-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
رشد ۱۰۰ درصدی جذب اعضا در کانون فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل کانون فکری کودکان و نوجوانان در ادامه اظهار داشت، شاخص بعدی جذب اعضا بود که در این زمینه رشد ۱۰۰ درصدی داشتیم، ما نیاز داریم به اینکه دانشآموزان به مراکز ما بیایند تا با کار بیینی انتقال محتوا داشته باشیم و در این شاخص نیز رشد ۱۰۰درصد داشتیم و تعدا اعضا ما نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است.

افتونیوز| سلیمان شهبازی مدیرکل کانون فکری کودکان و نوجوانان در گفت و گو با خبرنگار افتونیوز اظهار داشت: کانونپرورش فکری به عنوانمتولی اصلی حوزه کودک و نوجوانان دارای رسالتهای چند بعدی از جمله کتاب و کتاب خوانی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، رشدمهارتهای فردی و استعدادیابی می باشد.
وی گفت، در شش ماهگذشته ما در ۲ محور حرکت کردیم و تمام مراکز استان را مجهز به زیرساختهای ورزشی کردیم که متناسب با جامعه سنی کودک و نوجوان باشد و در کنار این، بحث شادابسازی و روحیه کودکی را در مراکز مان ارائه دادیم شاداب سازی در تماممراکز ما اتفاق افتاد و استقبال خیلی خوبی از طرف کودکان و خانوادهها شد.
وی افزود، در زمینه کارهای فرهنگی دوتا پیوست تعریف کردیم یکی پیوست رسانهای و پیوست تحت عنوان تولید محتوا و گفتمانی که تحت عنوان انجمن اندیشه ورز کودک و نوجوان در این دو محور حرکت کردیم و نیازسنجی کردیم نیازهای کودکان و نوجوانان استان را لحاظ کردیم.
شهبازی بیان کرد، تاکنون سه سند تبیین کردیم، سند اول تحت عنوان سند کانون و عشایر ۲۵۰۰ دانشآموز عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد در فصل تابستان بود که تاکنون هیچ برنامه فرهنگی و ادبی برای آنها پیشبینی نشده بود.
وی اضافه کرد، ما برای اولینبار طرح کانون عشایر برای ۲۵۰۰ دانشآموز عشایر برنامه ریزی کرده و فعالیتهای دینی و هنری و ادبی را جهت دهی کردیم.
این مدیر فرهنگی تشریح کرد، طرح کانون و روستا، طرح دومی است که بخش زیادی از دانشآموزان استان در روستاها مثل روستاهای حاشیه شهرها و روستاهایی که دسترسی کمتری به زیرساختهای فرهنگی دارند، می باشند و ما از طریق طرح مذکور، برنامه های مختلفی در ۸۰ روستا برنامه ریزی کردیم.
وی در ادامه گفت، طرح کام (کانون ،اولیا و مدرسه)در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی انجام میشود و مهارت هایی مانند: قدرت نه گفتن، حل مسئله،جرئتورزی و حضور در جمع را از طریق دوره و کارگاه تقویت کردیم.
وی تبیین کرد، دو مرکز مادوان ۱۲ سال پیش کلنگزنی شده بود و نیمه کاره رها شده بودند اما امسال در ۶ ماه گذشته کار عمرانی به پایان رسیده بود و انشالله در آینده نزدیک افتتاح و بهرهبرداری را خواهیم داشت.
این مدیر حوزه فرهنگ گفت، شاخص امانت کتاب به عنوان یکی از مهمترین مولفههای رشد فرهنگی یک جامعه است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد داشته است، در واقع ما سعی کرده به جای اینکه بچهها به کانون بیایند، ما به میان بچهها برویم، کتابخانه سیار، پیک امید و در واقع تماشاخانه را به سمت این مناطق بردیم و اردوی یک روزه در مناطق عشایری برپا کردیم.
مدیرکل کانون فکری کودکان و نوجوانان در ادامه اظهار داشت، شاخص بعدی جذب اعضا بود که در این زمینه رشد ۱۰۰ درصدی داشتیم، ما نیاز داریم دانشآموزان به مراکز ما بیایند تا انتقال محتوا داشته باشیم و در این شاخص نیز رشد ۱۰۰درصدی داشتیم و تعدا اعضا ما نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است.
وی گفت، سومین شاخص مهم برگزاری کارگاه مهارتی،تربیتی و دانشافزایی بود که رشد ۱۰۰درصدی داشتیم.
این متخصص روانشناسی و مشاوره تشریح کرد، یکی از کارهایی که در سال جدید انجام دادیم پیوست رسانه ای بود.
وی تاکید کرد، در همین راستا پیوست رسانه ای را تعریف کردیم که در تابستان یک طرح تحت عنوان ۱۰۰ روز ۱۰۰ خبر داشتیم و رسانه ملی، تلویزیون برنامه متعدد پوشش خبری داشتند که رسانههای استان کمک کردند.
وی تشریح کرد، ما در کنار کارگاههایی که برای دانش آموزان و خانواده ها بصورت رایگان برگزار می کنیم.
شهبازی در پایان اظهار کرد، در ایام اخیر سعی کردیم از ظرفیت خانوادهها استفاده کنیم و از طریق آموزش سبکهای فرزندپروری نوین تلاش کردیم بتوانیم شکاف و فاصله بین نسلی را از طریق آموزش و یادگیری تخصصی کمتر کنیم.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
احترام به مردم به شیوه شبکه دنا! / از غیب شدن مجری تا عدم حضور شهردار یاسوج!
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!