-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
در گفت و گو با روزنامه شرق مطرح شد؛
راهکار نماینده بویراحمد برای درمان ناترازی انرژی چیست؟ / گفتگوی شرق با محمد بهرامی
محمد بهرامی دکترای مدیریت صنعتی دارد. او بهواسطه آنکه با طراحی صنعتی، ساختوساز و مدیریت و کاربرد علم و اصول مهندسی برای بهبود کل زیرساختهای صنعتی و فرایندهای صنعتی سروکار دارد، معتقد است، میزان نیاز صنایع کشور به انرژی فراتر از ظرفیت تولیدی کشور است. از سویی برای پرکردن این خلأ و درمان ناترازی انرژی باید به سمت ایجاد زیرساخت انرژیهای تجدیدپذیر در کنار بهینهسازی تولید و مصرف انرژیهای فسیلی رفت.

اَفتونیوز| "روزنامه شرق" در مطلبی نوشت:
ناترازی انرژی در ایران اکنون به یک بحران ملی بدل شده است. صنایع به دلیل بروز این تنش، خسارتهای بسیاری دیدهاند. تولید در بسیاری از تولیدیهای کشور تحت تأثیر قرار گرفته و کسری انرژی راه به خانههای مردم یافته و رفاه و آسایش آنها را سلب کرده است.
رشد فناوری و تحولات تکنیکی در صنعت، نیاز اکثر کشورهای توسعهیافته را به حاملهای انرژی افزایش داده است. از طرفی، آلایندگیهای حاصل از مصرف سوختهای فسیلی، کشورها را به سمت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر ترغیب کرده است. استفاده از انرژیهای نو بیشتر از هر زمانی، مدنظر برنامهریزان سیستم انرژی دنیا قرار گرفته و از طرفی، کاهش ذخایر آب پشت سدها نیز به عنوان تهدیدی برای کاهش انرژی محسوب میشود. هزینه انتقال برق از مبدأ تا مقصد، با توجه به پیشرفت تراکم جمعیت در بسیاری از مناطق، خود نیز به عنوان چالش بر سر راه تأمینکنندگان انرژی قرار گرفته است.
ایران اکنون نهتنها براساس سندهای چشمانداز توسعه در ایجاد زیرساخت و تولید انرژی تفوقی حاصل نکرده، که عملا دچار عقبگرد شده است. کشور هرساله با کمبود انرژی در فصول گرم و سرد سال مواجه است. کشور امسال ۱۸ هزار مگاوات برق در شبکه اصلی کمبود داشته که با تمهیدات موقتی باز نتوانستهایم توفیق داشته باشیم. اما میتوان امیدوار بود با تغییراتی که در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ایجاد شده، شاهد حضور نخبگان تحصیلکرده و متخصصی باشیم که فارغ از هرگونه حمایتی توانستند جایگاه علمی خود را از سطوح دانشگاهی به صحن مجلس بکشانند. ایران کشوری با ظرفیت و منابع شگفت انرژی، اکنون در تولید و نحوه مصرف بهینه آن دچار مشکل جدی است. شاید اغراق نباشد اگر بر این واقعیت تأکید کنیم که دنیا دارد از ذخایر انرژی فسیلی گذر میکند و برنامههای جایگزین خود را بهسرعت در دست احداث دارد. بنابراین ضروری است نیروهای پیشرو و نمایندگان هوشمند بیشازپیش در ساخت قانونگذاری و سیاستگذاری کشور مورد توجه باشند. ایران کشوری با ظرفیت ۳۰۰ روز آفتابی، بزرگترین منبع جغرافیایی دریافت انرژی خورشیدی است. کسانی این حقیقت آشکار را درک میکنند که جهان رو به پیشرفت امروز را بهتر و دقیقتر رصد کرده باشند و در نگرشهای سیاستگذاری خود آن را بهدرستی لحاظ کنند.
محمد بهرامی سیفآباد، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون و نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، معتقد است، باید تحولی ساختاری در حوزه انرژیهای نو و تجدیدپذیر در کمیسیون انرژی مجلس ایجاد شود. برای استفاده بهینه از انرژیهای فسیلی و همچنین بهرهگیری از انرژیهای نو و پاک، باید یک پارادایمشیفت جدی از سرمایهگذاری تا اجرا در دستور کار مجلس و دولت قرار گیرد و این کار نیازمند برنامهریزی و نظارت دقیقی است.
برای درک بهتر این تغییر رویکرد، باید ظرفیتهای فیزیکی و همینطور نیروی انسانی را در نظر گرفت و آنطورکه محمد بهرامی نیز تأکید دارد، به اهمیت جایگزینی این شکل از انرژی توجه داشت و به صورت فنی چارچوب احداث نیروگاههای خورشیدی را بررسی و در دستور کار قرار داد.
محمد بهرامی دکترای مدیریت صنعتی دارد. او بهواسطه آنکه با طراحی صنعتی، ساختوساز و مدیریت و کاربرد علم و اصول مهندسی برای بهبود کل زیرساختهای صنعتی و فرایندهای صنعتی سروکار دارد، معتقد است، میزان نیاز صنایع کشور به انرژی فراتر از ظرفیت تولیدی کشور است. از سویی برای پرکردن این خلأ و درمان ناترازی انرژی باید به سمت ایجاد زیرساخت انرژیهای تجدیدپذیر در کنار بهینهسازی تولید و مصرف انرژیهای فسیلی رفت.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!