-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
جزئیات تخریب تندیس «بهمن بیگی» در گچساران/ + اظهارات استاندار و سایر مسئولان
مجسمه زنده یاد «محمد بهمن بیگی»، بنیانگذار آموزش عشایری در ایران، که در بلوار بهمن بیگی گچساران نصب شده بود از سوی برخی افراد ناشناس تخریب شده بود با واکنش مسئولان مواجه شد.

افتونیوز| روز گذشته عکس تخریب تندیس زنده یاد «محمد بهمن بیگی» در بلوار «بهمن بیگی» شهر دوگنبدان، مرکز شهرستان گچساران در فضای مجازی دست به دست شد؛ عکسی که نشان میداد مجسمه تخریب شده است، این موضوع را از فرماندار شهرستان گچساران پیگیری کردیم.
«غلامرضا تاجگردون»، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به تخریب تندیس محمد بهمنبیگی در شهرستان گچساران، در صفحه شخصی خود در اینستاگرام با ابراز تأسف از این اقدام ناپسند، نوشت: در خبرهای شهرستان گچساران آمده است که تندیس مرحوم استاد محمد بهمن بیگی از سوی شخص یا اشخاصی تخریب شده که این عمل زشت و ناپسند به طور کامل محکوم است.
وی اظهارکرد: بهمن بیگی، اسطوره تاریخی علم و فرهنگ، بهویژه در حوزه عشایر، بوده و نام بلند او بر تارک ایران و بهخصوص در دل عشایر و جنوب کشور ماندگار خواهد بود.
تاجگردون بیان کرد: تخریب این تندیس ذرهای از بزرگی و محبوبیت او نمیکاهد و آنانی که دست به چنین اقدام زشت و دور از فرهنگی زدهاند، بدانند که با این نوع حرکات نمیتوانند اختلافی بین دو قوم بزرگ لر و ترک بیندازند و بهمن بیگی در قلب و روح یکایک مردمان این سرزمین پاینده خواهد ماند.
«ایوب مقیمی»، فرماندار شهرستان گچساران در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، ضمن تایید این خبر، گفت: مساله تخریب تندیس زنده یاد «محمد بهمن بیگی»در حال پیگیری است و هنوز انگیزه، علت و عامل یا عاملان این مساله مشخص نیست.
رضا قشقایی، شهردار دوگنبدان نیز در این خصوص با بیان اینکه استاد بهمن بیگی با تعلیم عشایر خدمات مهمی در حوزه فرهنگ و اقتصاد جامعه هدف ارائه کرد، خدماتی که همه مردم منطقه و کشور از نتایج آن بهره مند شدهاند، گفت: در گذشته یک بلوار با پیشنهاد اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری گچساران در این شهر به نام بهمن بیگی نامگذاری شد و در بهمن ماه امسال تندیس بهمن بیگی به عنوان بنیانگذار آموزش و پرورش عشایری در ایران در این بلوار نصب شد.
وی اظهارکرد: به هر حال افرادی در شهر هستند که عامدانه اموال عمومی را تخریب میکنند و امید ما این است که حساسیت شهروندان نسبت به اموال عمومی بخصوص آثار هنری بیشتر باشد.
گفتنی است تندیس بهمنبیگی استاد و بنیانگذار آموزش و پرورش عشایر ایران در بهمن ماه امسال در یکی از بلوارهای شهر دوگنبدان نصب شد و حال با گذشته کمتر از یک ماه از نصب این تندیس، از سوی عدهای ناشناس تخریب شد که به دنبال تخریب این مجسمه، ماجرا در فضای مجازی با واکنش هایی مواجه شد.
یداله رحمانی در واکنش به تخریب تندیس مرحوم بهمن بیگی در شهرستان گچساران گفت: متأسفانه، در روزهای اخیر شاهد یک عمل ناپسند در شهرستان گچساران بودیم که منجر به تخریب تندیس یکی از بزرگمردان تاریخ معاصر مرحوم بهمن بیگی، گردید. وی گفت: این اقدام به ارزشهای فرهنگی و انسانی ما آسیب میزند و نمادی از بیحرمتی به میراث گرانبهای فرهنگی این سرزمین به شمار میآید.استاندار افزود: مرحوم بهمن بیگی به عنوان یکی از شخصیت های ملی و فرهنگی، خدمات شایانی به استان کهگیلویه و بویراحمد و کشور ارائه کرده است و همواره مورد احترام ویژه مردم قهرمان این خطه از میهن عزیزمان است.استاندار در ادامه میگوید؛ او با تلاشهای بیوقفهاش در راستای ارتقاء سطح آموزش و فرهنگ، در دل مردم عزیز کشورمان جاودانه خواهد ماند. فعالیتهای ایشان در زمینههای مختلف، از جمله ترویج علم و دانش، همواره الهامبخش نسلهای آینده خواهد بود.رحمانی میافزاید؛ این رویداد، زنگ خطری است که باید ما را به هوشیاری و حفاظت از ارزشهای فرهنگی و تاریخیمان ترغیب کند.وی گفت: به عنوان یک مسئول، بر این باورم که شناسایی و پیگرد قانونی افرادی که این عمل را مرتکب شدهاند، باید با جدیت و قاطعیت در دستور کار قرار گیرد. ما باید با همت جمعی، یاد و خاطره بزرگمردانی چون بهمن بیگی را زنده نگهداریم و ارزشهای والای ایشان را به نسلهای آینده منتقل نماییم .وی گفت: یادآوری می گردد که با همدلی و همبستگی از ارزشهای فرهنگی و تاریخی خود پاسداری نماییم و به نسلهای آینده انتقال دهیم که شخصیتهایی چون بهمن بیگی، فراتر از یک تندیس هستند و در دل تاریخ و فرهنگ ما جاودانه خواهند ماند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
-
معاون سیاسی استاندار: استادیوم قلعهرئیسی حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته اما هنوز افتتاح نشده است/ عمر مفید پروژه های نیمه تمام استان در حال از دست رفتن است/ پارسائی: آمده ام به ورزش استان خونی تازه تزریق کنم
-
گسترش آفت جوانهخوار بلوط در ۷۰هزار هکتار از جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!