-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
احتمال فاجعه بزرگ در بافت فرسوده دهدشت/60 درصد بافت روستایی شهرستان و بیش از50درصد بافت شهر دهدشت فرسوده است
افتونیوز گزارش میدهد
احتمال فاجعه بزرگ در بافت فرسوده دهدشت / 60درصد بافت روستایی شهرستان و بیش از 50درصد بافت شهر دهدشت فرسوده است
در بافت فرسوده شهرستان کهگیلویه هر لحظه امکان یک اتفاق ناگوار وجود دارد، مسوولان با پیگیری و تلاش ثمربخش پاسخگوی مطالبات به حق مردم در این مناطق باشند.
افتونیوز؛
در بافت فرسوده شهرستان کهگیلویه هر لحظه امکان یک اتفاق ناگوار وجود دارد، مسوولان با پیگیری و تلاش ثمربخش پاسخگوی مطالبات به حق مردم در این مناطق باشند.
به گزارش افتونیوز از دهدشت، طبق اعلام مسئولان و مطالعات انجام گرفته، استان کهگیلویه و بویراحمد روی گسل واقع شده و این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که بیشتر واحدهای مسکونی در سکونتگاهها و بافت ناکارآمد شهر، بدون توجه به اصول مهندسی احداث شدهاند و این مسئله مشکلات و معضلاتی را در صورت حوادث غیرمترقبه ایجاد خواهد کرد، از بافت فرسوده به عنوان معضل بزرگی در این روزها نام برده میشود
مسئول ستاد بحران شهرستان کهگیلویه در خصوص وضعیت بافت فرسوده این شهرستان و اقداماتی از قبیل؛ دادن تسهیلات برای مقاومسازی در گفتوگو با خبرنگار افتونیوز میگوید؛ بحران شامل ۴ مرحله پیشبینی، پیشگیری، آمادگی و مقابله و توانایی است که برای ۳ مرحله اول، شهرستان کهگیلویه هیچ برنامهای ندارد و فقط به انتظار رخ دادن بحران و بازسازی آن نشستهایم.
سرتیپ خادمی در ادامه اظهار کرد: ۶۰ درصد بافت روستایی شهرستان و بیش از ۵۰ درصد بافت شهر دهدشت فرسوده است که با کوچکترین زمینلرزهای بحرانی غیرقابلجبران، همچون زلزله دردناک کرمانشاه رخ خواهد داد.
وی گفت: در شهرستان گچساران برای بازسازی هر منزل فرسودهای ۴۵ میلیون تومان تسهیلات داده میشود، و در شهرستان کهگیلویه برای بازسازی هر مسکنی ۳۰ میلیون تومان بیشتر پرداخت نمیکند.
مسئول ستاد مدیریت بحران کهگیلویهگفت: این تفاوت ۱۵ میلیون تومانی در ارائه تسهیلات برای مقاومسازی بافتهای فرسوده بین دو شهرستان گچساران و کهگیلویه را بیعدالتی و ظلمی آشکار به کهگیلویه بزرگ دانسته و از نماینده حوزه چهارگانه استان عدل هاشمیپور خواستار مطالبه گری این حق پایمالشده از مدیریت بحران کشور شده است.
وی بابیان اینکه علاوه بر این تفاوت ۱۵ میلیونی، متأسفانه شاهدیم شهرداری دهدشت برای دادن پروانه ساخت به ازای هر ۱۰۰ متر زیربنا بیش از ۵ میلیون تومان و نظاممهندسی دهدشت برای طراحی و نظارت به ازای هر ۱۰۰ متر زیربنا بیش از ۷ میلیون تومان از متقاضیان دریافت میکنند و این در حالی است که در شهرستان گچساران نهتنها شهرداری و نظاممهندسی رایگان خدمات ارائه میدهند، بلکه بنیاد مسکن شهرستان گچساران نیز در خصوص تخریب و آمادهسازی بافت برای مقاومسازی در قبال ارائه خدمات خود فقط مبلغ ناچیزی دریافت میکند. انتظار میرود نماینده کهگیلویه و استاندار و مدیر ستاد بحران استان کهگیلویه و بویراحمد طی جلسهای خواستار حذف این هزینهها برای شهرستان شوند تا شهرداری و نظاممهندسی دهدشت همچون گچساران رایگان خدمات اراده دهند.
خادمی بابیان اینکه مصوبه هیئت دولت هست که ضامن این تسهیلات باید زنجیرهای باشد، تصریح کرد: اما متأسفانه بانکها هیچ همکاری با مردم ندارند و سختگیری آنها تا حدی است که امکان دریافت تسهیلات در این شهرستان عملاً وجود ندارد و مردم مجبور به انصراف از دریافت تسهیلات بازسازی و مقاوم سازی میشوند.
یکی ازشهروندان با اشاره به حادثه جانکاه زلزله کرمانشاه بیان کرد: هنگامیکه حادثهای رخ میدهد همه دل میسوزانند! و وامصیبتا سر میدهند، که بهتر از علاج واقعه قبل از وقوع کنیم.
این ساکن بافت فرسوده شهر دهدشت گفت: با سختگیری بانکها و هزینههایی که باید به نظام مهندسی و شهرداری بپردازیم و همچنین پرداخت هزینه تخریب، دیگر مبلغی از وام باقی نمیماند که بخواهیم خانه بسازیم، پس به انتظار آوار مصیب و زلزله باشیم بهتر است؟
وی افزود: چرا مسئولان شهرستان، نماینده و استاندارد درد دل ما را نمیشنوند!
خبرنگار کبنا در دهدشت تماسهای زیادی با نماینده کهگیلویه بزرگ در خصوص مسئله بافت فرسوده برقرار کرد، اما وی حاضر به پاسخ تلفن خود نشد.
به گزارش افتونیوز، با توجه به اینکه زمان زیادی از حادثه غمبار و آوار مصیبت بر کودکان معصوم و هموطنان دلشکستهمان در کرمانشاه نمیگذرد، امید میرود پیش از آنکه بحرانی دامنگیر زادگاه محبوب ما (کهگیلویه بزرگ) شود، مسوولان و به ویژه نماینده شهرستانهای چهارگانه استان عدل هاشمیپور این مطالبه به حق مردم را با تلاش و پیگیری ثمربخش، پاسخگو گویند.
لذا ما به نظاره نشستهایم این گوی و این میدان، مسوولان توانمندی خود را نشان دهید.
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته بهجاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!