مهرجو:امسال تسهیلات مشاغل خانگی بر اساس جمعیت، پتانسیل و شاخص‌های هر شهرستان توزیع خواهد شد/ کاظمی‌جو: پتروشیمی و کارخانه‌ها از قبل مسئولیت‌های اجتماعی می‌توانند خیلی کارها برای شهرستان انجام دهند

روز گذشته ابراهیم مهرجو مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی در دیدار باسید ایرج کاظمی‌جو در موارد مختلف صحبت و گفت‌و گو کرد.

مهرجو:امسال تسهیلات مشاغل خانگی بر اساس جمعیت، پتانسیل و شاخص‌های هر شهرستان توزیع خواهد شد/ کاظمی‌جو:  پتروشیمی و کارخانه‌ها از قبل مسئولیت‌های اجتماعی می‌توانند خیلی کارها برای شهرستان انجام دهند

افتونیوز| روز گذشته ابراهیم مهرجو مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی در دیدار باسید ایرج کاظمی‌جو در موارد مختلف صحبت و گفت‌و گو کرد

ابراهیم مهرجو در دیدار با فرماندار کهگیلویه با اشاره به اهمیت جایگاه کارگران در جامعه و اقتصاد کشور، اظهار کرد: امسال هفته کارگر با رویکردی متفاوت و با اجرای برنامه‌های متنوع و گسترده در سطح استان برگزار شد.

وی با بیان اینکه ۷۲ برنامه به مناسبت گرامیداشت هفته کارگر در سطح استان اجرا شد، افزود: این برنامه‌ها با هدف تکریم کارگران، بررسی مسائل و مشکلات آن‌ها و همچنین ارائه راهکارهای مناسب برای بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی آن‌ها طراحی و اجرا شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اهمیت توجه به معیشت کارگران، تصریح کرد: افزایش حقوق و دستمزد کارگران از اولویت‌های اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

مهرجو با اشاره به اینکه کارگران به همراه خانواده‌هایشان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، افزود: توجه به وضعیت معیشتی و رفاهی کارگران، در واقع توجه به نیمی از ظرفیت و پتانسیل کشور است.

وی در ادامه به اقدامات حمایتی دولت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه اشاره کرد و گفت: در راستای حمایت از اقشار کم‌درآمد و تامین مایحتاج ضروری آن‌ها، در ابتدای ماه مبارک رمضان، طرح توزیع کالابرگ الکترونیکی در استان به اجرا درآمد.

مهرجو با بیان اینکه در دو مرحله، مبلغ ۲۲۵ میلیارد تومان کالابرگ به ۱۸۹ هزار خانوار (۲۷ هزار نفر) در استان اختصاص یافت، افزود: این اقدام نقش مهمی در تامین معیشت این خانوارها و کاهش فشارهای اقتصادی بر آن‌ها داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان، اظهار کرد: امسال برای اولین بار تمامی دستگاه‌های تابعه این وزارتخانه به صورت هماهنگ و منسجم در برنامه‌های هفته کارگر مشارکت داشتند.

وی افزود: دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، دیدار با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، دیدار با استاندار و سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه از جمله برنامه‌هایی بود که با همکاری تمامی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان برگزار شد.

بازسازی و راه‌اندازی مجموعه‌های ورزشی کارگران

مهرجو در ادامه از به اقدامات انجام شده در راستای توسعه امکانات رفاهی و ورزشی کارگران اشاره کرد و گفت: در راستای افزایش نشاط و شادابی کارگران و فراهم کردن امکانات ورزشی مناسب برای آن‌ها، مجموعه‌های ورزشی کارگران در مرکز استان راه اندازی ودر  شهرستان کهگیلویه نیز راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود: پروژه مجموعه ورزشی نیز از طریق مولدسازی ساختمان‌های مازاد آغاز خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به ضرورت تکمیل ساختمان اداری این اداره کل در شهرستان کهگیلویه، از فرماندار این شهرستان خواستار تخصیص اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه شد.

مهرجو با بیان اینکه این پروژه از سال ۸۸ آغاز شده و تاکنون حدود ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: تخصیص اعتبار برای تکمیل این پروژه، علاوه بر بهبود فضای اداری، می‌تواند به ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر به جامعه کارگری شهرستان کمک کند.

وی تصریح کرد: در صورت عدم امکان تامین اعتبار، ساختمان های مازاد از طریق مولدسازی به فروش رسیده و درآمد حاصل از آن صرف مجموعه کارگری شود.

برنامه‌های اشتغال‌زایی با رویکرد سرمایه‌گذاری

مهرجو به برنامه‌های اشتغال‌زایی این اداره کل اشاره کرد و گفت: در راستای تحقق شعار سال و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر رونق تولید با مشارکت مردم، این اداره کل برنامه‌های ویژه‌ای را در حوزه اشتغال‌زایی با رویکرد سرمایه‌گذاری طراحی و اجرا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه رایزنی‌های متعددی برای جذب اعتبارات اشتغال‌زایی در حال انجام است، افزود: در سال گذشته، این اداره کل دبیرخانه تسهیلات جزء ۳ بند الف تبصره ۱۸ بود و با همکاری سایر دستگاه‌ها (کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد برکت و بنیاد علوی) توانست نزدیک به ۵۰ درصد از این تسهیلات را پرداخت کند.

