-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
سیر تا پیاز سد سقاوه از زبان فرماندار مارگون
رفع موانع احداث سد سقاوه گامی بلند به سوی آبادانی و توسعه شهرستان مارگون در استان کهگیلویه و بویراحمد و بستری برای شکوفایی ظرفیت های کشاورزی و گردشگری این منطقه خواهد بود.

احداث سد سقاوه اگرچه در سفر مرداد ماه پارسال رییس جمهور و هیات دولت به کهگیلویه و بویراحمد با پیش بینی بیش از چهار هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب کلنگ زنی شد اما عملیات احداث آن به علت برخی معارضات محلی راکد ماند و اکنون موانع ساخت این طرح مهم برطرف شده است.
شهرستان مارگون موقعیت ها و ویژگی های منحصر به فردی برای توسعه دارد که از جمله می توان به همسایگی با استان چهار محال و بختیاری ، قرار گرفتن در مسیر جاده ملی پاتاوه – دهدشت و همچنین مسیر یاسوج به اصفهان ، داشتن شرایط مساعد آب و هوایی و ظرفیت های ویژه گردشگری اشاره کرد که امید می رود با ساخت این سازه بزرگ آبی بستر بهبود درآمد شهروندان ساکن این شهرستان کوچک فراهم شود.
مسوولان کهگیلویه و بویراحمد امید دارند با احداث سد سقاوه و بهره وری از رودخانه ها و چشمه ساران پرآب افزون بر رونق بیشتر کشاورزی زمینه پرورش ماهی نیز در این شهرستان فراهم شود.
از آنجا که منطقه سقاوه در شهرستان مارگون در آینده به یک شهرک صنعتی بزرگ تبدیل خواهد شد و بیشتر صنایع به آب نیاز دارند و هم اینک نیز کارخانه سیمان مارگون در این شهرستان به عنوان بزرگترین واحد صنعتی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارد این سازه بزرگ از مطالبات مردم بوده است.
مارگون در سال ۱۳۹۸ به استناد ماده ۱۳ قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری مصوب سال ۱۳۶۸ به پیشنهاد وزارت کشور و با تصویب هیات دولت به شهرستان ارتقا یافت.
رفع موانع احداث سد سقاوه
فرماندار شهرستان مارگون گفت: بخشی از ۶۷ هکتار گستره در نظر گرفته شده برای ساخت سد سقاوه متعلق به شهروندان ساکن این شهرستان بود که پس از تشکیل پرونده قضایی و رای به نفع مردم با اختصاص اعتبار مورد نیاز زمینه رفع این مشکل فراهم شد.
مختار اندرخور تاکید کرد: زمین های مذکور با اختصاص ۸۰ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداران تملک شد و این مانع برطرف شده است.
وی تاکید کرد: صاحبان معادن سنگ از دیگر معارضان احداث این طرح مهم بودند که با توجه به اینکه سنگ های معادن آنان در احداث تاج سد سقاوه کاربرد دارد دولت با آنان در این خصوص همکاری می کند.
فرماندار مارگون تاکید کرد: سد سقاوه از بزرگترین طرح های این شهرستان است که با برآورد ۱۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری قرار است احداث شود امری که پس از تحقق تحولی چشمگیر در توسعه این شهرستان ایجاد می کند.
اندرخور با اشاره به اینکه طرح احداث سد سقاوه با هدف تامین آب صنعت ، کشاورزی، کنترل سیلاب، و کمک به اشتغالزایی و بحث گردشگری اجرا می شود عنوان کرد: عوامل اجرایی احداث سد سقاوه هم اکنون تجهیز کارگاه را انجام داده اند و سد در مسیر ساخت قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: طرح ساخت سد سقاوه از ارمغان های مهم سفر رییس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد است که چهارهزار و ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب و ۸۰۰ میلیارد ریال تخصیص اعتبار دارد.
فرماندار مارگون با اشاره به اینکه مراحل تجهیز کارگاه سد سقاوه انجام گرفته است ،افزود: احداث این طرح به عنوان مطالبه اصلی مردم از مسوولان در مسیر اجرای عملیات ساخت قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: سد سقاوه دارای مجوزهای تخصیص آب، زیست محیطی، ماده ۲۳ و پدافند غیر عامل است.
جزئیات سد سقاوه مارگون
سد مخزنی سقاوه بر روی رودخانه سقاوه از سرشاخههای رودخانه لوداب و در حدود سه کیلومتری جنوب شرق شهر مارگون و در حدود ۷۰ کیلومتری شمال غربی یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد احداث می شود.
پروژه سد خاکی سقاوه با ارتفاع ۴۵ متر در شهرستان مارگون ساخته می شود به گفته استاندار کهگیلویه و بویراحمد یکی از اقدامات دولت سیزدهم است
مارگون با جمعیتی حدود ۲۱ هزار نفر در فاصله ای حدود ۶۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد واقع گردیده است و حدود ۱۷ هزار نفر از جمعیت این شهرستان جدید روستایی و بالای سه هزار و ۵۰۰ نفر نیز جمعیت شهری دارد.
منبع : ایرنا
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 1 نظر
فرموندار مارگون باید بره... ۲۴ ساعت ادبیات مدارس گوشه سیش آماده کنیت...
پاسخ