-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
- عناوین مهم
- 7
- دوشنبه , 24 مهر 1402 -PM -03:29
یادداشت دریافتی؛
بهرامی و «تاریخ شکست»
بهرامی با وجود آنکه تاکنون به کرسی مجلس دست پیدا نکرده، اما حضور یک دههایاش در انتخابات، او را تبدیل به یکی از چهرههای تکراری فضای سیاسی بویراحمد کرده است.

اَفتونیوز| یکی از مخاطبان این پایگاه خبری طی یادداشتی حضور محمد بهرامی در صحنه انتخابات بویراحمد، دنا و مارگون را نقد کرده است، در این مطلب آمده است:
فضای انتخاباتی بویراحمد، دنا و مارگون تقریبا آرایش نهایی را به خود گرفته است. در این بین برخی چهرهها و شعارهای تکراری دیده میشوند که لازم است از آنها عبور کرد. فضای سیاسی این حوزه، دههها در اختیار همین چهرههای تکراری بوده و اتفاقا یکی از عاملهای عدم توسعهیافتگی، حضور همیشگی همین افراد است.
محمد بهرامی، شهردار اسبق یاسوج که در این دوره سعی کرده با رنگ و لعاب عملگرا و علمگرا وارد رقابتهای انتخاباتی شود، هیچ تغییری با دورههای پیشین نکرده است. همان بنمایههای تکراری در رفتار و شعار او دیده میشود. بهرامی اگر چه تاکنون به کرسی مجلس نرسیده، اما آنقدر پافشاری کرده و در این رقابتها مانده، که او نیز حالا تبدیل به بخشی از پدیدههای تکراری انتخابات بویراحمد شده است. در این چهار دوره حضور در انتخابات، تغییری در روش و گفتار او دیده نمیشود. واضح است که نجابت شخصی بهرامی قابل احترام است، اما به نظر میرسد در بعد عملکردی و سیاست انتخاباتی پلن و نقشه راه خاصی ندارد. صرفا شعارهای او کمی عوض میشوند.
تمام تأکید بهرامی و تیم او در تبلیغات رسانهای روی همان دوره کوتاه شهرداریاش در یاسوج است. اگر شهرداری و تیم فوتبال را از او بگیرید، اقدام شاخص دیگری در کارنامه او باقی نمیماند. به همین خاطر است که علیالدوام بر روی این دو بخش از سابقه بهرامی مانور میدهند. اما مگر هر کس که در شهرداری حتی اگر قوی ظاهر شده باشد میتواند نماینده قابلی نیز شود؟ یا مهمتر از آن، تقلیل تیم فوتبال شهرداری یاسوج به مدیریت بهرامی و نادیده گرفتن تلاش سایر بخشهای سیاسی و اجتماعی نیز نمیتواند اثبات کند بهرامی نماینده توانایی در مجلس خواهد بود.
از سوی دیگر، در آن دوره کوتاه حضور بهرامی در شهرداری، مشکل کمبود اعتبار در کشور وجود نداشت. در دوران فوران تزریق اعتبارات فروش نفت و تورمی بسیار پایینتر از سالهای اخیر، مدیریت یک تیم فوتبال توسط شهرداری اقدامی چندان عجیب نبوده است. گفتنی است بهرامی در دوره نفت ۹۰ دلاری دولت محمود احمدینژاد شهرداری یاسوج را بر عهده داشت و احمدینژاد بهواسطه پیشینهاش در شهرداری تهران توجه ویژهای نسبت به شهرداریها مینمود.
البته کسی منکر عملکرد عمرانی بهرامی در دوره شهرداریاش نیست. ولی تاکیدی بیش از حد روی این بخش از سابقه بهرامی، صورت میگیرد.
از سوی دیگر، برخی از نزدیکانش، افتخار بهرامی و تیمش را عنوان «یاسوج پایتخت طبیعت ایران» و «استان چهارفصل» میدانند. این عناوین نیز تاکنون نتوانستهاند بهعنوان عاملی تحرکزا در توسعه یاسوج عمل کنند.
با این وجود بهرامی و تیماش بهصورت مداوم بر روی کلیدواژههای انقلاب عمرانی و انقلاب پروژهای تأکید میکنند. در حالی که در دورهای که شهرداری یاسوج را بر عهده داشت، نتوانست انقلابی عمل کند.
برای بهرامی، دوره پساشهرداری همزمان شد با دوره شرکت در انتخابات مجلس. بهرامی آنقدر ماند و شکست خورد که حالا با سابقه سه دوره شکست و حضور برای بار چهارم، تبدیل به بخشی از «تاریخ شکست» شده است. بهگونهای که نوجوانان امروزی، در دورهای که بهرامی شهردار یاسوج بود، هنوز متولد نشده بودند.
اما مهمتر از این، جایگاه حزبی و سیاسی بهرامی است که در این دوره همچون مانعی برای او عمل میکند. مواضع رسمی اصلاحطلبان نشان میدهد که آنها قصد حضور در انتخابات مجلس را ندارند. آذر منصوری دبیرکل جبهه اصلاحات کشور نیز این موضوع را اعلام کرده است. از سوی دیگر، اصلاحطلبان در بعد استانی، در حاشیه سیاست قرار دارند و کنشگری سیاسی چندانی از طرف آنها دیده نمیشود. برخی چهرههای مهم این جریان که در ادوار قبلی حامی بهرامی بودند، بهصورت رسمی و غیررسمی اعلام بازنشستگی کردند. بااینحال روشن نیست بهرامی با چه استدلالی سعی بر ماندن در این فضا دارد. بنابراین او در چنین شرایطی نمیتواند حساب چندانی روی سبد حزبی باز کند و با وجود نادر منتظریان و غلام محمد زارعی، آراء در سبد منطقهای و جغرافیایی نیز پخش میشود. افزون بر این، بهرامی در هشت سال دولت حسن روحانی نتوانست جایگاهی سیاسی به دست بیاورد و بدنهسازی کند، حالا که دولت غیرهمسو با اصلاحطلبان بر سر کار است، چگونه میتواند چنین کاری انجام دهد؟
بنابراین با توجه به چنین شرایطی به نظر میرسد بر خلاف دورههای پیشین که آرای او روندی افزایشی داشته، در انتخابات پیش رو، آرای او سیر نزولی طی خواهد کرد.
«این مطلب از سری یادداشت های مخاطبان است و انتشار آن به معنای رد یا تایید بخشی یا تمامی محتوای آن نمی باشد»
- پشت پرده حملات اخیر رقبا به «محمد بهرامی»/ راه کج اخلاقی به ترکستان است!
- یادداشت محمد بهرامی در خصوص بداخلاقی های مجازی
- جغرافیاگرایی نمایندگان صدای «بهرامی» را هم درآورد/ چرایی توسعه نیافتگی کهگیلویه و بویراحمد
- اعلام آمادگی تشکل جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برای میزبانی مناظره «روشنفکر» و «بهرامی»
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 6 نظر
سلام، در این متن اون حسادت وترس از حضور دکتر بهرامی، کاملاً مشخص و هویدا است، نوشته میشه که تا حالا رای های ایشان سعودی بوده چند دوره قبل، ولی یکدفعه نزول خواهد کرد، همه جریان ها میداند که یکپای رقابت وفینال دکتر محمد بهرامي خواهد بود، وبا توجه به شرایط جامعه وهموسوی تمام مردم وبا سابقه ایشان در همان شهرداری که میفرماید، کسی که در یک بدنه کوچک توانست او تغییر وتحول را ایجاد کند، مطمئنا در بدنه قویتر وجایگاه بالاتر شاهد تغییرات برتر خواهیم بود برای بویراحمد واحد، ومطمئن باشید با انتخاب ایشان، شاهد رشد و شکوفایی در تمام حوضه ها خواهیم بود، زیرا بزرگترین دغدغه ایشان، بیکاری نسل جوان هست، وبا ایجاد زیر ساخت ها واشتغال پایدار به اون اوج شکوفایی خواهیم رسید، زیرا امروزه مشکلات اصلی هر فرد وخانواده ای بیکاری هست، که نیاز اولیه جامعه وهر شخصی خواهد بود، بعد توسعه وپیشرفت در تمام حوضه ها خواهد بود،، به امید فردای روشن،
پاسخکو گوش شنوا مجاب نیابو یه چهارتا بچه بدبختش گردنه بخاطر منفعت وپول گرفتن برا خودشون هی ایگن بیو بیو دلم ایسوزه سیش بدبخت آدم خوبیه ولی نه مرد ای گپله
پاسخشکست های کوچک باعث پیروزی های بزرگ و حماسه ساز خواهند شد
پاسخحضور بهرامی در انتخابات مفید است ، چراکه تعدادی آرا در سبد رای ایشان هست که اگر وی در صحنه نباشد ، پای صندوق نمی آیند ، لذا حضور وی باعث افزایش اندکی در میزان مشارکت خواهد شد ، گرچه او ۱۶ ساله که طایفه و طرفدارانشو علاف کرده که از این بابت هم متاسفیم !!
پاسختحلیل غیر علمی و بسیار آبکی بود چون تحلیلگر کاملا مغرضانه و از روی ترس از بهرامی تراوش نموده است
پاسختحلیل بسیار علمی و کارشناسی هست واقعیت را بیان کردند ولی بهرامی مجاب نیابو
پاسخ