نظری – پناهی؛ از اقتدار تا ادعا

نظری – پناهی؛ از اقتدار تا ادعا

در بازار داغ گمانه زنی‌ها در خصوص انتصاب مدیران به مناصب مختلف، آنچه بیش از همه در دید عموم و نه خواص نکته سنج جلوه می‌یابد، سخنان یا واکنش‌های تنش زا و احساسی است. این سخنان هیجانی اگر از زبان کنشگران سیاسی و اجتماعی بیان شود فعالین این عرصه را به واکنش وا می‌دارد.

اقدامات تخریبی هدفمند و زنجیره ای اصولگرایان در خصوص انتصاب احتمالی دکتر نظری به سمت معاونت سیاسی و امنیتی استانداری از آن دست کنش‌هایی است که از توان لازم برای ایجاد چالش برخوردار نیست؛ اما از آنجا که چالش اساسی انتساب منتقدین به طیفی خاص و مخاطب آن‌هاست پرداختن به آن ضروری است.

آنچه اصولگرایان بر زبان می‌آورند و یا چون شیخ صفدر پناهی مکتوب می‌کنند نقدی پی افکن و امری بنیانگر نیست و بیشتر استمدادطلبی از دوستان همفکر خود و از سر ناچاری و درماندگی است. از آنجا که این اقدامات اصولگرایان از حداقل‌های نقد دقیق خالی است پس در بهترین حالت نصیحت است که دو جنبه مهم دارد:

نخست جایگاه ناصح و دوم ماهیت و هدف نصیحت.

مشخص نیست که شیخ پناهی از کدام جایگاه حقوقی به بیان و طرح مسئله می‌پردازد هرچند که ایشان به عنوان شخصیتی حقیقی حق دارد که دغدغه مند باشد. ولیکن اینکه خود را سزاوار می‌داند که از جانب مردم استان سخن بگوید ناشی از ناپختگی و هیجان زدگی است که با ترسی درونی شده همراه است.

لازم است جناب پناهی و دوستان همفکرشان به این سؤال پاسخ دهند: که آمار نارضایتی از عملکرد دکتر نظری را از کجا آورده‌اند؟ و مستندات این سخن را ارائه نمایند تا خدای ناکرده ذهن خوانندگان به خطا نرود. یا آنکه مشخصاً منویات شخصی خود را چون عادت همیشگی اصولگرایان در مسائل وارد کرده‌اند

اصولاً جناب شیخ صفدر پناهی به عنوان رئیس ستاد اصولگرایان و نیز رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هرگز منتقد دلسوزی برای دولت ۲۵ میلیونی نمی‌باشد و در جایگاه تصمیم گیری برای متصدیان دولت روحانی نیستند و نقد ایشان هم برای جریان اعتدال و اصلاحات از اساس جایگاهی ندارد.

جناب پناهی چگونه است که شما بعنوان رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه همزمان ریاست ستاد اصولگرایان را بر عهده دارید و جایگاه مقدس نماز جمعه را به یک مقام سیاسی کاهش می‌دهید و در انتخابات گذشته به وضوح تمام از تریبون نماز جمعه له کاندیدای مدنظر خود و علیه جنبش مردمی سخنرانی‌ها می‌نمودید و اکنون دلسوز دولت روحانی و نماینده عالی وی در استان شده‌اید!

ایراد اساسی دیگر علاوه بر ماهیت متن سخنان و شخص گوینده آن، به هویت محمدکاظم نظری بر می‌گردد. تنها نام وی کافیست که دریابیم اصولگرایان چقدر برخطا هستند. مردی که برعکس بسیاری از مدعیان و یا خود انقلاب پندارهای پایداری، مطلوب را مصادره نمی‌کند و مصادر را مطلوب خویش نمی‌پندارد تا طلبکارانه بر خوان نعمت و سیاست بنشیند، بلکه آنچه از سالهای صدارت نظری بر مسند فرمانداری شهرستان بویراحمد دریافته‌ایم با مفروضات ذهنی اصولگرایان بسیار فاصله دارد. نظری بیش از آنکه سیاستمداری صرف و صلب باشد، مدیری توانمند و مدبر است که هم بر امور اداری اشراف کامل دارد و هم قاطعیت لازم در رویارویی با امور را داراست. از کسی که نرد عشق را با خدایش در جبهه‌های حق علیه باطل باخته، چنین انتظاری رواست، چنانچه چنین هست و با شایستگی مورد وثوق احزاب مختلف سیاسی و عامه مردم نیز می‌باشد. مهم‌تر آنکه محمدکاظم نظری از جنس دولت تدبیر و امید است و نقد افرادی بیرون از گود نه از روی دلسوزی برای مردم است بلکه از ترس حضور مدیری توانمند است که نشان داده در برابر زیاده خواهی ها و بدعت‌های ناصواب و منیت ها خواهد ایستاد.

از سوی دیگر شیخ پناهی مجدداً کینه خود را با اصلاحات و اصلاح طلبی عیان نمود؛ اما بسیاری از مردم، حضور محمدکاظم نظری در قامت معاونت سیاسی استانداری را فرصتی مغتنم برای استان می‌شمارند.

از این رو مجدد تاکید می‌کنم که سخنان اصولگرایان صرفاً جنبه تبلیغاتی دارد و ماههاست با حضور در مراسمات مختلف برای کسب کرسی مجلس خیز برداشته‌اند و این نشان می‌دهد مخالفان دولت دوباره شمشیر را از رو بسته‌اند و آهسته آهسته آن را از نیام برمی کشند

سخنگوی انجمن اسلامی جامعه پزشکی استان، دبیر حزب وحدت و همکاری ملی استان، عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان و رییس ستاد سلامت و پزشکان دکتر روحانی در استان

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 2 نظر

  • 1 سامان 1397/9/18 13:56:34

    دکتر نظری میخواد شما دامادش بشی و تمام تلاش شما برای حمایت از ایشون به همین خاطر هست ایشون بود که با پیگیری فراوان شما رو به ریاست درمانگاه مادوان و بعدش پست فعلی در معاونت درمان رساند .

    پاسخ
  • 2 بیستون 1396/9/20 11:19:20

    اینهمه اعتراض خیابانی و تجمع مردمی و درگیری و ... در انتخابات به نظر شما علتش چه بود؟ از قبل از رای گیری تا ماهها پس از آن، نمی تواند بی دلیل و بیهوده تلقی شود. کسی دشمنی با نظری ندارد ولی خداوکیلی باید حداقل ها رعایت شود! 

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها