یادداشت
گفتگو و گزارش

در نشست خبری رئیس دانشگاه یاسوج با رسانه ها مطرح شد؛


فضای سیاسی دانشگاه بسته نیست/دنبال تأسیس دانشکده هنر و معماری هستیم/ در تجمعات دانشجویان همه احکام صادر شده معلق شدند

بهادر کرمی عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: سایت خارجی دانشگاه فعال شده و جذب دانشجو بر اساس ظرفیت‌ها را در دوره‌های مختلف خواهیم داشت و مجوز بین المللی شدن دانشگاه یاسوج گرفته شد.

فضای سیاسی دانشگاه بسته نیست/دنبال تأسیس دانشکده هنر و معماری هستیم/ در تجمعات دانشجویان  همه احکام صادر شده معلق شدند

اَفتونیوز| بهادر کرمی عصر روز شنبه ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲ در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه مجوز بین المللی شدن دانشگاه یاسوج اخذ شده است، افزود: سایت خارجی دانشگاه فعال شده و جذب دانشجو بر اساس ظرفیت‌ها را در دوره‌های مختلف خواهیم داشت.

وی از توسعه خوابگاه‌ها و ظرفیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی خبر داد و اظهار کرد: پذیرش ۲٠٠ نفر در گام اول با محوریت جذب دانشجوی خارجی دیده شد.

رئیس دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: در حال حاضر جذب ۳۱ دانشجوی عراقی با انعقاد قرارداد خارجی انجام و پوشش ۲٠٠ نفر در مجموع مرحله اول مورد نظر است.

کرمی با اشاره به دو برابر شدن بودجه دانشگاه یاسوج تصریح کرد: همچنین بودجه فرهنگی دانشگاه نیز به نسبت سال ۱۴٠٠ به ۱۵ برابر رسید.

وی از کسب جایگاه چهارم فعالیت‌های فرهنگی در کشور توسط دانشگاه یاسوج خبر داد و عنوان کرد: در این دانشگاه هر کسی که تمایل داشته باشد در موضوعی مناظره و سخنرانی پرسش و پاسخی داشته باشد، ما حمایت می‌کنیم.

رئیس دانشگاه یاسوج ادامه داد: فضا سیاسی در دانشگاه بسته نیست و حتی امتیازهایی برای برنامه‌های چنین برنامه هایی دیده شده است.

کرمی با بیان اینکه به دنبال تأسیس دانشکده هنر و معماری هستیم، تاکید کرد: مجوزهایی در این محور اخذ شده و در هیأت امنا به تصویب رسیده است.

رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به رشد چهار برابری بودجه پژوهشی دانشگاه، گفت: «گرنت های» پژوهشی با توزیع و خریداری مطلوب نیز در این بخش دیده شده است.

کرمی از تأسیس بنیاد حامیان دانشگاه خبر داد و افزود: اقدام برای تأسیس بنیاد انجام شده و هیأت امنای آن نیز در حال تشکیل است.

وی از توسعه محورهای محورهای مختلف زیرساختی خبر داد و اظهارکرد: در چندین بخش توسعه زیرساخت‌های آموزشی، فرهنگی و زیرساخت‌ها هدفگذاری شد.

رئیس دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: ۶۴۰۰ تا ۶۵۰۰ دانشجو در ۳۱ رشته کارشناسی، ۵۱ رشته ارشد و ۲۲ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که با پذیرش دانشجویان جدید و خارجی این تعداد افزایش خواهد یافت. یک سوم دانشجویان این دانشگاه در رشته های تحصیلات تکمیلی در حال تحصیل هستند.

کرمی تصریح کرد: تا پایان امسال اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج از ۲۶۰ نفر به ۳۰۰ نفر خواهد رسید.

وی در آستانه انتخابات مجلس طی اسفند ماه امسال ادامه داد: ضمن حفظ استقلال در خدمت تمامی دیدگاهها و گروههای سیاسی برای روشنگری و سخنرانی خواهد بود و محدودیتی در این زمینه نخواهیم داشت و داوطلبان مجلس می تواند به دانشگاه جهت طرح دیدگاه‌های خود را دانشجویان در برنامه ای دو طرفه باشند.

رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: هر کسی سلیقه شخصی دارد اما دانشگاه یاسوج به سمت هیچ گرایشی و نماینده ای نخواهیم رفت.

کرمی تاکید کرد: فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان در مرکز رشد دانشگاه یاسوج را حمایت، کمک و تشویق می کنیم.

وی ادامه داد: دانشگاه یاسوج طی امسال در بین دانشگاههای کشور هفتمین دانشگاه در زمینه آموزشی، چهاردهمین دانشگاه در زمینه پژوهش بوده است.

رئیس دانشگاه یاسوج  اظهار کرد: پنج نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه جز یک درصد و دو درصد دانشمندان بین المللی هستند.

کرمی گفت: دانشگاه محیطی است که قوانین خاص حجاب و عفاف بر آن حاکم است و از بین بیش از ۶ هزار دانشجوی این دانشگاه تنها دو سه دانشجو بدلیل پوشش به کمیته انضباطی معرفی شده اند. پوشش در دانشگاه یاسوج قابل قیاس با بیرون دانشگاه نیست.

وی بیان کرد: در تجمع ها و اعتراضات دانشجویان متاثر. از حوادث اخیر کشور همه احکام صادر شده معلق شدند و از ۳۷ رای بدوی صادر شده، ۳۵ نفر احکام آنها معلق شد و دو نفر پس از گذراندن دوره تعلیق به تحصیل و دانشگاه برگشتند.

 

منبع : ایسنا



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 2 نظر

  • 1 سید مرتضی موسوی 1402/3/23 14:16:37

    متاسفانه شاهد حضور ضعیف ترین هیات رئیسه حاکم در تاریخ دانشگاه یاسوج هستیم. کاش به رنجنامه ده بندی دکتر ظریفی معاون آموزشی سابق نگاهی بیندازید تا اندکی به عمق وقایع پشت پرده دانشگاه پی ببرید.

    پاسخ
  • 2 ناشناس 1402/3/21 9:22:41

    همون اعضای هیئت علمی دانشگاه که جز یک درصد و دو درصد دانشمندان جهان هستند با ریاست کرمی بر دانشگاه مخالف هستند و کرمی هم بسیار اذیتشون میکنه. از دکتر مهراورنگ قایدی مصاحبه بگیرید البته اگر واقعا بخواد مسایل را مطرح کنه دیگه خیلی چیزها مثل سابق نمیشه

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها