نرخ بیکاری درکهگیلویه و بویراحمد 13 درصد است

نرخ بیکاری درکهگیلویه و بویراحمد 13 درصد است

داشتن مهارت و مجوز کسب و کار از جهاد کشاورزی، فنی و حرفه‌ای و گردشگری پیش نیاز جذب تسهیلات بانکی کم بهره اشتغالزای روستایی و عشایری است.

 به گزارش افتونیوز، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری این استان خبر داد.

پروانه نیک مرام افزود: این اعتبار در قالب تسهیلات بانکی با بهره ۶ درصد یک فرصت ارزشمند برای متقاضیان سرمایه گذاری در ایجاد کارگاه‌های کوچک و اشتغال پایدار در کهگیلویه و بویراحمد است. وی اظهار کرد: ۵۰ درصد از این تسهیلات از سوی صندوق توسعه ملی و ۵۰ درصد دیگر نیز از سوی بانک‌های عامل تأمین می‌شود. نیک مرام تصریح کرد: سقف این تسهیلات 100 میلیون ریال است که در بخش‌های کشاورزی، فرهنگی، هنری، ارتباطات، حمل‌ونقل قابل جذب است. وی از برگزاری کارگروه‌های این تسهیلات در شهرستان‌های بویراحمد، گچساران، کهگیلویه و دنا خبر داد و گفت: برای جذب این تسهیلات از سوی متقاضیان تاکنون ۱۰۰ پرونده تشکیل شده است. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: پرونده‌های تسهیلات به‌زودی در کمیته فنی متشکل از این اداره کل، دستگاه اجرایی صدور مجوز اجرای طرح، مدیرکل دفتر امور روستایی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بانک عامل و کارگزار استان تشکیل خواهد شد. نیک مرام با بیان اینکه جذب این تسهیلات به همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی و مشارکت جویندگان کار روستایی و عشایری نباز دارد، گفت: در این استان به‌ویژه در مناطق روستایی ظرفیت‌های خوبی برای سرمایه گذاری وجود دارد. وی اظهار کرد: داشتن مهارت و مجوز کسب و کار از جهاد کشاورزی، فنی و حرفه‌ای و گردشگری پیش نیاز جذب تسهیلات بانکی کم بهره اشتغالزای روستایی و عشایری است. وی تصریح کرد: ایجاد کارگاه‌های کوچک اشتغالزایی و خوداشتغالی زودبازده برای خانوارها از مزایای پرداخت این تسهیلات است. در کهگیلویه و بویراحمد با وجود پتانسیل‌های اقتصادی حدود ۱۰۰ هزار نفر زیرپوشش نهادهای حمایتی است که بیشتر این افراد در روستاها سکونت دارد. سهم کهگیلویه و بویراحمد از صنعت کشور حدود ۲ درصد است که این امر بیانگر محرومیت‌های اقتصادی این استان است. سه هزار و 95 تعاونی در کهگیلویه و بویراحمد ثبت شده که از این تعداد 2 هزار و 47 تعاونی فعال و یا در دست اجرا هستند. این تعاونی‌ها دارای 258 هزار و 668 نفر عضو هستند که زمینه اشتغال 20 هزار و 410 نفر را ایجاد کرده‌اند. در سال 96 تعداد 18 تعاونی با 321 عضو ایجاد و برای 218 نفر فرصت شغلی محقق شد. کهگیلویه و بویراحمد بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1395 بیش از 713 هزار نفر جمعیت دارد. نرخ بیکاری این استان براساس آمارهای سال 1395 حدود 13 درصد است. کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی افزون بر 713 هزار نفر جمعیت دارای یک هزار و 676 روستای دارای سکنه است.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 4 نظر

  • 1 قلی 1396/10/15 16:39:5

    از همه جا بی خبری.

    پاسخ
  • 2 96 1396/10/14 22:43:33

    خدایا از این همه دروغ ادم به کجا پناه ببرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون از نوبخت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و این هم ......................................................

    پاسخ
  • 3 خدابخش 1396/10/14 20:32:5

    خانم نیک مرام بنازم مرامتو

    پاسخ
  • 4 خدابخش 1396/10/14 20:30:8

    سلام برخانم مدیرکل بحق که جنابعالی شایسته این مقام و منزلتید امیدوارم که پیروز و موفق باشید دوستدارشماسرهنگ دستوریان ۰۹۱۷۵۹۶۱۰۲۷

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها