-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مطرح کرد؛
تخصیص ۲۰ هزار میلیارد ریالی پروژه های عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد ریال تخصیص در کهگیلویه و بویر احمد جهت پروژه های عمرانی تاکنون جذب شده است

اَفتونیوز| رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد ریال تخصیص در کهگیلویه و بویر احمد جهت پروژه های عمرانی تاکنون جذب شده است.
جهانگیر شاهینی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به تدوین اسناد پایه توسعه استان و مدل توسعه و به منظور تکمیل، ارتقا و توسعه شاخصهای زیرساختی در حوزههای عمرانی و برنامه ریزی های انجام شده جهت تامین اعتبارات مورد نیاز استان در ۲ سال اخیر اعتبارات قابل توجهی به میزان ۲۸۴ هزار میلیارد ریال از محل سفر اول ، متمم سفر، سفر دوم رئیس جمهور، اعتبارات سنواتی، مسئولیتهای اجتماعی و سایر ردیفهای متفرقه جهت استان تامین اعتبار شده است.
وی بیان کرد: تاکنون از محل سفر دور اول ۶۵ درصد تخصیص یافته و با توجه به اینکه این اعتبارات سه ساله است، پیش بینی میشود که تخصیص مربوط به اعتبارات سفر اول با توجه به ۲ تخصیص آخر تا پایان سال به طور کامل تحقق یابد.
شاهینی تصریح کرد: از مجموع اعتبارات سفر دوم نیز پس از تدوین و امضاء توافقنامه ها ( با امضاء معاون اول رئیس محترم جمهور، وزرا، مجموعه نفت، سازمان برنامه بودجه و ... ) تاکنون ۱۲۶ هزار میلیارد ریال ابلاغ شده است که پس از ابلاغ کامل این اعتبارات تخصیص آنها در طول ۲ تا سه سال طبق برنامه زمانبندی پیش بینی شده باید به استان اختصاص یابد.
وی اضافه کرد: از مجموع اعتبارات سنواتی سال ۱۴۰۱ استان نیز ۷۴ درصد تخصیص دریافت شده است که به پروژههای مختلف استانی در سال گذشته تزریق شده است.
رئیس سازمان برنامه وبودجه افزود: همچنین از مجموع اعتبارات ملی و ملی استانی تاکنون ۹ هزارو ۵۰۰ میلیارد ریال ( در بخش آب چهار هزارو ۵۰۰ میلیارد ریال، در بخش راه چهار هزارو ۱۴۰ میلیارد ریال - بخش آموزش عالی ۱۷۵ میلیارد ۶۰۰ میلیون ریال، پارک علم و فناوری چهار ملیاردو ۱۰۰ میلیون ریال، دانشگاه علوم پزشکی ۷۰۰ میلیارد ریال، بیمارستان جدید گچساران ۹۶ میلیارد ۵۰۰ میلیون ریال، آب و فاضلاب ۱۸۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال ) تخصیص داده شده که دستگاههای اجرایی استانی میبایست نسبت به پیگیری و دریافت تخصیص خود ازاز وزارتخانهها و سازمانهای ملی اقدام کنند.
شاهینی اضافه کرد: همچنین مبلغ ۶ هزارو ۲۶۰ میلیارد ریال در قالب اسناد و نقد که ورزش و تفریحات ۱۷۰ میلیارد ریال – تامین آب یکهزارو ۳۱۰ میلیارد ریال، آب و فاضلاب ۱۸۸ میلیارد ریال، حفظ امنیت عمومی ۲۰ میلیارد ریال- حمل و نقل ۲۸ هزارو ۶۲۰ میلیارد ریال، کشاورزی و منابع طبیعی ۶۲۰ میلیارد ریال، درمان چهار هزارو ۵۰ میلیارد ریال، آموزش و پرورش عمومی ۶۲۵ میلیارد ریال، اداره عمومی ۵۰ میلیارد ریال، رسانه ۹۰ میلیارد ریال، قضایی ۲۰ میلیاردریال، توسعه خدمات شهری و روستایی ۵۴ میلیارد ریال، آموزش عالی۱۰۰ میلیارد ریال و گردشگری ۳۰ میلیارد ریال به پروژههای سفر (سهم سازمان برنامه و بودجه) تخصیص داده شده که دستگاه ها باید از نهادهای ملی خود پیگیری و دریافت نمایند.
وی افزود: از محل اعتبارات استانی و ردیفهای متفرقه نیز با آخرین تخصیص داده شده (یکهزار میلیارد ریال در حال توزیع) مجموعاً چهار هزارو ۲۰۰ میلیارد ریال تخصیص در نظر گرفته شده است که شامل همه منابع از جمله حقوق نیروهای طرحی است.
شاهینی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی باید نسبت به پیگیری سهم وزارت یا سازمان مرکزی خود برای دریافت تخصیص اعتبارات پروژه های عمرانی اقدام نموده و برنامه بودجه در این خصوص تعهدی ندارد.
وی با اشاره به ابلاغ میزان اعتبارات دور اول و دوم سفر رییس جمهوری گفت: نیاز است برای تخصیص و جذب اعتبار، نهادهای اجرایی با پیگیری های لازم با وزرات خانه ها و دستگاه های ملی اعتبارات ابلاغی را جذب کنند.
رئیس سازمان برنامه وبودجه ادامه داد: برای جذب بیشتر تخصیص سازمان مدیریت و برنامه ریزی با تشکیل تیم های تخصصی پیگیر تخصیص اعتبارات از همه وزارت خانه ها خواهد بود.
شاهینی بیان کرد: همه پروژه عمرانی و ملی استان اعتبار دارند و نیاز است مدیران با تلاش جهادی نسبت به جذب سهمیه خود اقدامات لازم را انجام دهند.
وی تاکید کرد: همه تخصیص ها پس از ارسال به خزانه، می بایست توسط دستگاه اجرایی درخواست وجه شده و پس از تایید اسناد مثبته پیمانها توسط دستگاه اجرایی، قابل پرداخت جهت پروژه ها می باشد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!