-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
ضرورت اجرای آمایش سرزمینی در کشور
یکی از مخاطبین این پایگاه خبری یادداشتی به شرح زیر در اختیار این پایگاه قرار داده است:

اَفتونیوز| یکی از مخاطبین این پایگاه خبری یادداشتی به شرح زیر در اختیار این پایگاه قرار داده است:
✍️ *سید علی حمیده کیش شاه قاسمی*
آمایش سرزمینی ،ابتدای امر در کشورهای مختلف دارای اهداف دفاعی بوده است. به همین دلیل آمایش دفاع سرزمینی از ملزومات حوزهی دفاعی و امنیتی کشور محسوب می باشد.چرا که مأموریت اصلی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور، و مقابله با تهدیدات نظامی امنیتی می باشد . این ماموریت براساس عوامل متفاوت و بر روی بستر جغرافیایی کشور ساماندهی می شود و استقرار می یابد.
در نتیجه باتوجه به وسعت و تنوع جغرافیای طبیعی و انسانی کشور، تنوع و کثرت تهدیدات خارجی، آسیبپذیری های داخلی و مأموریت های متنوع نیروهای مسلح، توجه به آمایش دفاع سرزمینی از ملزومات حوزهی دفاعی کشور محسوب می شود.
ولی امروزه آمایش سرزمینی مفهوم توسعه ای پیدا نموده و اهداف مختلف دیگری را نیز در برگرفته است.
مهم ترین اهداف این طرح شامل اهداف محیطی؛ اجتماعی؛ اقتصادی؛ سیاسی است.
به صورت کلی آمایش سرزمینی دانشی است که در برگیرنده چهار مولفه اصلی فضا، جمعیت، فعالیت و محیط زیست به صورت همزمان است. لذا لازم است که این طرح با هدف سیاست گذاری، طرح ریزی، برنامه ریزی، ساماندهی و نظم بخشیدن به امور سرزمین، فضاها و مکانهای زیستی و جغرافیایی (طبیعی و غیرطبیعی) انجام گردد ، تا از بروز تنش و مخاطراتی که بین استان های مختلف از جمله استان کهگیلویه و بویراحمد با استان های همجوار جلوگیری نماید.
باید تاسف خورد که متاسفانه بخشی از طرح ها و مصوبات دولت ها منطبق بر منافع ملی نیست، بلکه بر مبنای خواست مافیای قدرت و ثروت می باشد و منجر به تنش اجتماعی و بروز آسیپ پذیری داخلی می شود. که از آن جمله طرحی است که اخیراً توسط شورای عالی حفاظت محیط زیست کشور تصویب شده که به موجب آن، دنای شمالی از مدیریت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گرفته شده و به استان اصفهان واگذار میشود .
طرحی که دست آشکار مافیای آب در آن نهفته و برای فریب افکار عمومی از طریق نگهداری طبیعت و منابع طبیعی وارد شده است.
دلیل اصلی این جداسازی و تفکیک مدیریت آن ، انتقال آب رودخانه «ماربر» به سایر مناطق اصفهان می باشد که خلاف امنیت ملی است. این طرح نه فقط به ضرر استان کهگیلویه و بویراحمد، بلکه استانهای چهارمحال و بختیاری و خوزستان را متضرر و دارای تبعات جدی زیست محیطی و اقلیمی است. دلیل اصلی این طرح زیادهخواهیها توسعه کشاورزی و صنایع آببر و فلزی در استان اصفهان می باشد .
متعاقب تصویب این طرح، سید رضا مرتضوی صبح سهشنبه ️در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت ۱۷ مرداد روز خبرنگار برگزار شد، با اشاره به چشم انداز طرحهایی که با هدف احیای حوضه زاینده رود در دولت سیزدهم اجرا شده است، اظهار داشت: طبق برنامه تلاش کردیم سامانه تأمین آب از منابع داخلی جنوب استان موسوم به طرح ماندگان را که اکنون به سامانه شهید رئیسی تغییر نام یافته است، اواخر اسفند سال جاری یا در نهایت بهار ۱۴۰۴ وارد مدار کنیم و شهریور سال پیش رو خط انتقال آب دریا را به اتمام برسانیم.
وی ادامه داد: مجموع آورد این دو طرح در حال اجرا با آورد سامانه کوهرنگ۳، چیزی حدود ۶۰۰ میلیون مترمکعب آب است که به حوضه زایندهرود میآید.
مرتضوی با اشاره به اینکه محل آبگیری سامانه شهید رئیسی (انتقال آب ماندگان) در انتها دچار مشکلاتی بود و تصمیم بر آن شد که محل آبگیر و سد این پروژه در استان اصفهان احداث شود، که منظور وی احداث سد خرسان در استان کهگیلویه و بویراحمد بود که با مقاومت مردم منطقه روبرو و از احداث آن جلوگیری شد.
از سویی به تازگی نیز نماینده شهرضا در مصاحبه ای اعلام کرده که بزودی آب رودخانه ماربر از طریق تونل مستقل به شهرضا منتقل می شود.
رودخانه ماربر، بویراحمد از ارتفاعات كوه دنا سرچشمه میگیرد سپس همراه با چشمهسارهای مال خلیفه و سندگان (رودخانه شیلونه) و با پیوستن به رودخانه بشار، رودخانه خرسان را به وجود میآورند.
✅ لذا ضرورت دارد دولت جناب دکتر پزشکیان برای جلوگیری از تنش اجتماعی نسبت به لغو این مصوبه که در روزهای پایانی دولت سیزدهم به تصویب رسیده است و محاکمه عوامل آن در شورای عالی حفاظت محیط زیست اقدام عاجل نماید. سپس نسبت به اجرای طرح آمایش سرزمینی کشور بویژه آمایش سرزمینی استان کهگیلویه و بویراحمد با استان های همجوار از جمله اصفهان و فارس اهتمام نماید.
از آقای دکتر پورمحمدی معاون محترم رئیس جمهور و ریاست سازمان برنامه و بودجه که اجرای این طرح بزرگ در حوزه ماموریت ایشان و از ضرورت های توسعه همه جانبه و پایدار است، خاضعانه درخواست می گردد که نسبت به اجرای طرح آمایش سرزمینی کشور اقدام ویژه نمایند و آقای دکتر تاجگردون ریاست کیمسیون برنامه و بودجه نیز انتظار است که با همکاری با دولت یاریگر این طرح راهبردی باشند .
بر مسئولین استانی بویژه نمایندگان محترم استان و نهادهای نظارتی و امنیتی است که برای جلوگیری از تبعات این طرح نیسبت به پیگیری جدی لغو این مصوبه و سپس اجرای طرح آمایش استانی اقدام نمایند. *والسلام*
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!