-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
ریشه اکثر آتش سوزی های جنگلهای استان عامل انسانی است

استاندارکهگیلویه وبویراحمد، ریشه اکثر آتش سوزی های جنگلهای استان عامل انسانی است ،تعدادیآتش سوزی های این استان سهوی است وبرخی عمدی هستند.
به گزارش افتونیوز، سید موسی خادمی که در نشست فوق العاده ستاد بحران استان در مورد آتش سوزی های اخیر جنگلها و مراتع استان افزود: جنگلها یکی از سرمایه های اصلی این استان کهگیلویه و بویراحمد است که باید حتی اگر یک ریال هم برای استان سود و نفعی نداشته باشند جنگلهای استان را حفاظت و نگهداری کنیم.
وی بیان کرد: با عاملان آتش سوزی های جنگلها و مراتع استان برخورد قانونی و قضایی لازم صورت گیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد سه ظرفیت مهم برای نفت، آب و جنگل وجود دارد که نفت را نتوانسته ایم انطور که باید و شاید با اقتصاد استان پیوند بزنیم.
خادمی تصریح کرد: از آبهای استان هنوز نتوانسته ایم بهره برداری لازم را داشته باشیم و باید از جنگلها که سرمایه ارزشمندی برای استان هستند، حفاظت و نگهداری کنیم.
وی با بیان اینکه ریشه اکثر آتش سوزی های جنگلهای استان عامل انسانی است، ادامه داد: برخی آتش سوزی های این استان عمدی است و آن تعدادی که سهوی هستند نیز جرم محسوب می شوند که باید با عاملان آتش سوزی جنگلها در استان برخورد لازم صورت گیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مردم توصیه کرد؛ هنگامی که برای تفریح و گردش به دامان طبیعت می روید قبل از ترک منطقه آتش روشن شده را خاموش کنید تا شاهد وقوع آتش سوزی در جنگلها و مراتع استان نباشیم.
خادمی عنوان کرد: دهیارهای روستاها برای مهار و خاموش کردن آتش سوزی ها باید فعال شوند و به کمک منابع طبیعی و محیط زیست بیایند. تیمی برای مقابله با آتش سوزی جنگلها در استان تشکیل شود و در این تیم از همه اقشار و دستگاهها و تشکل های مردم نهاد حضور داشته باشند و در صورت تشکیل، این تیم می تواند رد کنترل و کاهش اتش سوزی جنگلها و خسارات وارد موثر باشد.
وی بیان کرد: مناطق بحرانی آتش سوزی جنگلهای استان شناسایی و نیرو موقت برای صیانت از جنگلها و مقابله به موقع با آتش سوزی های بکار گرفته شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: وظیفه ذاتی و اولیه دستگاههای منابع طبیعی و محیط زیست استان حفاظت از جنگلها و محیط زیست استان است اما مدیریت بخشها، شهرستانها و استان در مواقع بحران و وقوع آتش سوزی باید به این دستگاهها کمک کنند.
خادمی افزود: باید دستگاههای عضو ستاد بحران استان آمادگی لازم را برای مقابله با بحرانها از جمله آتش سوزی جنگلها را داشته باشند.
وی تصریح کرد: شما مدیران دستگاهها که توانستید در دوره مدیریت بحران که در استان فارس برگزار شد مقام اول را به خود اختصاص دهید باید در موقع آتشسوزیها با قدرت وارد میدان شوید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با یبان اینکه بدترین گناه در جامعه این است که مردم را ناامید و مایوس کنیم، خاطرنشان کرد: در استان به جای اینکه نداشتهها را برجسته کنیم باید به دنبال ایجاد فرصتها باشیم.
خادمی ضمن انتقاد از برخی رسانهها و کسانی که اطلاعات لازم در حوزههای مختلف را ندارند، عنوان کرد: چرا باید در موضوعی که اشراف نداریم اظهار نظر کنیم. برخی در این استان فضایی فکر میکنند. مطالبهگر بودن با فضایی فکر کردن تفاوت دارد، بنابراین به مطالبهگران جایزه میدهند نه به افرادی که در حال ناامید کردن مردم هستند.
وی اضافه کرد: امسال از محل اعتبارات ماده 180 یک ریال در کشور توزیع نشد اما عدهای در استان ما به دنبال این هستند که گناه آن را با برخی اخبار غیرموثق و نادرست گردن مدیران و مدیت استان بیندازند. عدهای سعی میکنند چنین مواردی را دستاویز خود قرار داده و مدیران را ضعیف جلوه داده که این کار جزء عادتهای بد ما در استان است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه احساس میشود در استان هیچ اعتقادی به تشویق نیست و علاقهای هم به تشویق دیگران نداریم، افزود: تنها به دنبال تنبیه میگردیم، بنابراین بدترین گناه در جامعه این است که افراد تحت پوشش و یا به عبارتی مردم را ناامید کنیم.
خادمی با بیان اینکه در فضای عمومی غلط است که مدیران را ضعیف، بیکار و مسؤولیتناپذیر جلوه دهیم، گفت: گیریم که ریشه 100 نفر را بزنیم با بعدیها چیکار خواهید کرد.
وی بیان کرد: برخی از سر بیاطلاعی حرفی را در جامعه منتشر میکنند و عدهای بیاطلاعتر از خودشان نیز خوشحال هستند که چه حرفهایی خوبی زده شده است.
استاندار با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص لزوم امیدوار کردن جامعه اضافه کرد: باید مردم را امیدوار کنیم و اعتماد آنها را سلب نکنیم چرا که ناامید کردن مردم موجب بروز مشکلات جدی در جامعه خواهد شد.

نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
بودجه شهرداری یاسوج در ۱۴۰۴ به ۳ هزار میلیارد تومان می رسد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
فریدون داوری شعر لری را متحول کرد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!