بلاتکلیفی‌ پل‌های بشار / مدیرانی که به پدافند غیرعامل بها نمی‌دهند

بلاتکلیفی‌ پل‌های بشار / مدیرانی که به پدافند غیرعامل بها نمی‌دهند

نشست شورای پدافند غیرعامل کهگیلویه و بویراحمد به ریاست فتاح محمدی معاون سیاسی استاندار و با حضور اعضای این نشست برگزار شد. به گزارش افتونیوز، در این نشست فتاح محمدی معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایجاد زیرساخت‌های پدافند غیرعامل یکی از نیازهای مهم استان است و این حوزه توسعه می‌یابد. فتاح محمدی اظهار داشت: پدافند یک مجموعه اقدامات پیشگیرانه مبنی بر توانمندسازی، مصونیت‌سازی و کاهش آسیب‌های ناشی از بلایای طبیعی است. معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید در مقابل تهدیدهای انسان ساز که دشمن خارجی طراحی می‌کند خود را بیمه کرده و تمامی جوانب سخت‌افزاری و نرم افزاری این حوزه را مدنظر قرار دهیم. وی با تاکید بر اینکه طرح آمایش سرزمینی یک طرح زیربنایی جهت توسعه کشور و به تبع آن استان است، تصریح کرد: انتظار می‌رود این طرح هرچه زودتر در استان اجرایی شود و شرایط خاص از جمله مسائل بحرانی و سایر مشکلات در این حوزه پیش بینی شود. معاون استاندار با بیان اینکه پدافند غیرعامل می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات استان باشد، عنوان کرد: باید در این حوزه از کارشناسان توانمند و خبره استفاده شود. محمدی تصریح کرد: یکی از مصوبات این نشست انجام استعلام پدافندی از پروژه‌های عمرانی است و این مسئله باید از امروز در تمامی پروژه‌های عمرانی پیش بینی شود. وی با بیان اینکه استان‌های کمتربرخوردار سال ها چوب ماده ۱۸۰ را می‌خورند، گفت: انتظار می‌رود این توزان در بین استان‌ها برقرار شود و میانگین برخورداری‌ها نزدیک‌تر شود. محمدی با اشاره به مشکلات حوزه منابع طبیعی تصریح کرد: یکی از بهترین اقدامات جهت آگاهی و تنویر افکارعمومی بهره‌گیری از قدرت رسانه‌ها و مسئله فرهنگ سازی و آموزش است بنابراین مسئولان منابع طبیعی پیرامون این مسئله نشست‌های متعددی را به صورت مستقیم با مردم در برنامه‌های زنده تلویزیونی از شبکه استانی دنا داشته باشند.

پل بشار یاسوج فاجعه به بار می‌آو  رد / آهنگ آتش‌سوزی‌ها به صدا درآمد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: به علت پوشش مرتعی غنی احتمال افزایش آتش‌سوزی در جنگل‌های این استان وجود دارد. عزت‌الله بهشتی‌فرد در نشست شورای پدافند غیرعامل کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه عامل اصلی اکثر بلایای طبیعی و ریزگردها تخریب منابع طبیعی است، اظهار داشت: فلسفه پدافند غیرعامل توجه به پیشگیری قبل از بروز حادثه است اما مسئله پیشگیری در کشور مغفول مانده و در هنگام بحران تازه به فکر انجام اقدامی می‌افتیم. مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه نقش مشارکت عمومی در پیشگیری از حوادث و بلایای طبیعی بی‌بدیل است، عنوان کرد: توجه به جنگل‌ها و مراتع نیازمند فرهنگ سازی بیشتر در این حوزه است. وی تصریح کرد: امسال نیز به طور قطع با توجه به وضعیت پوشش گیاهی غنی و پر پشت ناشی از بارش‌های خوب احتمال افزایش آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع استان زیاد است و باید بیش از پیش به این مسئله توجه داشت. مدیر بحران اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با بیان اینکه دوره مقاومت پل بشار یاسوج به پایان رسیده است، اظهار داشت: در صورت وقوع هرگونه زلزله و یا حادثه کوچک در کنار این پل می‌تواند فاجعه بار باشد. بیت الله محرابی گفت: شهرداری یاسوج باید برای مقاوم سازی پل خروجی یاسوج اقدامات لازم را انجام دهد و یا پیش از آنکه حادثه ناگواری در این مسیر رخ دهد نسبت به قطع پل اقدام کند. وی با تاکید بر اینکه احداث پل‌های سوم و چهارم بشار یاسوج همچنان نیمه تمام و بلا تکلیف مانده اند، بیان کرد: انتظار می‌رود مسئولان و متولیان امر در این زمینه چاره‌اندیشی کنند.

بی‌توجهی مسئولان به پدافند غیرعامل

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طرح جامع پدافند غیرعامل در کهگیلویه و بویراحمد اجرا نشد، گفت: این طرح برای اجرا نیازمند ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار است. شاهرخ کناری در نشست شورای پدافند غیرعامل استان کهگیلویه و بویراحمد با ابراز گلایه از عدم حضور مدیران در این نشست، اظهار داشت: علی رغم اهمیت پدافندغیرعامل مدیران نه تنها در این نشست حضور پیدا نمی‌کنند بلکه حتی حاضر به فرستادن معاون خود نیز در این جلسات نیستند. مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه به طور قطع تصمیم‌های مهم و سرنوشت‌سازی در این جلسات گرفته می‌شود که نیازمند نظر مدیران دستگاه‌های مختلف اجرایی است، گفت: برخی از مدیران نیز با فرستادن کارشناس علاوه بر بی‌توجهی به جلسات خود را از پذیرش مسئولیت نیز مبرا می‌کنند. وی عنوان کرد: به جز اداره کل راه و شهرسازی استان هیچ دستگاه اجرایی برای انجام پروژه‌های عمرانی خود هیچگونه استعلامی از پدافند غیرعامل دریافت نکردند. کناری تصریح کرد:هر دستگاه اجرایی براساس قانون باید یک درصد از اعتبارات خود را به پدافند غیرعامل جهت مصونیت سازی زیرساخت‌های حوزه خود هزینه کنند. وی بیان کرد: تفاهم نامه‌ای بین سازمان نظام مهندسی، اداره کل راه و شهرسازی و پدافندغیرعامل جهت مقررات ملی ساختمان و مبحث ۲۱ منعقد شده است. کناری با اشاره به اینکه برخی از پروژه‌های عمرانی استان از جمله مساجد و مدارس فاقد طرح خروج اضطراری است، ابراز کرد: انتظار می‌رود مسئولان پیش از آنکه حادثه ناگوار و غیرقابل جبران در استان پیشامد کند پیش بینی‌های ایمنی و کارشناسی‌های لازم را در این حوزه بیاندیشند. وی با بیان اینکه اخباری مبنی بر شایع بودن سرطان معده در استان وجود دارد، گفت: پزشکی قانونی تا کنون اطلاعاتی مبنی بر این مسئله به ما ارائه نداده است و عدم حضور آنها در این نشست خود جای تامل دارد. کناری تاکید کرد: آزمایشگاه مرجع استان فاقد بسیاری از امکانات ویژه این حوزه است و به طور قطع اگر بسیاری از این تجهیزات در این واحد مستقر بود می‌توانستیم علت بسیاری از فوتی‌ها را که ناشی از عوامل زیستی و بیولوژیکی است را شناسایی کنیم. وی بیان کرد: هیچ کدام از دستگاه‌های اجرایی استان یک فضای فیزیکی را به پدافند غیرعامل اختصاص نداده اند و این مسئله یک ضعف است و انتظار می‌رود به دلیل اهمیت بالای این موضوع حتما یک اتاق از فضای اداری هر دستگاه به کارشناس این حوزه واگذار شود. مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه حادثه خبر نمی‌کند و ما باید مصون سازی کنیم، گفت: یکی از زیرساخت‌های این کار پیش بینی نانوایی سیار در هر شهرستان برای مواقع اضطراری است. وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه طرح جامع پدافندغیرعامل در تمای استان‌های کشور یا در حال دفاع و یا انجام فاز ۲ تا ۳ هست، تصریح کرد: متاسفانه این طرح در استان اجرا نشده است و اجرایی شدن آن نیازمند ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار است.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها