-
دنا؛ تناقض استراتژی «فشار از پایین، چانه زنی از بالا»
علی خرم
-
چرا ما نمیتوانیم؟!
نوذر استوار
-
توسعه؛ زمان جديد - زبان جديد
بشارت جعفری
-
حالا نگران دنا شدهاید؟
حمید پرندوار
-
برای دنا
سیمین طاهری بویراحمدی
-
تحلیل توصیفی پسا انتخاباتی؛ انگیزه مردم برای مشارکت چه بود؟
یاسین علویان سوق
-
مافیای آب و فریب افکار عمومی
سیدعلی حمیدهکیش شاهقاسمی
-
تحلیل توصیفی پسا انتخاباتی؛ انگیزه مردم برای مشارکت چه بود؟
یاسین علویان سوق
-
دنا را بهتر بشناسيم
سید ساعد حسینی
-
ما و تلقی مغشوش از مدرنیته
امید نوروزی اصل
- گفتگو و گزارش
- 1
- جمعه , 10 شهریور 1402 -AM -11:09
اختصاصی اَفتونیوز
قصه ی پر غصه ی سرمایه گذار غیربومی در دیشموک/ گریه های استاندار نتیجه عکس داد؟!
حمایت از سرمایه گذاران لقلقه زبان مدیران کهگیلویه و بویراحمد اما در عمل واقعیت شاهد فراری دادن سرمایه گذاران هستیم، بخش دیشموک به دلیل عمق محرومیت علاوه بر تخصیص اعتبارات دولتی نیازمند حضور پررنگ سرمایه گذار و کارآفرین است، استاندار کهگیلویه و بویراحمد که اشک هایش در دیشموک بصورت بین المللی وایرال شد امروز می بایست خود شخصا به موضوع ورود پیدا کند و موانعی و فشار های که بر سر راه یک سرمایه گذار است مرتفع کند تا اشک های ریخته شده در دیشموک تجلی و نمود عینی پیدا کند.
اَفتونیوز| با توجه به محدودیت منابع دولتی همواره بحث جذب سرمایه گذار خصوصی و استفاده از این ظرفیت دغدغه مسئولین در ظاهر بوده است.
بخش دیشموک در شهرستان کهگیلویه جز محروم ترین بخش های استان است در حدی که استاندار در اوایل خدمت خود با مراجعه به این بخش اشک بسیاری برای مردم این بخش ریخت که تیتر اول رسانه های استان بود از طرف دیگر در این بخش با توجه به فاصله از سایر نقاط دیگر شهرستان احداث کارخانه سنگ شکن جز واجبات است و همواره این کمبود قابل لمس است، حال که سرمایه گذار غیربومی در این منطقه حضور دارد چه دلیلی دارد مسئولین استان و شهرستان نه تنها یاری رسان وی نیستند، بلکه او را در مشکلات تنها گذاشتند و این هراس را برای سرمایه گذاران غیربومی به وجود آوردند که در این منطقه هیچ پشتیبانی از سمت ارگان های دولتی وجود ندارد به جرم غیربومی بودن!
در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از آغاز عملیات اجرایی پروژه رودسمه با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال خبر داد. او در ادامه اظهار داشت: پیمانکار که از نیروهای بومی منطقه بوده تجهیزات مورد نیاز کارخانه سنگ شکن را به منطقه آورده و ان شاءالله با نصب و راه اندازی آن در چند روز آینده شاهد پیشرفت خوبی در پروژه خواهیم بود.
حال باخبر شدیم که سرمایه گذار و مالک کارخانه سنگ شکن کنار رودخانه رودسمه فردی غیربومی به نام «علی نجارزاده» است که گلایه های فراوانی نیز دارد او اینگونه ماجرای سرمایه گذاری خود را شرح می دهد:
از طریق واسطه ای با دو پیمانکار از کهگیلویه آشنا شدم و آن ها از نبود کارخانه سنگ شکن در منطقه دیشموک گلایه داشتن و قول و تعهد دادند اگر من حاضر به سرمایه گذاری شوم تمام روستاهای اطراف بار خود را از کارخانه من تامین میکنند و نقش من در آبادانی منطقه محروم دو چندان می شود و بابت تامین برق ،زمین نیز نگرانی نخواهم داشت و با هماهنگی مسئولین مجوزهای لازم را نیز اخذ می کنند.
قراردادی از طریق نماینده من با حضور شاهد امضا شد و من در صدد آوردن دستگاه های خود بودم که متوجه شدم زمینی در کار نیست و باید خود زمین اجاره کنم که از افراد بومی زمین ماهیانه ۴تا۵ میلیون اجاره کردم.
برق نیز تامین نشد و قول تامین گازوئیل را دادند که در یک بازه ی کوتاه این گازوئیل تامین شد و ۷۰ بار از کارخانه به دوستان پیمانکار دادم .
بعدها پیشنهاد اجاره ژنراتور برق با هزینه خود را دادند که ماهیانه ۴۰ تا ۵۰ میلیون هزینه اجاره ژنراتور بود که باز هم پرداخت نشد و مالک ژنراتور از من شاکی شد و به مصادره ملک و خانه من رسید .
چند ماه پیش باخبر شدم که بدون اجازه من دستگاه ها را روشن و ۳۵۰تا ۴۰۰ بار از کارخانه خارج کردند خوب من در تهران بودم و مرتب منطقه نبودم و حالا جدای از عهدهایی که وفا نشدی و آسیبی که به اموال من وارد شد هزینه ی این بارهای خارج شده از کارخانه نیز پرداخت نشد !
خوب این دوستان قول هایی دادند و من بر پایه قول هایشان از تهران برای سرمایه گذاری آمدم اما فرجام کار اینگونه شد، به نظر شما با چنین رفتاری و بازتاب آن افراد غیربومی جرئت سرمایه گذاری دارند؟
روزهای آخر هم از طرف یکی از دوستان این پیمانکار تهدید شدم که حق ندارم ماجرا را جایی بگویم!
همه اتفاقات در حالی افتاده است که حمایت از سرمایه گذاران لقلقه زبان مدیران کهگیلویه و بویراحمد اما در عمل واقعیت شاهد فراری دادن سرمایه گذاران هستیم، بخش دیشموک به دلیل عمق محرومیت علاوه بر تخصیص اعتبارات دولتی نیازمند حضور پررنگ سرمایه گذار و کارآفرین است، استاندار کهگیلویه و بویراحمد که اشک هایش در دیشموک بصورت بین المللی وایرال شد امروز می بایست خود شخصا به موضوع ورود پیدا کند و موانعی و فشار های که بر سر راه یک سرمایه گذار است مرتفع کند تا اشک های ریخته شده در دیشموک تجلی و نمود عینی پیدا کند.
اَفتونیوز آماده ی ارائه پاسخ مسئولین در این مورد است و اینکه چگونه و با پشتیبانی چه فرد یا ارگانی یک پیمانکار از طرف مسئولین چنین قول هایی داده است و عدم وفای به عهد او به کل شهرستان تعمیم داده می شود و امنیت روانی سرمایه گذار غیربومی را به خطر می اندازند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر ظرفیت مناسبی در تامین نیازهای مردم منطقه دارد
- 2 ناترازی برق چالش جدی واحدهای تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 انصاری رئیس بنیاد مسکن شهرستان دنا شد/+ معرفی
- 4 چه مناطقی در یاسوج قابلیت واگذاری اینترنت فوق پرسرعت دارند؟
- 5 داستان ادامهدار«سرویس مدارس» در یاسوج
- 6 خرید بیش از ۷۹ هزار تن گندم در استان کهگیلویه و بویراحمد
- 7 ۲۰ درصد به حجم ورودی آب تولیدی یاسوج اضافه شد
- 8 آخرین جزئیات احیای بافت فرسوده دوگنبدان
- ماجرای یک بمب ۵۰۰ کیلویی در مرز کهگیلویه و بویراحمد و نورآباد چیست؟
- جمعه بازار یا آشفته بازار یاسوج؟!
- سوانح جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد پنج کشته و ۱۹۴مصدوم داشت
- جزئیات مشاجره لفظی بین نماینده بویراحمد و رئیس سابق سازمان محیطزیست بر سر«واگذاری دنای شمالی» / بهرامی خطاب به سلاجقه چه گفت؟
- صرفه جویی 360 میلیارد ریالی در شركت نفت گچساران
- انجام عمليات لايروبي و تخليه رسوبات چاه شماره 6 تنگ ملاقون
- عبور پیشرفت مهندسی طرح پلی اتیلن سنگین گچساران از مرز ۸۰ درصد
- شائبههای متعدد در خصوص لغو انتخابات اتاق اصناف کهگیلویه
- استقبال مسئولان استانی از نائب قهرمان پارالمپیک
- کوه «سمر» لنده اسیر حریق شد/+جزئیات
نظرات ارسالی 1 نظر
یه ضرب المثل محلی هست میگه چه خش شیون کنی دلت نسوزه؟ کجایند کسانی که در دیشموک اشک تمساح ریختن حالا بیایند حمایت کند
پاسخ