یاداشت
گفتگو و گزارش

نقص فنی و اختلاف ارتفاع علت عدم پیشرفت مسکن ملی دهدشت

مسکن ملی که در سال ۱۴۰۲ کلنگ‌زنی شده، تاکنون تنها حدود ۵ درصد (دقیقاً ۴.۵ درصد) پیشرفت فیزیکی داشته است

نقص فنی و اختلاف ارتفاع علت عدم پیشرفت مسکن ملی دهدشت

به گزارش افتونیوز؛جلسه شورای مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد،به ریاست یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و با حضور معاون عمرانی استاندار، مدیرکل راه و شهرسازی، فرمانداران و جمعی از مدیران استانی در سالن شماره یک استانداری برگزار شد.

در بخشی از این جلسه، سرتیپ خادمی، معاون عمرانی فرمانداری شهرستان کهگیلویه، به وضعیت پروژه مسکن ملی ۸۴۸ واحدی دهدشت (مجاور دانشگاه آزاد اسلامی) پرداخت و با اشاره به روند اجرای آن اظهار کرد: این پروژه که در سال ۱۴۰۲ کلنگ‌زنی شده، تاکنون تنها حدود ۵ درصد (دقیقاً ۴.۵ درصد) پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی با بیان اینکه این پروژه به یک آزمون جدی برای مدیران تبدیل شده است، افزود: پیشرفت پنج‌درصدی صرفاً یک عدد ریاضی نیست، بلکه بازتاب‌دهنده انتظار ۸۴۸ خانواده و نشانه‌ای از فرسایش اعتماد عمومی و تأخیر در برنامه‌ریزی‌هاست.

معاون عمرانی فرمانداری کهگیلویه ادامه داد: پروژه ۸۴۸ واحدی اکنون به یکی از چالش‌های اصلی در نشست‌های مدیریتی تبدیل شده است. بررسی‌های میدانی اولیه، از وجود گسست‌های فنی و نظارتی حکایت دارد. همچنین، گزارش کارشناس رسمی دادگستری بیانگر وجود نقص فنی و اختلاف ارتفاع بیش از ۷۰ سانتی‌متر در بخشی از پروژه است که این مسئله را نمی‌توان صرفاً یک خطای محاسباتی دانست، بلکه نشانه‌ای از ضعف در نظارت و کیفیت اجرای پروژه است.

در ادامه این جلسه، عیسی شهامت، معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، پس از شنیدن سخنان خادمی اظهار کرد: معاون عمرانی فرمانداری باید سخنان خود را مستند بیان کند. همه موارد مطرح‌شده، از آزمایشگاه تا تست‌های فنی، بررسی شده است. اگر ادعا می‌شود مشکل فنی وجود دارد، باید به‌طور دقیق مشخص شود که منظور از مشکل فنی چیست. اختلاف ارتفاع ۶۰ تا ۷۰ سانتی‌متری ممکن است ناشی از طراحی معابر و کدهای ارتفاعی پروژه باشد و نباید بدون بررسی دقیق، چنین موضوعی رسانه‌ای شود.

یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نیز در واکنش به سخنان معاون فرماندار گفت: نماینده دولت بیانیه نمی‌خواند.

در ادامه، خادمی تأکید کرد که مستنداتی در این خصوص وجود دارد، اما استاندار پاسخ داد: این مستندات باید ابتدا تأیید شود. با توجه به حضور اصحاب رسانه، نمی‌توان بدون بررسی و تأیید نهایی، مطالبی را مطرح کرد که منجر به انتشار اخبار نادقیق شود.

در بخش دیگری از جلسه، علی پارسایی، مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد، با رد ادعای وجود نقص فنی در پروژه گفت: این موضوع به‌طور کامل بررسی شده و چنین مشکلی وجود ندارد. در حال حاضر، سازمان نظام مهندسی به‌عنوان ناظر فنی در پروژه حضور دارد و در صورت لزوم، مستندات مربوطه ارائه خواهد شد.

در پایان، موضوع خلع ید پیمانکار پروژه ۸۴۸ واحدی دهدشت مطرح شد. خادمی اعلام کرد که پیش‌تر مکاتبات متعددی در این زمینه انجام شده است. عیسی شهامت، معاون عمرانی استاندار، و علی پارسایی، مدیرکل راه و شهرسازی استان، هر دو خلع ید پیمانکار را تأیید کردند



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

یاداشت
گفتگو و گزارش