-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
بلادشاپور از بستر آسیب های اجتماعی تا ایجاد نقش فرهنگی
مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بلاد شاپور در گذشته تبدیل به یک محل امن برای ناهنجاریهای اجتماعی تبدیل شده بود، گفت: این شهر تاریخی بدل به یک مکان فرهنگی شد.

اَفتونیوز| سعید طالبیپور اظهار داشت: بلاد شاپور مهمترین بخش تاریخی استان به وسعت ۳۵ هکتار در سالهای گذشته دچار روزمرگی و بلاتکلیفی شده بود.
وی با اشاره به اینکه هر چند کارهایی در این مجموعه انجام میشد، اما این کارها خروجی مثبتی نداشتند، عنوان کرد: در یک سال گذشته ۱۰ میلیارد تومان برای سامدندهی بافت بلاد شاپور گذاشتیم و ۳۲ حجره بازارچه مرمت و احیا شدند و حالا آماده واگذاری هستند.
طالبیپور ابراز کرد: کارهایی که قبلاً انجام میگرفت، در طول زمان به دلیل فرسایشی شدن، مستهلک میشدند، اما ما برای اولین بار آن را به بخش خصوصی واگذار کردیم، تقریبا کار دیگر تمام و آماده بهرهبرداری است.
وی تصریح کرد: بلاد شاپور حالا دیگر از آن وضعیتی که تبدیل به یک محل ناامن شده بود، خارج شده و بدل به یک مکان فرهنگی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که واقعیت امر شهر تاریهی بلادشاپور به محل امن برای معتادان تبدیل شده بود.
طالبیپور در ادامه به احیا و مرمت مسجد چهل ستون اشاره کرد و گفت: یک میلیارد تومان اعتبار اولیه برای آن در نظر گرفته شده و برای واگذاری رفته و بزودی کلنگزنی خواهد شد.
وی تعریف پروژههای جدید را نیز از برنامههای خود عنوان کرد و گفت: پل شیشهای یا معلق یکی از این پروژهها بود که در حوزه گردشگری میتواند بسیار رونقآفرین باشد و بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان حجم سرمایهگذاری آن است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: این پروژه تقریباً در مراحل نهایی است و در سفر دوم رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد، کلنگزنی آن انشاالله صورت میگیرد.
طالبیپور با اشاره به مشکلات غار دهشیخ، ادامه داد: غار انفال عمومی محسوب میشود، ما سرمایهگذار این غار را آوردیم. او تقاضا میکرد بخشی از اراضی ملی که در اطراف غار است را در قالب ماده ۳۲ به من واگذار کنید؛ یعنی در خواست دارد که سند قطعیِ این اراضی به نام او صادر شود، ما او را به کارگروه معرفی کردیم و بیش از سه جلسه گرفتیم.
وی خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی و سیاست دولت بر این است که ما نباید این منابع را به صورت یکجا واگذار کنیم و این اراضی را تنها میتوان در قالب ماده ۳ یعنی واگذاریهای اجارهای طولانیمدت واکذار کرد، به این معنا که مثلاً ۳۰ سال اجاره داده شود و در ادامه در صورت رضایت طرفین، دوباره تمدید شود.
طالبیپور با بیان اینکه این یک شیوه خوب برای سرمایهگذاری است، گفت: در پل معلق نیز اراضی به همین شیوه به سرمایهگذار واگذار شده است، اما سرمایهگذار غار دهشیخ همچنان اصرار دارد که اراضی در قالب ماده ۳۲ به او واگذار شود. ولی ما او را مکلف کردهایم که هر چه سریعتر این موضوع را تعیین تکلیف کند.
وی یکی دیگر از اقدامات خود را تحول در تبلیغات گردشگری عنوان کرد و گفت: در حالی که در سنوات گذشته، تبلیغات ما به صورت فیزیکی بود، اما الان به صورت نرمافزار است و مهمتر از این نقشه جامعه الکترونیک استان است که در قالب یک طرح پژوهشی به دو تن از اساتید دانشگاه واگذار شده است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!