-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
کنایه طعنه آمیز نماینده بویراحمد و دنا به مسئولین استان/عمل با سیاست باید توام باشد

با شهرستان شدن، لوداب یکی از ممتازترین بخش های استان خواهد بود
به گزارش افتونیوز، غلام محمد زارعی در جلسه شورای اداری که در بخش لوداب برگزار شد بیان کرد: بر اساس پی گیری های انجام شده بزودی خیلی از مشکلات این حوزه بررسی شود.
زارعی اضافه کرد:امیدواریم با تقسیمات کشوری این منطقه از بن بست خارج شود و با شهرستان شدن، لوداب یکی از ممتازترین بخش های استان خواهدبود .
وی ادامه داد:در سه چهار سال گذسشته این منطقه در برخی از حوزه دارای بیشترین مشکلات بود که در بخش راه در دو سال گذشته بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان راه جاده ساخته شده است.
وی گفت : ممکن است بدلیل کوتاهی و سهل انگاری مشکلاتی هم وجود داشته باشد اما دلیل نمی شود که بخاطر مشکل کوچک تمام خدمات نظام را زیر سوال ببریم.که فقط در یک مورد بیش از دویست میلیارد برای راه روستای در این منطقه هزیه شده است .
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : بدلیل مسائل کاری از سال ۶۲ تاکنون به لوداب سفر می کنم که در زمانی این بخش هیچ امکاناتی نبود حتی آب مصرفی قابل شرب نبود که بیش از ده میلیارد برای آبرسانی روستایی در حال اجرا است .
غلام محمد زارعی عنوان کرد: مسئله گازرسانی بیش از ۲۶ رووستا در این بخش گاز رسانی شده است و اکنون نیز در این بخش گازرسانی برای ۱۵ روستای این بخش در حال اجرا است که مجموعا بیش از ۴۰ روستا عملیات گازرسانی با تمام شده یا درحال اتمام است.
زارعی با اشاره به اینکه در سه موضوع گاز اب و راه کارهای بسیار خوبی صورت گرفته است بین کرد: بهترین و مجهزترین سالن ورزشی در این منطقه احداث شده است اما اگر فردی امد و سینه چاک کرد و ادعا کرد بفکر مردم است و بقیه مسئولین بفکر مردم نیستند باور نگنید زیرا عمل با سیاسیت باید توام باشد .
وی گفت : گفتن حل مشکلات، راحت است اما با شرایط موجود عمل کردن به همه آنها کار بسیار دشواری است .
زارعی ادامه داد : در گذشته با کوچکترین باد و باران برق این منطقه دچار قطعی می شد که با پیگیری مشکلات حل شد و همین امروز جلسه شورای اداری مصوباتی خواهد داشت که با همت استاندار پی گیری خواهیم کرد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نماینده مجلس: تضعیف تیم مذاکرهکننده، بازی در زمین اسرائیل است
-
نمایندگان استان در تعطیلات نوروز چه کردند؟/ گزارشی از فعالیت سه نماینده استان
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!