-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
بایدها و نبایدهای کابینه دوازدهم!

چند روز دیگر فرصت باقی است تا حسن روحانی کابینه دولت دوم خود را معرفی کند. بی شک این کابینه باید، با رای معنادارِ 92 اردیبهشت همسو باشد.
دولتِ اولِ او در شرایط خاصی تشکیل شد. کشوری منزوی و مجلسی ناهمسو، اولویت های خاصی را بر دولت تحمیل کرد. امروز اما هم مجلس با گفتمان دولت همدلیِ بیشتری دارد و هم کشور بعد از چهار سال آوار برداری تقریباً به ریلِ قاعده افتاده است. از طرف دیگر، تجربه چهار سالِ گذشته را باید در انتخاب کابینه نیز لحاظ کرد. این تجربه به ما می گوید که دست کم اعضای جدید باید چگونه نباشند و چه مشخصه هایی را نباید داشته باشند!
روحانی باید بداند که نقاط ضعف کابینه اش کجاها بوده و کجاها پای دولتش لنگیده است. کابینه اولِ او، کابینه ای متکی به چند ژنرال بوده است که البته تنها، نمرهی عملکردِ همین چند ژنرال باعث شد که معدلِ کارنامهی این کابینه کمی قابل دفاع باشد. اعضای دولت اولِ روحانی، هم قد نبوده اند. عده ای در سقف کار آمدی و پاره ای هم در کف توانمندی بوده اند. کابینه دوازدهم نباید دچار این عدم تناسب میان اعضای خود باشد. در همه عرصه های کشور می توان ژنرال های بلند قامتی که به گفتمان اعتدال باور دارند پیدا کرد.
هر عرصه ای یک «دکتر ظریف» دارد که باید آن را با ظرافت و دقت پیدا کرد. پیام مردم در انتخابات های 49 و 69، باید به عینه در کابینه ی دوازدهم لحاظ شود. مردم کابینه ای می خواهند که بیشترین شباهت را به روحانی و مواضعش داشته باشد. مردم وزیری می خواهند که در به زبان آوردنِ مطالباتِ مردم صدایش نلرزد و در پیگیری این مطالبات زانوانش سست نشود. مردم بدون لکنت پیام خود را رساندند لذا کابینه ای بی لکنت زبان می خواهند. مردم شفاف حرف زدند لذا کابینه ای با مواضع شفاف می خواهنددادن کرسی به مخالف شناسنامه دارهیچ اشکالی ندارد که اقتضای مردمسالاری است اما سهم به دونبشی ها وبی شناسنامه هاترویج نفاق سیستمی است. افرادِ دو رو و دوزیست در شان رایِ 92 اردیبهشت نیست.
مردم انتظار دارند کابینه ای انتخاب شود که دیگر روحانی در میانهی میدانِ تخریب ها، تنها نشود. میزان شجاعت دولت روحانی باید با شجاعت خودِ روحانی تناسب داشته باشد. دولت شجاع، پر انرژی و کارآمد، حتماً باید جوان تر از دولت یازدهم باشد. همانطور که روحانی خود نیز وعده داده است سن دولت دوازدهم باید بسیار جوان تر شود. تکالیفِ این دولت به قدری سنگین است که نمی توان از هیچ حوزه ای غفلت کرد. در این دولت همهی عرصه ها ژنرال می خواهد. تنها با دولت پر ستاره می توان پاسخ مطالبات 92 اردیبهشت را داد. دولتی که هم جوان، شجاع و پر کار باشد و هم متخصص و کارآمد.
کابینهی جدید روحانی، هر قدر که با پیام انتخابات اردیبهشت ماه هماهنگ تر باشد امید مردم تقویت خواهد شد و طبیعی است که دولت ناهمسو با مطلوبات مردم، مردم را ناامید خواهد کرد.
*سرمقاله ابتکار
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نماینده مجلس: تضعیف تیم مذاکرهکننده، بازی در زمین اسرائیل است
-
نمایندگان استان در تعطیلات نوروز چه کردند؟/ گزارشی از فعالیت سه نماینده استان
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!