جمله میکرورلین، پیرفنکس، پیرامیست، انسولین لنتوس و ساندوستاتین صادر گردیده است.

دکتر افشار تصریح کرد: همچنین در طی دو ماه اخیر ۸۳ بازرسی از مراکز ترک اعتیاد استان، ۸۱ بازرسی از بیماران صعب العلاج؛ ۱۸ بازرسی از بیمارستانها، ۹ مورد بایگانی پرونده بیماران فوت شده صورت گرفته و حواله ۱۴ هزار و ۱۳۴ لیتر الکل صادر گردیده است.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به حوزه مواد آرایشی، بهداشتی و تجهیزات پزشکی این معاونت، عنوان کرد: طرح pms در دی ماه برای ۱۲ کالا و در بهمن ماه برای ۳۸ کالا اجرا شده است، ۱۸ مورد بازدید کالا پزشکی در دی و بهمن ماه،دو مورد بازدید از کارخانه ماسک یاسوج و گچساران و ۵۸ بازدید از سطح عرضه مواد آرایشی و بهداشتی صورت پذیرفته است.

وی با اشاره به سایر عملکردهای آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در دی و بهمن ماه سال ۹۹ تصریح کرد: ۴۵۲ نمونه به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ارسال شده و یک هزار و ۸۰۸ آزمون نیز صورت گرفته است.

دکتر افشار با اشاره به ترجمه کتاب "مسمومیت های ناشی از مواد غذایی" در بخش آزمایشگاهی معاونت، یادآور شد: انجام کامل اعتباربخشی ۵ آزمون بخش شیمی و ۲ آزمون مربوط به میکروبی از دیگر اقدامات این واحد به شمار می‌روند.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها