-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
کمتر از یکسال دیگر محور «پاتاوه - دهدشت» افتتاح میشود/ خروج 400 روستا از بن بست
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: محور "پاتاوه - دهدشت" تا پایان سال مالی امسال(تیرماه ۹۸) افتتاح و به بهره برداری می رسد اگر نشد پایان سال۹۸ بهره برداری می شود.
به گزارش افتونیوز، محمدعلی علیمردانی در نشست خبری با خبرنگاران افزود: از پیشرفت ۷۰ درصدی قطعه سوم پروژه ملی محور "پاتاوه- دهدشت" خبر داد.
وی اظهار کرد: یکی از مهمترین محورهای استان"پاتاوه به دهدشت" است که ۱۳۶کیلومتر طول دارد و این مسیر، ترانزیت بندر امام و خوزستان به مرکز کشور را انتقال میدهد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد این پروژه را از مهمترین پروژههای راه و شهرسازی دانست و خاطرنشان کرد: طی سال گذشته ۹۴میلیارد تومان به این پروژه تخصیص یافت و در سال جاری نیز ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شد.
علیمردانی تصریح کرد: حدود ۴۰۰روستای استان با تکمیل پروژه محور "پاتاوه- دهدشت" از بنبست ارتباطی خارجشده و به راه اصلی متصل میشوند که کار بزرگی در حوزه راهسازی کشور است.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش ترافیک استان در سالهای آینده، اتصال آزادراه یاسوج به آزادراه اصفهان- شیراز را طراحی کردیم و خوشبختانه موفق شدیم که مسیر ۷۰ کیلومتری آن با عبور از مسیر شهر سی سخت مطالعه شود و این مهم نیز در وزارتخانه مصوب شده و اعتبار مورد نیاز آن قریب به یک هزار میلیارد تومان است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۳۰ درصد اعتبار توسط بخش دولتی و ۷۰ درصد نیز در قالب فعالیت بخش خصوصی تأمین خواهد شد.
علیمردانی عنوان کرد: با احداث این آزادراه سهلالوصولترین مسیر جنوب غربی به شرق و شمال کشور از این استان عبور خواهد کرد.
وی تاکید کرد: در این استان و طی سالهای گذشته زحمتهای زیادی کشیده شده در حالی که قبل از انقلاب راهسازی در این استان وجود نداشته است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: طی ۴۰سال گذشته تحول عظیمی در حوزه راه استان شکلگرفته است و امروز در شهرهایی مانند یاسوج، گچساران و دهدشت بهعنوان سه شهر بزرگ استان، هر طرف که نگاه کنید، اثری از فعالیتهای راه و شهرسازی دیده میشود و سایر مناطق نیز چنین فعالیتهایی را دارند.
علیمردانی افزود: با وجود وضعیت اقتصادی و عدم تأمین مناسب اعتبارات، به همت راه و شهرسازی، پیمانکاران و مدیریت انجامشده در هر گوشه از این استان پروژههای ما فعال است.
وی با اشاره به پروژه چهار خطه کردن محور" شیراز- سپیدان- یاسوج"، خاطرنشان کرد: امروز اگر به سمت این محور برویم، در این محور ۳۷کیلومتر پروژه در استان ما قرار دارد که ۱۶کیلومتر به بهرهبرداری رسیده و ۱۶کیلومتر در دست اجراست و همچنین ۴کیلومتر نیز شامل تونل و پیچ تند در دست مطالعه قرار دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در محور "یاسوج- اقلید" عملیات راهسازی در دست اقدام است و ۵ کیلومتر چهار خطه شده و ۳ کیلومتر نیز در دست اجراست و اجرای ۲۹ کیلومتر باقیمانده نیز برنامه ریزی شده است.
علیمردانی اظهار کرد: در حرکت به سمت یاسوج- سمیرم، محور" سمیرم- یاسوج- بابامیدان" را داریم که عملیات راهسازی منطقه دشتروم تا یاسوج انجامشده و عملیات راهسازی سمیرم به یاسوج نیز حدود ۲۵ کیلومتر عملیات اجرایی دارد و ۱۰ کیلومتر نیز آماده آسفالت است.
وی افزود: در مجموع در محور "سمیرم- یاسوج-بابامیدان" ۴۶ کیلومتر بهرهبرداری شده و ۲۵ کیلومتر در دست اجراست که با آسفالت ۱۰ کیلومتر از آن عملاً از این محور بزرگ ۵۶ کیلومتر مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ۳۵ کیلومتر پروژه راهسازی در محور یاسوج- سی سخت خبر داد و بیان کرد: ۱۴ کیلومتر این محور چهار خطه شده و این در حالی است که در سالهای گذشته باریک بودن و مشکلات مسیر تصادفات زیادی را رقم میزد.
علیمردانی تصریح کرد: در حال حاضر این محور چهار خطه شده و بخشی نیز در آینده نزدیک به بهرهبرداری میرسد.
وی افزود: همچنین ۱۴ کیلومتر عملیات راه در این محور در دست اقدام است که ۳ کیلومتر نیز مباحث تونل و پل بزرگ این محور بوده و در حال مطالعه قرار دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد از چهار خطه کرده راهها در مسیرهای مختلف شهر یاسوج خبر داد و گفت: میانگین پیشرفت فیزیکی پروژههای راهسازی در این استان ۷۰ درصد است.
علیمردانی با اشاره به پروژههای شهر دهدشت، افزود: در شهر دهدشت نیز چهار خطه سازی مسیرها در دست اقدام است و یکی از مشکلات گذشته پروژهها نیز تأمین اعتبار از محل ماده ۱۸۰ بوده که امروزه پروژهها فعالشده و پروژه «سوق_ دهدشت» با عمری ۱۰ساله، طی دو سال اخیر فعالشده و امیدواریم در آیندهای نزدیک به بهرهبرداری برسد.
وی بیان کرد: قضاوت در حوزه پروژههای راه و شهرسازی را به چشمها واگذار میکنیم و در هر نقطهای میتوان عملیاتهای عمرانی را به شکل میدانی دید.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: یک محور اصلی ما پروژه" یاسوج-سپیدار-سرفاریاب- دهدشت" بهعنوان یک کریدور و محور درون استانی است که حدود ۶کیلومتر آن به بهرهبرداری رسیده و ۶کیلومتر نیز در دست اقدام است.
علیمردانی افزود: تنگه آب حیات نیز بهعنوان سخت گذرترین مسیر در دست اقدام بوده و در بخشهای دیگر چرام و دهدشت نیز هدفگذاریهایی عملیاتی شده است.
وی ادامه داد: با تلاش انجامشده طی یک سال گذشته، مطالعه پروژه ۳۰۰میلیارد تومانی "لنده- تشان" انجام شده و جلسات متعددی نیز در این راستا برگزار شده است و نهایتاً پروژه تصویب و به پروژه "پاتاوه- دهدشت" الحاق شد و قسمت اول آن به مناقصه خواهد رفت.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امتیازی که پروژه لنده به تشان دارد این است که شهرستان بهمئی به مرکز استان وصل شده و ترافیک بخشی از خوزستان از «تشان- لیکک- بهمئی» به پاتاوه- دهدشت انتقال مییابد که نقش مؤثری در پیشرفت مناطق دارد.
علیمردانی با اشاره به پروژه "لیکک- جایزان" افزود: ۲۵ کیلومتر طول کل پروژه است که۶ کیلومتر آن محقق و عملیاتی شده است.
وی عنوان کرد: کریدور "بوشهر-گناوه- گچساران-چرام-دهدشت- پاتاوه "از محورهای اصلی است که ۴۰۰ میلیارد تومان از سمت گناوه به گچساران اعتبار دارد. همچنین از سمت گچساران به چرام دو قطعه اول کار شده و اتصال به گچساران نیز در پروژه دیده شده و تونل دیل ۱۵۷ میلیارد تومان هزینه دارد و از سمت چرام نیز بخشهایی شروع شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد افزود: نهایتاً این مسیر با چهار خطه شدن "چرام به دهدشت" به مسیر" پاتاوه- دهدشت" متصل خواهد شد و ترافیک بوشهر به سمت شمال نیز از این مسیر خواهد بود.
علیمردانی اظهارکرد: در حوزه گچساران، محور" گچساران- میشان-باباکلان" به سمت بوشهر را داریم که از آن سمت نیز گشایشهایی انجام خواهد شد و پروژه در دست اقدام است و تأثیر بسیار بالایی در آینده استان دارد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از پرحادثهترین محورهای ارتباطی استان، محور "بهبهان-گچساران- بابامیدان" به سمت فارس است که ایجاد و بهرهبرداری ۵۶ کیلومتر از محور ۱۲۰کیلومتری محقق شده و ۵۰ کیلومتر نیز در دست اقدام بوده و ۱۴کیلومتر نیز در حال مطالعه است.
مدیرکل راه و شهرسازی اضافه کرد: همچنین در حوزه شهرستان بهمئی ۱۰ کیلومتر مسیر اتصال لیکک به بهبهان را داریم که ۵ کیلومتر به شکل ۴خطه به بهرهبرداری رسیده و ۵ کیلومتر نیز پیشرفت ۷۰ درصدی دارد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!