-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
- آخرین خبرها
- 0
- یکشنبه , 6 خرداد 1403 -AM -04:53
مطالبه جدی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان از رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در شورای اداری این سازمان که با حضور رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار شد از یک مطالبه جدی مردم این استان سخن گفت.

اَفتونیوز| رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در شورای اداری این سازمان که با حضور رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار شد از یک مطالبه جدی مردم این استان سخن گفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد؛سید علی معتمدیپور در سال این نشست با اشاره به منابع با ارزش جنگلی استان گفت: ۲۰ درصد جنگل های زاگرس و در مجموع ۸ درصد جنگلهای کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۸۰ درصد آن شامل گونه گیاهی بلوط است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان این موضوع که نماینده ولی فقیه در استان بر اهمیت حفظ جنگل به صورت مرتب تاکید میکند، گفت: جایگاه جنگل در این استان به گونه ای است که نگاه تاریخی و فرهنگی در آن با بلوط پیوند خورده و ۸۹ درصد مساحت استان را جنگل و ۱۱ درصد مابقی را مستثنیات تشکیل می دهد.
متولی ارشد بخش کشاورزی استان افزود: سه رودخانه شناسنامه دار و مهم کشور از این استان سرچشمه می گیرد اما سدهای موجود در آن همگی پشت به استان بوده و پس از آبگیری به سمت استانهای مجاور سرازیر می شوند.
وی با اشاره به عدد بالای سرانه جنگل در استان تصریح کرد: با توجه به جمعیت ۷۳۵ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد و وجود ۸۲۰ هزار هکتار جنگل در این استان، سرانه جنگل ۲/۱هکتار است که عدد بالایی در مقایسه باسایر مناطق کشور است.
معتمدی پور با اشاره به اینکه مجموعه ای از شرایط آب و هوایی و تنوع گیاهی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، از شیلات و گیاهان دارویی به عنوان دو ظرفیت مهم استان نام برد و افزود: از ۹۲۰ گونه گیاه دارویی موجود در کشور ۴۷۰ گونه آن در این استان وجود دارد که ۴۵ گونه آن اندمیک بوده و سه گونه اختصاصا مربوط به استان است که این موضوع نشان دهنده ذخیرگاه مهم ژنتیکی کهگیلویه و بویراحمد در این امر است.
وی کهگیلویه و بویراحمد را اتصال دهنده سه استان مهم و بزرگ کشور عنوان کرد و از این قابلیت به عنوان یک فرصت قابل اتکا برای سرمایه گذاریهای بزرگ کشوری نام برد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان این موضوع که پروانه برگخوار بلوط یکی از مهم ترین آفات تهدید کننده جنگلهای استان است که اینوکلوم اولیه آن در استان مشاهده شد، گفت: سه سفر از ۷۱ سفر استانی معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور به استان کهگیلویه و بویراحمد بوده که یکی از آن ها انحصارا به دلیل این آفت مهم صورت گرفته و هم اکنون کارهای موثری در راستای جلوگیری از انتشار آن انجام شده است.
وی منشا تمام داشته ها و ثروتهای طبیعی از جمله نفت و گاز، آب، شرایط اقلیمی، گیاهان دارویی و... را از جنگل دانست و اظهار داشت: فرهنگ سازی در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل پیکره عشایری و قبیله ای آن شرایط ویژه ای دارد و برای حفاظت از جنگلها به همکاری همه جانبه ائمه جمعه، مسئولین سیاسی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در کنار هم نیاز داریم که اتحاد مطلوبی نیز در این زمینه شکل گرفته است
معتمدی پور با بیان این موضوع که ۴۰ درصد از مردم این استان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند، اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد استانی ثروتمند با منابع غنی است و تمام دغدغه مسئولان استفاده از این ثروت است.
ایشان ضمن بیان این مطلب که سد کوثر، آب ۷ استان کشور را تامین می نماید، افزود: میزان فرسایش خاک در کهگیلویه و بویراحمد با توجه به میزان بالای بارشها و شیب متفاوت بسیار بیشتر از بقیه مناطق بوده و این موضوع موجب افزایش هزینه لایه روبی سدها در زمان احداث می شود.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد از خواسته به حق و مطالبه مردم این استان سخن گفت معتمدی پور افزود: درحال حاضر یکی از بزرگترین موارد در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی این است که از نظر بیولوژیکی و توپوگرافی بر روی فرسایش خاک کار شود و با توجه به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی به میزان دو در هزار از منابع نفتی به استانی که از آن بهره برداری شده برمی گردد، لذا مردم استان خواستار مطرح شدن این موضوع در کمیسیون کشاورزی هستند که وزارت نیرو موظف شود میزان قانونی آب را به استان تامین کننده آن برگشت دهد که در راه حفظ و صیانت از جنگل ها و منابع صرف گردد.




نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
-
مشکلات هفت کانون بازنشستگی استان بررسی شد/مهرجو: پیگیری لازم برای افتتاح شعبه بانک رفاه در برخی شهرستانها انجام خواهد شد/ پیگیری لازم برای افزایش سهمیه وام استان خواهد شد
-
هشدار افزایش آمار غرقشدگی در رودخانههای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!