-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
تازه ترین صحبت های استاندار در خصوص سد های آبریز و تنگ سرخ
سید علی احمدزاده افزود: بهترین کار برای برداشت از این روان آب ها ایجاد سدهای کوچک درون استانی است تا بتوانیم کشاورزی و صنعت استان را تغیر بدهیم و آب شرب روستاها و شهرهای استان تامین شود که این مهم به عنوان یکی از شاخصه های توسعه در اولویت کاری قرار گرفته و به همت دولت سیزدهم چندین سد را بطور همزمان در دست تکمیل و ساخت داریم .

اَفتونیوز| استان کهگیلویه و بویراحمد با دارا بودن بیش از ۱۱ میلیارد مترمکعب بارش سالیانه و نیز ۸/۵ میلیارد متر مکعب رواناب آبی و معروف به رودخانه های خروشان و چشمه سارهای زلان و روان از این نعمت خدادادی آن گونه که باید نتوانسته بهره مند شود و بیشتر شهرها و روستاهای آن دچار تنش آبی هستند و سهم آن ها از آب در کشاورزی، صنعت و دیگر حوزه ها ناچیز است.
سید علی احمد زاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به توپوگرافی استان، رودخانه ها در پایین دست و زمین های کشاورزی در بالا دست است و شرایط برای استفاده مردم از این روان آب ها سخت شده است.
سید علی احمدزاده افزود: بهترین کار برای برداشت از این روان آب ها ایجاد سدهای کوچک درون استانی است تا بتوانیم کشاورزی و صنعت استان را تغیر بدهیم و آب شرب روستاها و شهرهای استان تامین شود که این مهم به عنوان یکی از شاخصه های توسعه در اولویت کاری قرار گرفته و به همت دولت سیزدهم چندین سد را بطور همزمان در دست تکمیل و ساخت داریم .
سد آبریز
احداث سد مارون ۲ معروف به آبریز (صیدون) در بالادست رودخانه مارون یکی از دغدغه های مردم و مسئولان کهگیلویه و بویراحمد است که مزیت های فراوان دارد.
رودخانه مارون جزو رودخانههای جنوب غربی ایران از ظرفیت های مهم استان کهگیلویه و بویراحمد و بخصوص شهرستان کهگیلویه است که با عبور از رشته کوه زاگرس در این استان در پایین دست با اتصال دو رودخانه دائمی چاروسا و موگرمون شهرستان لنده سد بزرگ مارون را طی این سالها به یکی از سدهای مهم در جنوب کشور تبدیل کرده است.
تمام «آورد» این رودخانه از استان کهگیلویه و بویراحمد سرچشمه می گیرد که براساس آنچه که مسئولان آب منطقه ای این استان می گویند معادل ۲ میلیارد مترمکعب در واقع آورد و روان آب را در طول سال در خود جای داده است و رودخانه مارون بیشترین آب را از استان خارج میکند.
حوالی مهرماه ۹۸ بود که رضا اردکانیان وزیر وقت نیرو تاکید کرد که عملیات احداث سد مارون ۲ معروف به آبریز با هدف انتقال آب به ۳۰هزار هکتار از زمین های تشنه شهرستان های کهگیلویه و چرام آغاز خواهد شد و دولت سابق مصمم به ساخت این طرح است.
اما آنگونه که انتظار می رفت کاری از پیش نرفت تا اینکه با روی کار آمدن دولت عدالت محور سیزدهم در همه حوزه ها به ویژه عدالت در توزیع آب گام های مثبتی برای اجرای این طرح توسعه محور برداشته شده و نور امید برای تکمیل آن در دل مردم استان روشن شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این باره می گوید: ساخت سد آبریز در مدار ساخت است و مطالات فنی آن در حال تکمیل است و وزیر نیرو بر سرعت گرفتن اجرای این سد تاکید داشته و یک تغییر مطالعاتی با توجه به اینکه در غرب دهدشت از پروژه ایدنک در حال برداشت است.
احمد زاده ادامه داد : به همین نسبت برداشت آب کشاورزی از سد کمتر می شود و با همان حجم ۱۳۵ میلیون متر مکعب سد ساخته خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: کلنگ این سد در سال ۱۴۰۲ به زمین زده خواهد شد و عملیات ساخت آن اجرایی می شود.
سد تنگ سرخ بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات اجرایی سد تنگ سرخ با دستور اکید رئیس جمهور در سفر استانی مهرماه ۱۴۰۰به استان کهگیلویه و بویراحمد با اعتبارات جدیدی که به آن تزریق شده سرعت گرفته و سال ۱۴۰۲ حتما آبگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: بعد از سفر یاد شده تاکنون اجرای پروژه سد تنگ سرخ شدت گرفته طوری که از ابتدای سفر رئیس جمهور تاکنون افزون بر ۴۰۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص داده شده است.
احمدزاده تاکید کرد: همین ماه گذشته، رئیس جمهور به وزیر نیرو دستور داده تا هر چه سریع تر از منابع مختلف از جمله تهاتر نفت، اعتبارات برنامه و بودجه و وزارت نیرو اعتبارات آن تکمیل شود تا سریع تر به بهره برداری برسد.
وی عنوان کرد: این پروژه به منظور تامین آب شرب و کشاورزی پایدار یاسوج و روستاهای حومه و رونق بخش صنعت یکی از طرح های حیاتی استان بشمار می رود است.
طرح آبرسانی به لیکک از سد کوثر
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: برای تکمیل طرح آبرسانی به لیکک مرکز شهرستان بهمئی از سد کوثر ۳۸۹ میلیارد تومان مصوب شد که تاکنون ۱۶۳ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است.
احمدزاده ادامه داد: این پروژه طبق برنامه تا پایان سال ۱۴۰۲ به بهره برداری خواهد رسید، سرعت انجام پروژه در یک سال گذشته بیشتر از ۱۰ سال قبل بوده است.
وی گفت: میزان اعتبار تخصیص داده شده در ۱۰ سال گذشته ۷۰ میلیارد تومان بوده اما در حال حاضر بیشتر از ۲۰۰ میلیارد تومان به ان تخصیص داده شده و به سرعت کار در حال پیشرفت است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
احترام به مردم به شیوه شبکه دنا! / از غیب شدن مجری تا عدم حضور شهردار یاسوج!
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!