یاداشت
گفتگو و گزارش

کوچه‌های صعب‌العبور سادات دوگنبدان آسفالت می‌شود/ جزییات

با دستور مهندس قشقایی؛ عملیات آسفالت کوچه‌های محله سادات دوگنبدان با تلاش اکیپ امانی شهرداری آغاز شد.

کوچه‌های صعب‌العبور سادات دوگنبدان آسفالت می‌شود/ جزییات

با دستور مهندس قشقایی؛ عملیات آسفالت کوچه‌های محله سادات دوگنبدان با تلاش اکیپ امانی شهرداری آغاز شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری دوگنبدان، مهندس قشقایی از آغاز عملیات آسفالت‌ کوچه‌های محله سادات خبر داد و این اقدام را گامی مهم در راستای بهبود زیرساخت‌های شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان عنوان کرد.

شهردار دوگنبدان با اشاره به درخواست‌های مکرر ساکنان این محله اظهار داشت: با توجه به بافت قدیمی و عرض کم کوچه‌های محله سادات، اجرای این پروژه با دشواری‌های متعددی همراه است، اما با برنامه‌ریزی دقیق و بسیج امکانات، عملیات اجرایی توسط اکیپ امانی شهرداری آغاز شده و با جدیت در حال پیگیری است.

وی افزود: به دلیل عدم امکان ورود ماشین‌آلات سنگین و غلطک‌های مکانیزه به این محدوده، تمامی مراحل زیرسازی و آسفالت به‌صورت دستی و با استفاده از تجهیزات سبک انجام می‌شود که این موضوع کار را دوچندان سخت کرده است. با این حال، نیروهای پرتلاش شهرداری با روحیه جهادی و تلاش شبانه‌روزی در حال اجرای پروژه هستند.

مهندس قشقایی با تأکید بر نظارت مستمر بر روند اجرا تصریح کرد: شهرداری با نظارت دقیق فنی، تلاش دارد این پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با کیفیت مطلوب به بهره‌برداری برسد. بدون شک همراهی و صبوری شهروندان در طول اجرای عملیات، نقش مهمی در تسریع روند کار خواهد داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این طرح علاوه بر بهسازی معابر و تسهیل تردد، نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت شهری در خدمت‌رسانی به مناطق مختلف شهر و توجه ویژه به محلات با بافت قدیمی است.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

یاداشت
گفتگو و گزارش