-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
تغییرنامش رضا نیست تامین نانش سزاست

تغییرنامش رضا نیست تامین نانش سزاست
سالیانی است که به مناسبتهای گوناگون بحث تغییر نام استان"کهگیلویه وبویراحمد" به میان می آید. مخالفین وموافقین دلایل خاص خود را دارند.از جمله مهمترین دلایل مخالفین تلفظ سخت نام استان می باشد. دیروز هم ریاست محترم جمهورنام آخر استان را "بیور احمد"تلفظ نمودند و گاها به جای مردم استان می گفتند،مردم یاسوج.
آیا راه حل تغییر نام استان است؟به گمانم نه!!!چون تغییر فقط پاک کردن صورت مساله است. دلیل : چگونه همین مردم از باسواد تا عامی ثقیل ترین و طولانی ترین اصطلاحات علمی،ورزشی،سینمایی، سیاسی،و... را در محاورات و مکالمات بکارمی برند.برای نمونه: منچستر یونایتد، منچستر سیتی آسوشیتد پرس(تیمهای ورزشی) یونایتدپرس اینترنشال(خبرگزاری ها) یا تلفظ اسامی قهرمانان و مکانها ی سریالهای کره ای وگوریو" و هزاران کلمات دیگری که بر در دیوار مغازه ها و رستوران ها و.. وجود دارد.
به نظر شما اگر در صدا و سیمای ملی چند شعر و سرود محلی که نام استان مکرر بیاید و یا نام استان درفیلمها و سریال ها جز مکانهایی باشد که چندین بار تکرار شود و یا
درتهران بزرگراهی به نام استان ما بود و اگر و اگر !!!
درمسیراستان ها و مبادی ورودی به استان ما ،با تابلوی بزرگی نوشته شود به طرف استان "کهگیلویه و بویراحمد" چیزی که شما از تهران تا اصفهان یکبار مشاهده نمی کنید فقط در کمربندی شهرضا با خطی کوچک نوشته شده به طرف"یاسوج" و چنانچه در میان وزرا ومسولین درجه اول از فرزندان این دیار باشد، و در نهایت اگر استان ما به چنان درجه ای از توسعه یافتگی برسد که روزانه نامش در صدر اخبار قرار گیرد؛ به "سامسونگ نوت فایو" و به یخچال "سامسونگ ساید بای سایدت" قسم و به تلفظ غلیظ و شدید کلمات عربی ات قسم نیازی به تغییر نام نیست. کهگیلویه و بویر احمد "هویت"ماست.اگر برخی مشکل دارند گناه نام استان نیست.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 2 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
- 3 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 4 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 5 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 6 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 7 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 8 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
-
روش شما در انتصابات مصداق بارز ناجوانمردی، ناسپاسی و پیمانشکنی است و غیرقابلتحمل است/چون دوست دشمن است، شکایت کجا بریم؟
-
دستگاههای اجرایی ملزم به رعایت ضوابط فنی شدند
-
فرسودگی ۱۹۲ مدرسه در استان کهگیلویه و بویراحمد
-
فغان ۱۰ روزه مردم زیلایی از بی آبی
-
عوامل تقلب در کنکور را گزارش دهید تا پاداش دریافت کنید
-
تامین اعتبار طرح های پلی اتیلن سنگین گچساران و پتروشیمی دهدشت ازسوی هلدینگ خلیج فارس
-
کاهش ۵۰ درصدی تولید گندم در کهگیلویه و بویراحمد
-
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
-
خدمترسانی به بیش از ۳۵ هزار بیمار در بیمارستانهای کهگیلویه و بویراحمد در ایام نوروز
-
کشف ۴۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!