-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
الگویی برای مدیران کهگیلویه و بویراحمدی/مدیری که شب و روز ، زمان و مکان نمی شناسد

قدام جهادی آقای مدیر در صحنه آتش سوزی/کاهش زمان عملیات اطفای حریق از ۳ شبانه روز به ۸ ساعت
به گزارش افتونیوز، مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویراحمد شبانه در عملیات میدانی اطفای حریق در منطقه حفاظت شده میمند حضور پیدا کرد و از نزدیک مشکلات و نارساییها را پیگیری و بررسی قرار داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی افتونیوز از یاسوج، مدیریت جدید بحران استان کهگیلویه و بویراحمد در دوره جدید در حالی کار خود را آغاز کرد که ارتباط گسترده و تنگاتنگی با اصحاب رسانه برای انتشار اخبار مربوط به حوادث و بحرانها و فرهنگ سازی جهت کاهش آسیبهای ناشی از بحرانهای احتمالی داشته است.
وحید محمدی تبار که در روز معارفه خود رک و صریح وعده داد که سعی خواهم کرد در مسیر مدیریت جهادی و انقلابی و از نوع شهید باکریها قدم برداریم این گونه که معلوم است آستینها را بالا زده و خود به صورت میدانی در طول یک ماه مدیریت در عرصه حضور داشته است.
به گزارش افتونیوز آن گونه که محمدی تبار میگوید از ۲۰ تیرماه ۹۷ تا ۲۰ مردادماه تعداد ۱۲ فقره آتشسوزی و تخریب آتش ۶۶.۸۳ هکتار بوده که در این یک ماه با مدیریت شبانه روزی و حضور در عملیاتهای میدانی و هماهنگیهای لحظهای با تمام دستگاههای ذی ربط حداکثر مدت زمان اطفای حریق ۸ ساعت و متوسط آن ۳ ساعت بوده است ضمن اینکه ۸ ساعت در مراتع حفاظت شده و به صورت شبانه بوده که محدودیت امکانات و شرایط بوده است.
محمدی تبار میگوید در مدت مشابه این یک ماه در سال قبل تعداد ۲۱ فقره و وسعت ۱۷۰.۵۲۱ هکتار و حداکثر مدت زمان اطفای حریق ۳ روز بوده است و این دستاورد بزرگ جز با احساس مسوولیت و همراهی مردم و نیروهای بسیجی و نیروهای اداری از مدیرکل تا کارمند از جمله منابع طبیعی و محیط زیست و فرمانداران و بخشداران میسر نبوده است.
مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویراحمد در همین زمینه گفت: دو مورد اعزام بالگرد برای نجات جان یک نفر محیط بان در ارتفاعات دنا و یک چوپان در ارتفاعات خامی داشتیم که از زمان دریافت تماس تا زمان انتقال مصدوم به مراکز درمانی حداکثر ۸۰ دقیقه بوده است و این مهم جز با همکاری رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان و مدیر عامل نفت و گاز گچساران میسر نبوده است.
محمدی تبار در ادامه این گفتوگو در خصوص وضعیت رودخانه بشار و دغدغهای که برای روان آبها و رودخانههای استان در این بحران خشکسالی دارد اظهار کرد: تعداد ۳ جلسه تخصصی با دستگاههای ذیربط به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری داشتیم و ۱۱ جلسه تخصصی و حضوری با دستگاههای ذی ربط داشتیم و ۱۷ مورد بازدید موردی و میدانی از رودخانه بشار در جهت لایه روبی و بازگشایی مسیر رودخانه داشتیم و چندین جلسه برای توجیه کشاورزان برگزار کردیم.
وی گفت: تعداد ۴ جلسه با شرکت آب و فاضلاب شهری استان و ۳ مورد بازدید میدانی از پروژههای کلیدی این شرکت برای مدیریت بحران آب برگزار شد و برنامههای خوبی در این شرکت در دست پیگیری و اقدام است.
محمدیتبار گفت: عمل به قانون و نهادینه سازی فرهنگ مصرف بهینه آب و قطع انشعابهای غیر مجاز و رفع معارضات اجتماعی پروژههای آبرسانی به یاسوج میتواند از مهمترین راهکارهای جلویگری از بحران تنش و بیآبی در سطح استان باشد.
به گزارش افتونیوز روز گذشته مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه تنی چند از خبرنگاران در عملیات میدانی اطفای حریق و ساعت ۲۲ شب تا ساعت ۱ بامداد در منطقه حفاظت شده میمند حضور داشتند.
در کنار نیروهای منابع طبیعی و محیط زیست و بسیج منطقه سادات محمودی ضمن بررسی مشکلات و نارساییها نظارت بر عملیات میدانی و پیگیری های لجستیکی حضور داشتند.
اما یکی از جالبترین قسمتهای این حضور که در آن نشان دهنده از خود گذشتگی مردم و مدیران و همراهی آنها با یکدیگر بود یکی از محیط بانان دنا در خانه خود غذا برای همکاران اعزامی طبخ کرده بود و کفشها و پاهایش در عملیات آسیب دیده بود با حرکتی جالب از سوی مدیرکل بحران استان وحید محمدی تبار مواجه شد به این صورت که آقای مدیر کفشهای خود را از پای درآورد و به محیط بان به پاس زحمات و خدماتش اهدا کرد که صحنهای از حرکتهای جهادی را تداعی میکرد.





نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
بودجه شهرداری یاسوج در ۱۴۰۴ به ۳ هزار میلیارد تومان می رسد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
فریدون داوری شعر لری را متحول کرد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
نظرات ارسالی 3 نظر
اتفاقا این بزگترین اشتباه هست مدیر باید در مرکز مدیریت فعال باشد چه بسا چند بحران وجود داشته باشد تا بتواند همه آنها را تحت مدیریت داشته باشد و لازم نیست مدیر به محل حادثه تشریف فرما شود
پاسخمحمود آرام شدی تریبون محمدی تبار
پاسخبابا زشته بخدا دست بردارين
پاسخ