شهرداری دوگنبدان مبلمان پارک‌های شهر را نوسازی می‌کند/ جزییات

شهرداری دوگنبدان با آغاز عملیات نصب صندلی‌های بتنی، نوسازی مبلمان پارک‌های سطح این شهر را کلید زد. این اقدام که با اولویت‌بندی پارک‌های رادک، آبگرم، رزمندگان و سادات در حال انجام است، با هدف افزایش دوام، زیبایی و رفاه شهروندان اجرا می‌شود و انتظار می‌رود میزبانی پارک‌های دوگنبدان از مهمانان بهاری با امکاناتی بهتر و محیطی مطلوب‌تر انجام شود.

شهرداری دوگنبدان مبلمان پارک‌های شهر را نوسازی می‌کند/ جزییات

به گزارش روابط عمومی شهرداری دوگنبدان؛  در راستای اجرای طرح بهسازی و زیباسازی مبلمان شهری، عملیات نصب صندلی‌های بتنی در پارک‌ها و فضاهای عمومی سطح شهر آغاز شد.

این اقدام با هدف ایجاد محیطی مطلوب، ایمن و زیبا برای استفاده شهروندان و ارتقای کیفیت فضاهای عمومی شهری، در دستور کار معاونت خدمات شهری شهرداری قرار گرفته است.

در فاز نخست این طرح، نصب صندلی‌های بتنی در پارکهای  رادک ، آبگرمو، رزمندگان، محله سادات و تعدادی از پارک‌های محلات مختلف در حال اجراست.

شهردار دوگنبدان در توضیح این طرح اظهار داشت:بهبود کیفیت فضاهای عمومی و افزایش رفاه شهروندان از مهم‌ترین اهداف مدیریت شهری است. رضا قشقایی افزود: نصب صندلی‌های بتنی در پارک‌ها ضمن افزایش دوام و زیبایی محیط، موجب ترغیب شهروندان به حضور و بهره‌مندی بیشتر از فضاهای سبز شهری خواهد شد.

اجرای این طرح تا پایان ماه جاری در تمامی نقاط پیش‌بینی‌شده به پایان خواهد رسید و سایر مراحل بهسازی مبلمان شهری نیز به‌صورت مرحله‌ای در نقاط مختلف شهر ادامه می‌یابد.

شهرداری دوگنبدان از شهروندان گرامی درخواست دارد با مشارکت و همراهی خود، در حفظ و نگهداری از تجهیزات و مبلمان جدید، نقش مؤثری در تداوم زیبایی، پاکیزگی و نشاط محیط شهری ایفا کنند.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 1 نظر

  • 1 رضا 1404/8/21 9:41:31

    حالا که سنگی هست امید هست که سالم بمونه وگرنه فلزی وپلاستیکی هم فرسوده میشع هم ضایعاتی ها میبرن

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها