یادداشت
گفتگو و گزارش

اعتبارات بی سابقه آب و فاضلاب برای گچساران/نوید روزهای خوش آبی به مردم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد: در حدود ۴ ماهه اخیر فقط در حوزه فاضلاب ۳۹ میلیارد تومان تخصیص اعتبار داشتیم که در چند سال اخیر در این بخش اعتبارات تقریباً صفر بود.

اعتبارات بی سابقه آب و فاضلاب برای گچساران/نوید روزهای خوش آبی به مردم

اَفتونیوز| به گزارش روابط عمومی آبفا ، امید صالحی در بازدید امروز استاندار و دیگر مسئولان استانی از ایستگاه آب امامزاده جعفر  شهرستان گچساران گفت: ۲۰ میلیارد تومان از محل تنش زدایی با رایزنی استاندار محترم و ما از تهران برای ساماندهی آب گچساران اخذ شد.

صالحی ادامه داد: این ۲۰ میلیارد تومان برای ارتقاء و افزایش تولید آب این ایستگاه ها با ایجاد ۳ چاهک و ۳ الکتروپمپ شناور و در نهایت افزایش ظرفیت تولید آب از حدود ۲۷۰ لیتر بر ثانیه به بیش از ۵۰۰ لیتر بر ثانیه تخصیص می‌شود.

مدیرعامل آبفا استان گفت: برآورد چاه و پمپ ها بر روی سامانه قرار گرفته است و این نوید را به مردم شریف این منطقه می دهیم که به زودی کار آغاز و با این افزایش ظرفیت آب انشاءالله تنش آبی در این منطقه به کمترین سطح خود می‌رسد.

امید صالحی به اعتبارات بخش فاضلاب در شهر دوگنبدان اشاره و گفت: ردیف اعتبار تصفیه خانه فاضلاب شهر، زمانی که بنده سکاندار این مجموعه شدم صفر بود، در ۳ ماهه اخیر در وهله اول ۱۴ میلیارد و اخیراً نیز ۲۵ میلیارد تومان (مجموعاً ۳۹ میلیارد تومان) اعتبار با تلاش های استاندار و نماینده محترم جذب شد.

 

صالحی گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان از اعتبارات محرومیت زدایی متعلق به شهرستان های گچساران و باشت است از اعتبارات نفت نیز ۸ میلیارد تومان برای اصلاح و بازسازی شبکه آب شهرستان گچساران تخصیص داده شده است.

مقام ارشد آب و فاضلاب استان گفت: در چند سال اخیر اعتبارات این شهرستان به جاهای دیگر می‌رفت و همین امر هم موجب وقفه در توسعه شبکه ها، ایجاد مخازن و توسعه ایستگاه های پمپاژ آب برای این شهرستان گرمسیری شده است ، یکی از اقدامات ما در همین مدت کوتاه ۴ ماهه که بعنوان خادم مردم سکاندار آبفا شدم سامان‌دهی اعتبارات بود، نه تنها برای این شهرستان که در همه استان سعی کردیم حقوق همه رعایت شود تا هیچ منطقه ای از توسعه و آبادانی که حقش است عقب نیفتد.

صالحی در خصوص قطعی های آب در شهرستان گچساران هم گفت: علت قطعی آب به قطعی مکرر برق بر می گردد، وقتی حتی ۱ ساعت قطع برق رخ دهد تا ۹ ایستگاه پمپاژ آب وصل و مخازن آبگیری و آب به سمت شهر و روستاها سرازیر شود حدود ۶ ساعت زمان می‌برد و خب گاهاً روزانه دو تا ۳ مرتبه قطعی برق داریم!



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها