قله کل خرمن محل دقیق سقوط هواییمای ای تی آر

قله کل خرمن محل دقیق سقوط هواییمای ای تی آر

پهپادها  لاشه هواپیمایی آسمان را در ارتفاعات پازن پیر کوه دنا  پیدا کردند.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مربوط به مشاهده محل دقیق سقوط هواپیمای تهران - یاسوج و لاشه آن توسط یکی از بالگردها را تایید کرده است.

عزیر فیلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: روستای نغل، منطقه ای است که این نشانه ها دیده شده است. علی وفایی مقدم مدیرکل ستاد بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز مشاهده محل هوایپیمای ای. تی. آر را در منطقه نغل تایید کرد. رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر روز سه شنبه تایید کرد: لاشه هواپیمای ساقط شده تهران - یاسوج در یکی از مناطق برف گیر منطقه نغل پیدا شده است. مرتضی سلیمی» در سخنانی که در کانال اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر منتشر شد، نوشت: امدادگران و نجات گران جمعیت هلال ‌احمر، قطعه‌ای شبیه به لاشه هواپیمای‌ تهران - یاسوج‌ پیدا شده است. در همین حال سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز سه شنبه اعلام کرد: بالگردهای سپاه لاشه هواپیمای تهران - یاسوج را پیدا کردند. سردار رمضان شریف با اشاره به عملیات جستجوی بالگردهای سپاه گفت: بالگردهای نیروی هوا فضایی سپاه صبح امروز لاشه هواپیمایی آسمان را در ارتفاعات کوه دنا پیدا کردند. وی گفت: بر اساس مشخصاتی که پهپادها داده بودند،2 بالگرد به محل اعزام شدند و لحظاتی قبل که با سردار حاجی زاده صحبت کردم گفتند که لاشه هواپیما پیدا شده است و تصاویری که از بالا گرفتند حتی آرم و نشان هواپیما به خوبی مشخص است و پیدا شدن محل سقوط هواپیما قطعی است. سردار شریف گفت: مهمترین نکته پیدا شدن هواپیما بود و به محض مهیا شدن شرایط جوی امکان هلی برد و ارسال امدادگران زمینی فراهم است. عملیات دسترسی به دلیل صعب العبور بودن و شرایط جوی مشکل است. پرواز شماره 3704 شرکت هواپیمایی آسمان با 60 مسافر و 6 خدمه پروازی ساعت 8 صبح روز یکشنبه 29 بهمن ماه تهران را به مقصد یاسوج ترک کرد. این هواپیما از نوع «ای تی آر 72» پس از 55 دقیقه پرواز از صفحه رادار مرکز کنترل خارج می‌شود و بر اساس اعلام نهادهای ذی ربط خبر سقوط آن در منطقه کوهستانی پادنای سمیرم در 14 مایلی فرودگاه یاسوج اتفاق می افتد. این هواپیما هر روز یک پرواز از تهران به یاسوج و یک پرواز بر عکس داشت که به طور میانگین 50 تا 60 مسافر حمل می‌کرد. هواپیمای حادثه دیده از نوع ای تی آر 72- 200 بود که شرکت هواپیمایی آسمان از سال 1993 میلادی در اختیار داشت. این هواپیما 25 سال عمر و گنجایش 78 سرنشین با دو خلبان را داشت.

قله کل خرمن یکی از بلندترین قله دنا ست  که در جبهه مرکزی دنا واقع است . راحت ترين مسير دستيابی به اين قله از گردنه بيژن شروع شده  و به گردنه برف کرمو  منتهی می گردد . از آنجا می توان به خط الراس دنا صعود کرد و در طول مسير از قله های برف کرمو و قله نمک عبور کرد و به دامنه قله کل خرمن فرود آمد و مجددا به خط الراس رسيد و آنگاه راحت به قله صعود کرد. مسير فرود اين قله را می توان تنگه نول انتخاب کرد . در آن صورت کوهنوردان ناظر طبيعتی بکر و زيبا و وصف ناپذيری خواهند بود که در نوع خود بی نظير است.
کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها