-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
بزرگان جریان اصلاحات یک بار در نماز جمعه شرکت نکردند/ ائمه جمعه از یک جناح خاص حمایت می کنند

اگر ائمه جمعه امروز مسئول یک اداره را مورد نقد قرار می دهند برای ترویح کارهای فرهنکی است.
به گزارش افتونیوز ، این روزها انتقاداتی بر علیه ائمه جمعه وارد می شود که برخی مربوط به حوزه ی سیاسی و برخی هم مربوط به حوزه های اجتماعی و منطقه ای است.
در حوزه های سیاسی برخی معتقدند که اولا ائمه جمعه در خصوص حوزه سیاسی یکطرفه سخن می گویند و عملا از یک جناح خاص حمایت می کنند .
ثانیا سعی می کنند از تریبون و جایگاه نماز جمعه برای تحت فشار قرار دادن مسئولین ، در انتصابات تاثیرگذار باشند.
برخی دیگر از انتقادات به برخی ائمه جمعه هم در خصوص نپرداختن به موضوعات و مشکلات مهم اجتماعی و منطقه ای است که این افراد معتقدند ، ائمه جمعه بیش از پرداختن به مشکلات واقعی جامعه ، هم و غم خود را بر روی مسائل سیاسی می گذارند و البته یکی دو مورد از ائمه جمعه بر خلاف دیگرائمه کلا از مشکلات یا بی خبرند یا نمی خواهند با دولتی ها باب انتقادی داشته باشند.
اما در خصوص بخشی از این انتقادات حجت الاسلام صفدر پناهی ، رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه پاسخ هایی داده است.
بنابر این گزارش ، رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان در جلسه ستاد نماز جمعه که در شهر سی سخت برگزار شد ، گفت : نماز جمعه مربوط به همه است و نباید آن را به گروه های خاصی گره زد.
حجت الاسلام صفدر پناهی تصریح کرد : نمی دانیم که چرا برخی امروز تربیون های نماز جمعه را مربوط به گروهی خاصی می دانند ،در صورتی که اینگونه نیست بلکه نماز جمعه برای حفاظت و حراست از آرمان های انقلاب است.
وی خاطر نشان کرد:آن چیزی که مرز ندارد مردم است و ما کسانی را می شناسیم که حتی یک بار در نماز جمعه حاضر نشده اند اما از یک طرفه بودن تریبون های نماز جمعه سخن می گویند.
رئیس سیاست گذاری ائمه جمعه استان بیان کرد:ما مرز بندی بین مردم نداریم و اصلاح طلب و اصولگرا درنماز جمعه معنایی ندارد و نباید این ستون بزرگ انقلاب را برای طیف خاصی جلوه داد.
پناهی ادامه داد:خطیبان و فرماندهان قرارگاه نماز جمعه باید مردم را جذب این ستون بزرگ انقلاب کنند.
وی با بیان اینکه جایگاه و حرمت ولی فقیه و ائمه جمعه باید حفظ شود؛تصریح کرد:خطیبان جمعه به عنوان فرماندهان این قرارگاه باید مشکلات معضلات و موانع را بدانند و درصدد برطرف کردن آنها باشند.
پناهی ادامه داد:حضور با صلابت در نماز جمعه نشان دهنده عرق مردم به این نظام است.
وی با اشاره به اینکه ممکن است کسانی دراین نماز نباشند اما در عمل باصلابت تر از دیکر رزمندگان باشند؛افزود:نماز جمعه کانون ایمان تقوا و مهر و مهربانی است و باید درجهت ترویح آن در بین جامعه کوشا باشیم.
پناهی در جواب یکی از حضار نسبت به انتقاد ائمه جمعه از برخی دولت ها گفت :ما در سطح استان ائمه جمعه ای را داریم که حتی طرفدار دولت بوده اما مورد تعرض قرار گرفته اند و این را نباید سیاسی جلوه داد بلکه باید دانست که دشمن امروز این قرارگاه را مورد هدف قرار داده است.
وی تصریح کرد:اگر ائمه جمعه امروز مسئول یک اداره را مورد نقد قرار می دهند برای ترویح کارهای فرهنکی است.
پناهی خاطر نشان کرد:ما به روسای این ادارات در جلسات ستادی گفته ایم ما هیچ دخالتی در انتصابات نداریم بلکه می گوییم اگر در فلان کار فرهنگی می خواهید توسعه داشته باشید نیروی توانمند بگذارید.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
-
ماجرای قتل یک سرباز در بهمئی چه بود؟ / توضیحات معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان+ جزییات
-
قول معاون دانشگاه علوم پزشکی برای بهرهبرداری از زایشگاه بیمارستان امام خمینی دهدشت/ جزییات
-
مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد رکورد زد!
نظرات ارسالی 1 نظر
حاج آقا پناهی معمولا دنبال حاشیه است هرروز سر به سر یکی میذاره ما اصلاح طلبان از دیگران بیشتر اهل عبادتیم یعنی زمان شاه هم اهل عبادت بودیم حالا عده ای بعد از دولت احمدی نژاد مسلمون شدند ربطی به ما ندارد.... خلو الی شیاطینهم قالو انا معکم ..... شاید بتوان مردم را فریفت ،اما خدا را هرگز ومکروا مکرالله والله خیرالماکرین
پاسخ