-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
عبور از خاتمی باعث افول جنبش های دانشجوی شد/ اصول گرایی یک عنوان قلابی است/ 1700 دانشجو در دولت دهم ستاره دار شدند/ تصاویر
دولت اصلاحات یکی از پاکترین دولت ها از لحاظ مفاسد اقتصادی بود دولت پاک دستان بود.
به گزارش افتونیوز، مراسم روز دانشجو با حضور تعدادی از مسئولین و همچنین دو چهره سیاسی با مناظره دارا کریمی نژاد فرماندار لنده و محمد جهانبخش بخشدار سابق شیراز و نماینده جنبش عدالت خواهی با موضوع "بررسی رفتارهای متقابل دولت ها و جنبش های دانشجویی بعد از انقلاب" در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد دهدشت برگزار شد.
در ابتدای مناظره هر ۲ فرد مناظره کننده به چگونگی تشکیل و اهداف جنبش های دانشجویی از قبل از انقلاب تا بعد از انقلاب پرداختند.
محمد جهانخش در این خصوص گفت: مهمترین خصیصه جنبش دانشجویی مسلمان بودن و انقلابی بودن است.
وی ادامه داد: جنبش یک حرکت منظم، تشکیلاتی و دارای ایدیولوژی است و جنبش دانشجویی از قبل از انقلاب وجود داشته است.
دارا کریمی نژاد با تشریح جنبش های مختلف در دهه های قبل و بعد از انقلاب افزود: در دوران سازندگی دانشجویان نسبت به فضای حاکم بر دانشگاه و نبود عدالت عمومی گلایه و اعتراض داشتند.
فرماندار لنده اظهار گرد: در سال های ۷۶ تا ۸۰ اوج فعالیت جنبش های دانشجویی در دانشگاه ها بود و فضای دانشجویی کاملا فعال و پویا بود.
وی با بیان اینکه شعار عبور از خاتمی را برخی از همین دانشجویان در سال های ۷۶ تا ۸۰ دادند گفت: مطالبات دانشجویان بسیار بالا رفت که همین تحرکات باعث شد کم کم جنبش های دانشجویی رو به افول برود.
کریمی نژاد با بیان اینکه در دولت نهم و دهم جوری بود که مطالبات حداقلی دانشجویان نیز برآورده نمی شد افزود: نزدیک به هزار و ۷۰۰ دانشجو ستاره دار داشتیم که فشار بسیاری بر دانشجویان وارد شد.
جهانبخش با اشاره به اینکه آقای کریمی نژاد اوج فعالیت های دانشجویی را در دهه ۷۰ و ۸۰ میداند و ما هم می گوییم درست است افزود: اما آیا این فعالیت های دانشجویی در راستای حرکت های انقلاب اسلامی بوده است؟
بخشدار سابق شیراز با اشاره به خبر یکی از خبرگزاری ها که وی را اصولگرا معرفی کرده بود گفت: من اصولگرا نیستم و اصول گرایی به معنای رواج را قبول ندارم و این عناوین را قلابی می دانم.
وی ادامه داد: در حال حاضر هر دو جریان سیاسی به نفع منافع خود و نه مردم در حال حرکت هستند.
جهانبخش ادامه داد: آقای کریمی نژاد، شما که فرمودید از سال ۸۴ فضای دانشجو افت کرده است، عکس آقای احمدی نژاد را در دانشگاهی که خود عضو هیات علمی این دانشگاه بود پاره کردند اما نیامد مثل آقای خاتمی خطاب به یکی از دانشجویانی که به وی اعتراض داشت بگوید که این دانشجو را از دانشگاه بیرون می کنم.
کریمی نژاد گفت: بنده با افتخار اعلام می کنم که یک اصلاح طلب هستم اما در همه شرایط و همیشه و در زمان فرمانداری هم همه جریان ها را می بینم.
فرماندار لنده افزود: آن چیزی که جامعه ما را از بعد سیاسی عقب انداخته این است که شخصی میاد کشور را به نابودی می برد و بعد می گوید من از هیچ حزبی نیستم.
وی ادامه داد: دولت آقای خاتمی یکی از پاکترین دولت ها از لحاظ مفاسد اقتصادی و دولت پاک دستان بود.
کریمی خاطر نشان کرد: همه می دانند که آقای حجاریان کسی نیست که از این حرف ها بزند و بگوید جنبش دانشجویی مفت است و هرگز چنین حرف هایی نخواهد زد.
جهانبخش گفت: ما مفهوم آتش به اختیار را نباید لوث کنیم و آتش به اختیار به فرمایش رهبری به معنای کار تمیز فرهنگی است و حرکت بسیار ارزشمندی است.
بخشدار سابق شیراز گفت: جنبش دانشجویی هدف رسیدن به حقیقت و کسب حقیقت را دارد و اگر فضای حزبی در دانشگاه حاکم شود استقلال دانشجویان را از بین می برد.
کریمی نژاد اظهارکرد: من گفتم یکی از دلایل اینکه در دانشگاه فضای دانشجویی با افت رو به رو شده است این است که در فضای کلی کشور حزب های سیاسی وجود و فعالیتی نداشته اند.
فرماندار لنده با بیان اینکه یکی از آسیب های تشکل های دانشجویی اینست که پیرو حزب های سیاسی شوند گفت: اگر دانشگاه کم تحرک است دلیلش این است که تشکل های حزبی و مدنی در جامعه وجود ندارند.
وی ادامه داد: نبود احزاب در جامعه مشکلاتی را به وجود آورده است و اندیشه ها باید شناسنامه داشته باشند.کریمی نژاد خاطر نشان کرد: دانشجویان نسبت به تحولات جامعه بی تفاوت شده اند و آستانه تحمل بالا رفته است و نسبت به فساد های اقتصادی و جامعه بی توجه شده اند.
وی در پاسخ به سوالات جهانبخش گفت: رئیس جمهور فعلی را ما یک اصلاح طلب می دانیم و آقای لاریجانی را هم یک معتدل نزدیک به اصلاحات می دانیم و سیاست اصلاحات هم جذب حداکثری است.
جهانبخش با پرسش این سوال که آیا جاسوس تیم مذاکره کننده را شناسنامه دار می دانید یا نه؟ گفت: سند برجام و الحاقیات آن را محرمانه نگه داشتید، سند ۲۰۳۰ را محرمانه نگاه داشتید بعد چطور می گویید که معتقد به مشارکت و فعالیت تشکل های مردمی هستید؟کریمی نژاد گفت: ما برای تمام پرسش ها جواب داریم و هویت و عملکرد ما مشخص است و معتقدیم که همه مسئولان باید نقد شوند.
فرماندار لنده با اشاره به برجام گفت: ما یا نمی بینیم و یا خودمان را به ندیدن می زنیم در همین دهدشت به خاطر نبود برنج در عروسی ها ماکارونی درست می کردند.
وی ادامه داد: خیلی از حرف ها تخصصی است اما با همین برجام تورم ۵۰ درصدی کنترل شد و ریل اقتصادی در حال حرکت است.
کریمی نژاد افزود: اگر سند ۲۰۳۰ را که خیلی افراد اطلاعی از آن ندارند و با اخبار ۲۰۳۰ اشتباه می گیرند را مطالعه کنید نکات خوبی درباره محیط زیست و دیگر موارد دارد و برخی از ابهامات آنرا مقام معظم رهبری نیز گفتند باید مطالعه و برطرف می شد.
فرماندار لنده گفت : مگر این جاسوس تیم مذاکره کننده را کی آورده است؟ و قطعا در این ۱ سال نیامده و ۲۰ سال است که شاید دارد کار می کند.جهانبخش با بیان اینکه آقای کریمی نژاد حرفاشون رو زدند و موقعی که به پاسخ گویی رسیدند می گویند که در تخصص من نیست گفت: خود رئیس جمهور شناسنامه مشخصی ندارد و معلوم نیست به کدام حزب تعلق دارد.بخشدار سابق شیراز خاطر نشان کرد: کل حضور من در وزارت کشور نزدیک به ۱ سال کار کردم و در اعتراض به برخی اتفاقات آن دوران استعفا دادم و بیرون آمدم.
کریمی نژاد گفت: یکی از مشکلات این کشور این است که از تمامی مباحث صحبت می کند و خود را کارشناس همه مسائل می داند بنده در حوزه تخصصی خود صحبت می کنم.
فرماندار لنده درپایان با اشاره به اینکه نقد و پیگیری امور یکی از رسالت های مهم دانشجویی است افزود: رفع محرومیت و مظلومیت کهگیلویه بزرگ باید جز مطالبات مهم دانشجویان باشد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 1 نظر
حقیقت این است که دانشجو نسبت به جامعه بی تفاوت نشده، بلکه اتفاقی که افتاده این است: با نابود کردن احزاب کارامد و خاموش کردن شخصیتهای منتقد طراز اول و بالا بردن هزینه ی نقد و اعتراض و محروم کردن دانشجو از کار و پیشرفت و درس و ... دهان دانشجوها را بسته اند. نه اینکه دانشگاه و دانشجو خاموش شده باشند... و جالب اینجاست که اقایان مناظره کننده هیچکدام جرات نمی کنند به مسایل اصلی مبتلابه جامعه نزدیک شوند و یکسری بگومگوهای دم دستی و تکراری با پاسخهای قبلا شنیده شده و مستعمل را به عنوان مناظره به خورد مخاطب می دهند. انگار یک دعوا و بحث شخصی بین این دونفر هست و هرچه دلشان میخواهد بدون تعیین سطح و ... بیان می کنند!... حقیقت این است که اگر قرار بر مناظه ریشه دار و مردانه و جدی باشد باید از مسایل اصلی و مشکلات ریشه ای جامعه و این دو حزب درپیتی و پکیده موجود حرف زد... از جریاناتی که مملکت را به اینجا رسانده اند که برایندش اینهمه فساد و بیماری و بحران و جنگ و ... است...
پاسخ