-
رونالدو رو ول کن غضنفر رو بچسب!
رحیم عبادی -
آیا کارنامهی نمایندگان مجلس یازدهم به عنوان وکلای ملت قابل دفاع است؟
محمدهادی جعفرپور -
به مسئولان فحش ندهید؛ آنها مثل خودمانند
حسین آخانی -
۱۷ مدیر در آستانه عزل چگونه ابقاء شدند؟ تعامل یا معامله؟!
زریر حجتی -
تادیر نشده، رسیدگی کنید!
علی مندنی پور -
حلاوتی که در تقویت سرمایه های ملی هست در تضعیف آنان نیست
سید فرزاد نجات نیا -
حرمت امامزاده به متولی است
مهرداد احمدی -
کلنگی شدن منابع انسانی کشور
محمد علی وکیلی -
قبیله گرایی یا تریبالیسم
سیدرضا تقوی -
مواضع رهبری و دودستگی انقلابیون
داود حشمتی
-
رنج دیشموک در سایه محرومیتها/ بن بست ارتباطی ادامه دارد
-
هدیه روز اول مهر، شغل پدرت چیست؟
-
ناوگان عمومی شهر یاسوج ۶۰۰ تاکسی و ۲۱ اتوبوس از رده خارج دارد!
-
کهگیلویه و بویراحمد همچنان در حسرت سینما
-
کهگیلویه و بویراحمد رتبه دوم سرچ خودکشی در کشور
-
کهگیلویه و بویراحمد رتبه اول مدارس سنگی و ناایمن را در کشور
-
شرایط بغرنج حمل و نقل در شهر یاسوج
-
کمیته ارزیابی زیست محیطی خط انتقال آب سد خرسان کنسل شد
-
طرح نهضت ملی مسکن در شهر یاسوج به کجا رسید؟
-
روستای «بیبی خاتونین» در شهرستان مارگون آب ندارد
- گفتگو و گزارش
- 0
- یکشنبه , 19 شهریور 1402 -03:10
کهگیلویه و بویراحمد رتبه اول مدارس سنگی و ناایمن را در کشور
وجود ۴۸۵ مدرسه با هزار و ۳۰۰ کلاس درس سنگی و ناایمن در استان کهگیلویه و بویراحمد که حدودا ۲ هزار دانش آموز کلاس اولی آن به امر تعلیم و ترییت مشغول هستند برای خانوادههای آنها بسیار نگران کننده است.

اَفتونیوز| در حالیکه در اغلب کشورهای روبه توسعه وجود اینترنت با سرعتهای شگفت آور باعث تسهیل و تسریع در فراگیری علم میشود اما در استان کهگیلویه و بویراحمد بیش از سه هزار دانش آموز مقاطع ابتدایی و راهنمایی باید در مدارسی درس را فرا بگیرند که هر لحظه امکان آوار شدن آنان بر روی دانش آموزان و معلمان وجود دارد.
یکی از والدین دانش آموزان مدارس سنگی و ناایمن در شهرستان بویراحمد با اظهار تاسف از اینکه فرزندانشان باید در مدارسی درس بخوانند که امکان عقرب و مار گزیدگی در آنها وجود دارد، گفت: معلوم نیست چه زمانی قرار است مدارس سنگی و ناایمن در استان ما برچیده شوند.
" احمد " ۴۳ ساله با بیان اینکه فرزندان ما در این مدارس در روزهای گرم سال بدلیل نبود وسایل سرمایشی باید در فضای باز درس بخوانند و در روزهای سرد سال هم با وزش باد و بارشهای سنگین باران و برف، شرایط تحصیل برایشان سخت میشود.
مادر دانش آموز دیگری که قرار است در یکی از مدارس سنگی شهرستان چُرام درس بخواند هم به ایلنا گفت: فرزندان ما در این مدارس به هیچ جایگاهی در زندگی دست نخواهند یافت چراکه مجبورند در شرایط سختی تحصیل کنند.
"ناهید" ۳۵ ساله که خودش تا مقطع سوم راهنمایی درس خوانده و بدلیل دسترسی نداشتن به دبیرستان مجبور به ازدواج در سن کم شده است به خبرنگار ایلنا گفت: همان شرایط سخت و کمبود زیرساخت های آموزشی که باعث ترک تحصیل خودم شد هم اکنون دارد باعث ترک تحصیل دو دخترم هم میشود.
یک کارشناس روانشناسی هم با بیان اینکه دانش آموزان مقاطع ابتدایی و راهنمایی در سن رشد جسمی و بلوغ فکری قرار دارند و باید نظام آموزش و پرورش به بهترین شکل ممکن، زیرساختهای تعلیم و تربیت را برای آنان فراهم کند، اظهارداشت: متاسفانه مدارس سنگی و ناایمن باعث نابودی تمامی استعدادهای بالقوه و بالفعل این کودکان و نوجوانان میشود.
"سیروس کریمی" در گفت و گو با ایلنا گفت: در حالیکه هوشمندسازی مدارس در اغلب استانهای کشور بویژه استانهای مرکزی و شمالی به یک امر عادی تبدیل شده اما در کهگیلویه و بویراحمد همچنان شاهد تحصیل دانش آموزان در مدارس سنگی و ناایمن هستیم.
وی کم رویی، افسردگی، فرار از تحصیل، نااُمیدی از آینده و بیکاری را از مهمترین مشخصات دانش آموزانی دانست که در دوران کودکی و نوجوانی در مدارس کم برخوردار و توسعه نیافته مشغول به فراگیری دانش بودهاند و یادآور شد: دانش آموزانی که در این مدارس درس خواندهاند بطور حتم نمیتوانند آینده سازان مفیدی برای جامعه خود باشند.
" سید رضا حسینی نیک" در گفت و گو با ایلنا گفت: بیش از هزار میلیارد تومان در سفر دوم رئیس جمهور برای نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد مصوب شده که از این میزان ۴۷۰ میلیارد تومان برای مدارس سنگی و ناایمن پیش بینی شده است.
وی با اشاره به طرح شهید آرشام سرایداران مبنی بر ساماندهی مدارس سنگی و ناایمن، یادآور شد: کهگیلویه و بویراحمد در زمینه مدارس سنگی و نا ایمن رتبه اول کشور را دارد.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به طرح شهید پناهی مبنی بر جمع آوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز با مشارکت بنیاد برکت در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: در این طرح ۷۷ مدرسه با هزینه کرد ۶۰ میلیارد تومانی ما تا مهرماه امسال شروع و تحویل میشود.
هزینه مدرسه سازی در کهگیلویه و بویراحمد بالا است
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: این استان با یک هزار و ۷۰۰ روستا و با پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر جاده عشایری در فصل سرما با مشکل جدی روبرو بوده و برای بازگشایی مدارس در روستاها و منطقه عشایری با صرف هزینه های زیادی مواجه هستیم.
"سیدعلی احمدزاده" در گفت و گو با ایلنا از یاسوج گفت: تعمیر، تجهیز و بهره برداری از فضاهای آموزشی در استان کهگیلویه و بویراحمد نیازمند همت جمعی است اما تکمیل پروژه های نیمه تمام مدارس در اولویت برنامه ها قرار دارد.
بگفته وی، آموزش و پرورش و زیرساختهای آن در سفر دور دوم دولت به استان کهگیلویه وبویراحمد از اولویتهای مهم و یک مطالبه جدی این استان است و استانداری این آمادگی را دارد که به میزان کمک اعتباری نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به استان، منابع اعتباری از محل استانی برای فضاهای آموزشی اختصاص دهد.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، بیش از یک هزار و ۳۰۰ کلاس درس در قالب ۴۸۵ مدرسه ناایمن در استان شناسایی شده است، اظهار داشت: نوسازیِ این تعداد فضای آموزشی مطالبه استان و در اولویت قرار گرفته است.
احمدزاده گفت: بدلیل کوهستانی، سخت گذر بودن و پراکندگی روستاها و از جهتی ۷۲ هزار نفر جمعیت عشایری استان، هزینه مدرسه سازی در این استان بسیار بالا است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم گفت: فضاهای آموزشی بویژه فضاهای آموزشی در مناطق محروم در اولویت برنامه های ما بوده و توجه به آموزش و پرورش در دولت سیزدهم کاملا جدی است.
"حمیدرضا خان محمدی" در گفت و گو با ایلنا از یاسوج افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد به کمک یک تیم تخصصی، مسائل و مشکلات حوزه آموزشی مدارس را شناسایی و در خصوص آنها برنامه ریزی می شود.
وی تاکید کرد: هر کمکی که از دستمان بیاید کوتاهی نخواهیم کرد و با توجه به شرایط جمعیتی، سطح و عمق مشکلات و کمبودها، تجهیزات و امکانات برای فضاهای آموزشی و مدارس کهگیلویه وبویراحمد در نظر گرفته می شود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 سخنرانی مدیر کل نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته یاسوج
- 2 ورود دادستانی استان به مشکلات مدارس در آستانه شروع سال تحصیلی
- 3 یک هم استانی قهرمان کشتی سنگین وزن نونهالان کشور شد
- 4 بازدید و سرکشی فرماندار بویراحمد از عملیات آسفالت روستای سرابتاوه
- 5 استفتای دسته جمعی در آموزش و پرورش چرام
- 6 ۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت
- 7 تعطیلی ۲۶ مشاور املاک متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 8 صحبت های مدیرکل بنیاد مسکن استان؛ از اعطای تسهیلات تا ارجاع ۱۷۵۰ نامه در سفر ریاست جمهوری
-
نوید بارشهای فراگیر برای کهگیلویه و بویراحمد از آبانماه
-
هویت لاشه جانور کشف شده در دنا مشخص شد + تصاویر
-
دربی که همچنان بر همان پاشنه می چرخد/شهرداری یاسوج در یدِ «کیوان آشنا»
-
نامه جمعی از پذیرفتهشدگان مرحلهی اول آزمون استخدامی آموزگاری به رئیس جمهور
-
ماجرای یک خبر و بازدید سرزده معاون عمرانی استاندار از آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد
-
حقوق کارمندان افزایش مییابد
-
این گروه منتظر افزایش ۲۰ درصدی حقوق باشند
-
نیاز کهگیلویه و بویراحمد به گروه های خونیِ منفی بیشتر است
-
طرح آبرسانی به دهدشت غربی ۲۵۰۰ شغل مستقیم ایجاد می کند
-
۴۰ مدرسه در گچساران با علاء الدین گرم میشوند
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!