طلوع یک ستاره: کسری طاهری با ۵ گل در ۴ بازی، نگاه‌ها را به یاسوج خیره کرد

کسری طاهری، مهاجم ۱۹ ساله تیم ملی امید در شرایطی در پیروزی ۴ بر صفر تیم فوتبال امید مقابل هنگ‌کنگ دبل کرد که در دو هفته ابتدایی لیگ هم دو گل برای پیکان به ثمر رسانده است.

طلوع یک ستاره: کسری طاهری با ۵ گل در ۴ بازی، نگاه‌ها را به یاسوج خیره کرد

افتونیوز|  کسری طاهری، مهاجم ۱۹ ساله تیم ملی امید در شرایطی در پیروزی ۴ بر صفر تیم فوتبال امید مقابل هنگ‌کنگ دبل کرد که در دو هفته ابتدایی لیگ هم دو گل برای پیکان به ثمر رسانده است.

مهاجمی که دو سال پیش عضو باشگاه سپاهان بود و به نظر می‌رسد شرایطی همچون سردار آزمون دارد. او مانند مهاجم این روزهای تیم ملی بدون انجام بازی برای سپاهان از فوتبال ایران به روبین‌کازان روسیه رفت، هرچند فصل گذشته و در ۱۸ سالگی فقط ۴ بازی برای این باشگاه روسیه‌ای انجام داد. اما پس از یک فصل تجربه در فوتبال روسیه به صورت قرضی راهی پیکان شد و در دو هفته ابتدایی هم دو گل برای پیکانی‌ها به ثمر رساند.

حالا طاهری در تیم ملی امید هم در نخستین بازی دو گل در دقیقه ۸۷ و ۲+۹۰ به ثمر رسانده تا مشخص شود که گلزنی‌های او برای پیکان هم اتفاقی نبوده است. شاید بتوان گفت کسری طاهری ستاره تازه متولد شده فوتبال ایران خواهد بود که می‌تواند پس از سردار آزمون (۵۷ گل) و مهدی طارمی (۵۶ گل) که الان بهترین گلزنان ملی فوتبال ایران محسوب می‌شوند و هنوز فعال هستند، خیال تیم ملی را در خط حمله راحت کند.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها