در کمیته برنامه‌ریزی چرام مطرح شد:


پاداش: توزیع اعتبارات در شهرستان بر اساس اولیت‌های مردم است/ شاهینی: اعتبارات امسال چرام ۳۱درصد افزایش یافته است

نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان چرام با حضور داریوش پاداش فرماندار چرام،شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد، مدیران دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورای اداری در سالن جلسات فرمانداری چرام برگزار شد.

پاداش: توزیع اعتبارات در شهرستان بر اساس اولیت‌های مردم است/ شاهینی: اعتبارات امسال چرام ۳۱درصد افزایش یافته است

افتونیوز| نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان چرام با حضور داریوش پاداش فرماندار چرام،شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد، مدیران دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورای اداری در سالن جلسات فرمانداری چرام برگزار شد.

داریوش پاداش فرماندار شهرستان چرام اظهار داشت؛ اعتبارات شهرستان چرام در ۲۱ فصل و ۴۷ برنامه مصوب شده‌است.

فرماندارچرام گفت: اعتبارات اختصاص پیدا کرده به شهرستان چرام در سال‌جاری، ۱۳۷ میلیارد تومان است.

فرماندار شهرستان چرام با بیان اینکه در شهرستان هیچ پروژه جدیدی تعریف نشده ،گفت: اولویت اختصاص اعتبارات، با طرح‌های در حال اجرا و تکمیل و راه اندازی طرح‌های نیمه تمام شهرستان است.

نماینده عالی دولت در شهرستان چرام افزود:اولویت ما در توزیع اعتبارات پروژه هایی است که مطالبه و اولویت مردم هستند.

پاداش به جاده طسوج که سال ها است مطالبه مردم است اشاره و گفت:از محل اعتباری که در اختیار نماینده محترم مجلس شورای اسلامی است مبلغ ۲۰ میلیارد به جاده طسوج اختصاص داده شد و مبلغی هم از محل استانی در نظر گرفته شد ،که این پروژه بعد از سال ها امسال به بهره‌برداری می رسد.

پاداش گفت:توزیع اعتبارات در شهرستان بر اساس اولویت‌های مردم است.

پاداش با قدردانی از رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و استاندار گفت: عدالت در توزیع اعتبارات سرلوحه کار مدیریت ارشد استان است و اعتبارات استانی توزیع شده بر اساس مقررات و با رعایت عدالت بوده است.

فرماندار چرام گفت:اعتبارات امسال از سه محل تملک استانی، توازن ،دو درصد نفت،و ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده توزیع می شود.

پاداش در پایان رشد امسال اعتبارات شهرستان چرام را نسبت به سال گدشته خوب دانسته و افزود: اولویت دولت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است،پس اولویت در شهرستان چرام پروژه‌هایی است که ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می رسند.

شاهینی رییس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای حوزه‌های مختلف شهرستان چرام در کمیته برنامه‌ریزی سالجاری مصوب شد.

شاهینی گفت : مهمترین اولویت دولت و سازمان برنامه و بودجه، تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌هایی است که در سال ۱۴۰۵ به سرانجام می‌رسند.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات یاد شده در ۲۱ فصل و ۶۸ برنامه مصوب شده‌ است عنوان کرد: اعتبارات امسال شهرستان چرام نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد افزایش داشته است.

شاهینی با بیان اینکه اعتبار مصوب سال گذشته شهرستان چرام ۹۷۰ میلیارد ریال بود گفت: اولویت دولت به سرانجام رساندن پروژه‌هایی است که در دست اجرا هستند.

وی افزود:این رویکرد، علاوه بر تمرکز بیشتر بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و جلوگیری از هدررفت منابع، به تسریع در بهره‌مندی مردم از خدمات و پروژه‌ها کمک شایانی خواهد کرد.

رییس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد همچنین بر ضرورت همت دستگاه‌های اجرایی برای آغاز پروژه‌های ملی در صورت وجود ظرفیت در شهرستان تاکید کرد.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها