-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
کار نکرده و منتی که هست /برای «چاروسا» و «دیشموک» خبر خوشی در راه نیست!
این رسانه در مطلبی تحت عنوان ( استاندار و دیشموک/ چه خشه شیون کنی دلت نسوزه ) به سرنوشت پروژه آبرسانی از گندمکار به دو بخش چاروسا و دیشموک و علل عدم پیشرفت این پروژه پرداخته است . چندی پس از نشر این خبر از سوی تیم رسانهای خبری با عنوان خبر خوش برای مردم چاروسا و دیشموک و اجازهی برداشت آب شرب از رودخانه سمه (لیراب) در رسانهها منتشر شد.

اَفتونیوز| این رسانه در مطلبی تحت عنوان (استاندار و دیشموک/ چه خشه شیون کنی دلت نسوزه) به سرنوشت پروژه آبرسانی از گندمکار به دو بخش چاروسا و دیشموک و علل عدم پیشرفت این پروژه پرداخته است .
چندی پس از نشر این خبر از سوی تیم رسانهای خبری با عنوان خبر خوش برای مردم چاروسا و دیشموک و اجازهی برداشت آب شرب از رودخانه سمه (لیراب) در رسانه ها منتشر شد و نامهی صدور مجوز نیز به خبر ضمیمه شد این در حالی است که اگر نامهی ضمیمه شده را با دقت بخوانیم متوجه میشویم نوشته شده است منضم به چهل و سومین جلسه کمیته مدیریت منابع آب در تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷ و صورتجلسه به تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۳۰ مجوز برداشت مطابق با حق آبه سال ۹۵ صادر شده است (آخرین بازبینی حق آبه استان سال ۹۵ رخ داد)
اگر این اسم جدید رودخانه به جای گندمکار عطف میشود به جلسات سال ۹۶ و ۹۸ پس همان برداشت قبلی است که مجوز آن صادر شده بود و پروژهای هم تحت این عنوان وجود داشته و به علت عدم توجه به آن در حالت سکون قرار داشته و این هیاهو صرفا جهت فرار از نقد منتقدان و جنبهی تبلیغاتی دارد.
در انتهای این موافقتنامه نوشته شده است مهلت این موافقتنامه از تاریخ صدور به مدت ۲ سال است یعنی از سال ۹۸ که صادر شده بود ۲ سال نیز مهلت رسیدگی داشت که گویا آب شرب حداقل نیاز اساسی مردم چاروسا و دیشموک در اولویت نبوده که پیگیر این مهم باشند و حال آب منطقهای استان و نماینده بعد از گذشت ۴ سال از برگزاری جلسات و به کما رفتن پروژه، مجدد مجبور به رایزنی و پیگیری برای دستور جدید و عطف به جلسات گذشته شدهاند و گویا فقط مهم این است نام خودشان بر پروژهها باشد که پیگیری کنند و این نامه که سندی دال بر اندیشه نماینده کهگیلویه مبنی بر عدم پیگیری پروژهها توسط ایشان است نه تنها جنبهی تبلیغاتی و مانور نداشت بلکه سندی است بر درستی ادعای منتقدان مبنی بر عدم توجه موحد به پروژههای تعریف شده و انتشار آن از سوی این تیم با این پیشینه بوده است که کسی نامه را به صورت دقیق نمیخواند اما نامه توسط تیم رسانه ای افتونیوز بررسی و حقایق جهت بر حق بودن نقدهای پیشین ما منتشر میشود.
با تحقیق از افراد مطلع محلی متوجه میشویم رودخانه گندمکار در انتها به رودسمه الحاق می شود.
از طرف دیگر این منطقه یک طرح به نام پمپاژ رودسمه برای آبیاری ۵۰۰ هکتار زمین کشاورزی دارد که خبری هم از آن شنیده نمیشود و تیم رسانه ای نماینده کهگیلویه ترجیح داده که به آن نپردازد و هیاهو و سر و صدای رسانهای خود را به سمت دیگر ببرد.
از محتوای همین نامه میتوان به مکنونات درونی موحد پی برد که وی تنها به دنبال پروژههایی است که از ابتدا با پیگیری وی و به نام خودش بوده و هیچ تمایلی برای پیگیری و به سرانجام رساندن پروژههایی که پیشتر در عملکرد نمایندههای سابق و اسبق نامی از آنها برده شده است ندارد. برای درستی این ادعا میتوان به سرنوشت نیروگاه سیکل ترکیبی، باند اضطراری فرودگاه و سایر پروژهها نیم نگاهی انداخت که همه آنها به دلیل عدم پیگیری جدی و دلسوزانه در سطح ملی به کما رفتهاند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 1 نظر
گریه استاندار تمام زمین های کشاورزی دیشموک قلعه رئیسی ابیاری کرد
پاسخ