توزیع تسهیلات مشاغل خانگی بر اساس پتانسیل هر شهرستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت مشاغل خانگی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، تصریح کرد: امسال تسهیلات مشاغل خانگی بر اساس جمعیت، پتانسیل و شاخص‌های هر شهرستان توزیع خواهد شد.

مهرجو افزود: در شهرستان‌هایی که دفتر نمایندگی وجود ندارد، کارگزار مشخص می‌شود تا تسهیلات به صورت عادلانه و هدفمند توزیع شود.

تاکید بر نظارت دقیق بر طرح‌های اشتغال‌زایی

وی با تاکید بر اهمیت نظارت دقیق بر طرح‌های اشتغال‌زایی، از فرماندار کهگیلویه خواستار همکاری تیم‌های نظارتی شهرستان با این اداره کل شد.

مهرجو در ادامه افزود: نظارت دقیق بر طرح‌های اشتغال‌زایی، علاوه بر جلوگیری از انحراف در اجرای طرح‌ها، می‌تواند به شناسایی مشکلات و موانع موجود و ارائه راهکارهای مناسب برای رفع آن‌ها کمک کند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۷ هزار و ۶۸۴ نفر در سامانه رصد اشتغال ثبت‌نام کردند، گفت: با پیگیری‌های انجام شده، بیش از ۱۲۰ درصد این افراد شاغل شدند.

مهرجو با ابراز امیدواری گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و همکاری دستگاه‌های ذیربط، شهرستان کهگیلویه در زمینه رونق تولید و اشتغال، پیشرفت چشمگیری داشته باشد.

سید ایرج کاظمی جو، فرماندار شهرستان کهگیلویه با تقدیر از مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و هیئت همراه که در این روز تعطیل پیگیر مسائل هستند گفت: دنبال تخریب کسی نیستیم و بی‌دلیل هم نمی‌خواهیم از کسی تجلیل کنیم. ما به توازن منطقه‌ای ای اعتقاد داریم. برنامه‌ها نباید معطوف به یک شهرستان خاص یا منطقه خاص باشد. میز خدمتی که برگزار کردید شایسته تقدیر است. این که پای حرف جامعه هدف بنشینید بسیار ستودنی است. همین گفتگو خودش بخشی از گره‌های ذهنی را می‌گشاید و مسیر را روشن می‌کند.

کاظمی تشریح کرد: معتقدم در جلسات نباید کلی‌گویی کنیم و مطالبی از قبل آماده و ارائه کنیم. یکی از مشکلات ما کارگروه اشتغال است. باز هم تکرار می‌کنم موضوع کشتارگاه را که از سال ۱۳۹۵ تا کنون موضوع اول کارگروه سلامت شهرستان بوده و هست. کارگروه اشتغال نیز همین‌طور. کسی اصلاً پیگیر اجرای مصوبات قبلی نیست. گویا اصلاً مصوبه‌ای نوشته نمی‌شود.

شهروندان هم آستانه تحملی دارند. وقتی این موارد را می‌بینند، یک جایی فوران می‌کند. من روزی که آمدم گفتم حساب‌های کارخانه‌ها در شهرستان هست یا نه؟ همین پتروشیمی، همین کارخانه آجر و سایر موارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌هایی که کارخانه‌ها و پتروشیمی دهدشت در موضوع مسئولیت‌های اجتماعی دارند از تلاش‌های گذشتگان جهت سفارش و استخدام‌های فله‌ای گلایه کرد و افزود: پتروشیمی و کارخانه‌ها از قبل مسئولیت‌های اجتماعی می‌توانند خیلی کارها برای شهرستان انجام دهند. 

چندین بار کارمندان و مسئولان پتروشیمی آمدند اینجا؛ به همکارانم توصیه کردم: تا اطلاع ثانوی تمام کسانی که درگذشته، بدعت درخواست از پتروشیمی پیرامون شغل و اعتبار کردند، حق چنین کاری را ندارند و اگر مشاهده کنم عذرشان را خواهم خواست. چنان سطح کار را تنزل دادند که مسئولان پتروشیمی تصور می‌کنند سقف آمال و آرزوهای ما تهیه غذای مهمانان فرمانداری است. خیر

اولاً باید پاسخگو باشند که چرا حساب‌هایشان در شهرستان و نیست. ثانیاً باید پاسخ بدهند که چرا همین جاده منتهی به پتروشیمی خودشان را درست نمی‌کنند. یا ما ها در شهرستان وظایفمان را نمی‌دانستیم یا آقایان تصور می‌کنند خودشان همه چیز دانند و دیگران ناآگاه از وظایف مشترک‌اند.

فرماندار خواهان ارائه برنامه زمان‌بندی مشخص جهت تکمیل پروژه‌ها شد و افزود: از شما انتظار داریم یک بازه زمانی مشخصی برای پروژه‌هایتان انتخاب کنید. کهگیلویه مشخص است که در زیرساخت‌ها مشکلات عدیده‌ای دارند که نیاز به توجه شما مدیران کل هست.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها