دکتر نظری؛ مردی برای تمام فصول

دکتر نظری؛ مردی برای تمام فصول

۴ سال پیش که حسن روحانی با حمایت یکپارچه اصلاح طلبان،به حکمرانی ۸ ساله اصولگرایان در قوه مجریه پایان داد،بارقه های امید و شادی سراسر ایران را فرا گرفت. اولین انتظار مردم از حسن روحانی، استفاده از وزیران و مدیرانی بود که معتقد به مشی اصلاحی و اعتدالی دولت باشند. تجربه ناخوشایند مردم از حکمرانی مبتنی بر شعار و خالی از تدبیر اصولگرایان که بحران های سیاسی و اقتصادی فراوانی را ایجاد کرده بود یکی از عوامل مهم شکل گیری این انتظار بود. در عمل اما تغییرات مدیریتی، به آن شکلی که مردم اعتقاد داشتند انجام نگرفت و بسیاری از مدیران عالی ومیانی در سطوح ملی و استانی انتفاع شخصی را بر منافع مردم و اهداف و برنامه های دولت ترجیح دادند. عملکرد ضعیف این مدیران فرصت طلب که رد پای بسیاری از آنها در آن دولت های پر حرف و حدیث نهم و دهم نیز به چشم می خورد،باعث شد تا حسن روحانی روزهای ملتهب و پر استرسی را در انتخابات ۲۹ اردیبهشت ۹۶ داشته باشد. در میان مدیران ارشد دولت در استان اما حکایت محمد کاظم نظری با بقیه متفاوت بود. پزشک اصلاح طلبی که در جنگ تحمیلی مشق ایثار و از جان گذشتن کرده بود و در کنار سید باقر موسوی مشق سیاست. دکتر نظری که مفهوم مقاومت و پایداری را در جنگی نابرابر اموخته بود ، در دوران مدیریتش نشان داد که مرد روزهای سخت است.

بر خلاف بسیاری از مدیرانی که نه اعتقادی به مشی اصلاحی و اعتدالی حسن روحانی داشتند و نه التزامی برای پیشبرد اهداف دولت تدبیر و امید، دکتر نظری با قدرت از شعارها و برنامه های دولت دفاع کرد و تمام توان خود را دراین راه به کار گرفت. در این راه البته مقبولیت او در بین مردم ، سیاسیون استان و بسیاری از مدیران اجرایی نیز به کمکش آمد تا بتوانیم این جانباز جنگ تحمیلی را در زمره موفق ترین مدیران دولت اعتدال گرا در استان به حساب بیاوریم

درایت دکتر نظری در حل بحران های ایجاد شده و قاطعیت در اجرای تصمیم های اتخاذ شده او را به عنوان مدیری جسور و شجاع در اذهان تداعی می کند و او را از بسیاری مدیران منفعل دولت در این استان متمایز می سازد..

روحیه آقای فرماندار در پاسخگویی نیز می تواند الگویی مناسب برای مدیرانی باشد که دیدارشان به رویایی دست نیافتنی برای مردم تبدیل شده است. از یاد نبریم که بخش زیادی از محبوبیت دکتر نظری نیز مرهون همین مردمی بودن است.

در کنار همه عواملی که برشمردیم، شناخت کامل دکتر نظری از فضای سیاسی استان و زیر وبم آن و همچنین تعامل با احزاب و تشکل های صنفی و سیاسی می تواند برگ‌برنده او در تصمیم گیری های حساس و مهم بخصوص در شرایط بحرانی باشد و اورا به گزینه ای مطلوب برای معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تبدیل کند.

اما نکته مهم ؛ قابل توجه و نا امید کننده این است که ظاهرا طرح ایشان بعنوان معاون سیاسی چندان جدی نبوده وازایشان بعنوان گزینه ای به منظور انحراف افکار عمومی از گزینه اصلی ؛ استفاده شده که اگر چنین باشد جای تاسف بسیار دارد.

(مطلب منتشر شده نظر نویسنده است و انتشار آن در سایت افتونیوز به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نمی‌باشد)

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 1 نظر

  • 1 مستقل 1396/8/23 20:28:53

    ضمن عرض سلام و احترام خدمت شما برادر صالحی.لطفا قبل از مطلبتان بنویسید به نظر من/چون این مطالبی که شما نوشتین فقط نظر شماست و به نظر بنده نباید شما این مطالب رو بر روی سایت منتشر میکردید وبرای تقدیر و تشکر به دفتر ایشان مراجعه میکردید/اگر میخواهید در نویسندگی موفق باشید سعی کن به دور از تعصبات جناحی حقایق را بنویسید /مطلب شما درست نیست وبه نظر بنده ایشان در این چند سال نه تنها موفق نبودن بلکه ضعیف هم بودند و برای اثبات گفته بنده از مردم بپرسید و تحقیق کنید/به نظر بنده ایشان تنها در خدمت به دولت موفق بودند نه در خدمت به مردم وپست معاون سیاسی و امنیتی برای ایشان خیلی بزرگ بود خیلی/ ای کاش در نوشته هایتان انقدر ایشان را الکی بزرگ نمیکردین و خواهش میکنم از کسانی که برای مردم شناخته شده هستند تمجید نکنید/باور کنید من بدون تعصبات جناحی این مطالب رو نوشتم/موفق باشید

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها