-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
تیم مدیریتی استان درشکست کاندیدای اصلاح طلبان سهم زیادی داشتند/حمایت دوستان اصلاح طلبان از کاندیدای جبههی رقیب در انتخابات۹۴/ انتخاب کامرانی نقطه عطفی در تاریخ اصلاح طلبی کهگیلویه بود/
فعالیت حزب اعتماد ملی به دلیل انتخابات ۸۸ و عواقب آن به محاق رفت
به گزارش افتونیوز، سید حجت هاشمی از چهرههای اصلاحطلب، دبیر حزب اعتماد ملی و از مدیران نمونه کشوری در دهه 80 و دوران اصلاحات میباشد که با وی مسائل سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دادیم.
هاشمی در خصوص جریان اصلاحات کهگیلویه و مجموعه استانداری کهگیلویه و بویراحمد حرفهای متفاوتی زده است که از نظر خوانندگان میگذرد؛
شما چه اندازه، به فعالیت رسانهای باور دارید.
به نام خدا. در ابتدا از این که وقت گذاشتید و برای این مصاحبه و گفتگو به زحمت افتادید هم عذرخواهی میکنم و هم سپاسگزارم. رسانهها، چشم بیدار جامعهاند و در دنیای مدرن و ملل و دول توسعه یافته، طلیعه دار توسعه متوازن و همه جانبه به حساب میآیند. هم جدیت آنها و هم مزاح و مطایبه آنها و گاهی هم شیطنت رسانهای آنها در همه موقع شیرین است و بی تردید، رسانه قوی یکی از اضلاع توسعه به حساب میآیند.
از عملکرد حزب اعتماد و احیای دوباره آن توضیحی میفرمایید؟
حزب اعتماد ملی در استان همزمان با کشور در سال ۸۵_۸۴ در استان تشکیل گردید و از سال ۸۴ تا سال ۸۸ دبیری حزب را در استان آقای سید محمد نیک نژاد برعهده داشتند، گرچه در تشکیل حزب و توسعه احزاب سیاسی در ابتدای راه بودیم اما در آن سالها گامهای استوار و مثبت خوبی برداشتیم و سنگ زیرین و اولیه حزب در آن سالها در کشور و استان گذاشته شد. مدتی فعالیت حزب به دلیل انتخابات ۸۸ و عواقب آن فعالیت حزب اعتماد ملی به محاق رفت و بنده در زمان تاسیس حزب در سال ۸۴ عضو شورای استانی بودم. پس از فعالیت جدید حزب در تیرماه ۱۳۹۴ بنده دبیری حزب را به عهده گرفتم و این فعالیت حزب دوباره از سرگرفته شد و الحمد الله درحال حاضر در اکثر شهرستانها و مناطق در عرصه سیاسی فعال است.
شما به عنوان دبیر حزب چه اندازه به کار حزبی و توسعه احزاب باور دارید؟
سوال خوب و بنیادینی را طرح کردید. به این سوال میتوان از دو دیدگاه بحث کرد: یکی؛ تاریخی و دیگری اجتماعی. در بُعد تاریخی همه می دانیم که ملت بزرگ و نجیب ایران در طول یکصد سال اخیر از انقلاب مشروطیت، نهضت ملی شدن صنعت نفت، قیام پانزده خرداد، پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس برای دستیابی به استقلال حاکمیت ملی آزادی انتخاب و فکر و اندیشه و قانونگرایی با استبداد، استعمار و استکبار چه مبارزههایی که نکردند و چه خونهای مطهری که نریختند و این تجربه مبارز گونه گذشته، خیلی سنگین و پرهزینه بوده است.
با تثبیت نظام جمهوری اسلامی و جریان فکری خط امام خمینی (ره) در کوران تنشهای داخلی و تهاجم نظامی خارجی حفظ آن تجربه بزرگ و آن اهداف بلند، میتواند چراغ راه آینده باشد و این پروسه تاریخی با تشکیل احزاب، بی تردید بهتر و سریعتر به بار مینشیند، اما در باره بُعد اجتماعی باید گفت امروزه بسیاری از متفکران اجتماعی، تبدیل مشارکت تودهای به مشارکت فعال و سازمان یافته را در تاسیس احزاب میدانند در راستای آن بُعد تاریخی و تضمین تداوم و تعادل و قوام نظام سیاسی کشور راهی به جز توسعه احزاب نداریم. حال که در دنیای امروز و لزوم توسعهی پایدار و توسعهی سیاسی و اصولاً تقاضای مشارکت سیاسی رو به افزایش است، وجوداحزاب کارامد، سازمان یافته ونهادمند، ضرورتی انکارناشدنی است و از نظر اجتماعی، کشورهای بدون احزاب نهادمند، محکوم به شکست است واصولا یک ضلع توسعه، توسعهی سیاسی است و توسعه سیاسی بدون احزاب به معنای واقعی کلمه معنی پیدا نمیکند. البته تا الان در ایران، متاسفانه تشکیل احزاب بر مدار و محور اشخاص ذی نفوذ و اشخاص کاریزماتیک چرخیدهاند که اشتباه است و باید اصلاح گردد و صرفاً برمبنای فکر و اندیشهی مدون و نهادینه شده، قرارگیرند و گرنه نتیجه مطلوب، حاصل نخواهد شد، گرچه به قول ماکس وبر که اولین بار این اصطلاح را در بحثهای علمی مطرح کردند وجود افراد کاریزماتیک و دارای قدرت جذب وقدرتِ جهت دادن موثر است اما محور و مدار قراردادن افراد با روح کار تشکیلاتی و خردجمعی، سازمند نیست ودر ادامهی کار حزبی این نقیصه بایداصلاح گردد و خوشبختانه اصلاح طلبان در سطح ملی ، این مهم رادریافتند و با تشکیل شورای هماهنگی اصلاح طلبان و...دنبال رفع این ایراد هستند.
حال که صحبت از شورای هماهنگی اصلاح طلبان کردید، لطفاً بیشتر توضیح دهید؟
در جریان تحولات سال ۸۸، گفتمان اصلاحات با سیر نزولی روبه رو شد. گفتمانی که درانتخابات ۷۶و۸۰ با پیروزی آقای خاتمی به اوج خود رسیده بود پس از فروکش کردن این گفتمان در فاصلهی سالهای۸۴تا۹۲، مجدداً بذر امید، جوانه زد و اصلاح طلبان مصمم شدند برای حفظ وحدت درون تشکیلاتی و نهادمندکردن تفکر اصلاح طلبی و جلوگیری از تشتّت و پراکندگی فعالیتهای سیاسی ومدنی جبههی اصلاحات را هماهنگ کنند. لذا احیای شورای هماهنگی جبههی اصلاحات، شورای عالی اصلاح طلبان، شورای سیاستگذاری اصلاحات و اخیراً پارلمان اصلاحات از جمله سازوکارهای ارائه شده هستند که برای این کار گام خوبی برداشته شد.
به همین منظور، درکشور و استانها شورایی به نام (شورای هماهنگی اصلاح طلبان) متشکل از دبیران احزاب فعال در عرصهی سیاسی_اجتماعی تشکیل گردید و درحال حاضر ادامه دارد که هر حزب هر سه ماه یکبار به صورت دورهای مسئولیت شورای هماهنگی را در استانها به عهده میگیرد. مهمترین نقشی که عملکرد این شورا، تاکنون، داشته عبارت است از؛ ساماندهی احزاب اصلاح طلب، سازماندهی اصلاح طلبان، تشکیل شورای هماهنگی در شهرستانها و شناسایی و معرفی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی از طریق تشکیل مجمع اصلاح طلبان شهرستانها و مناطق بوده.
نظر شما دربارهی انتخابات سال ۹۴ و فعالیت اصلاح طلبان و انتخاب کاندیدای این مجمع چیست؟
اصلاح طلبان برای اولین بار در انتخابات سال ۹۴ (دهمین دورهی انتخابات مجلس شورای اسلامی) به صورت نهادمند و مبتنی بر اهداف و ساز و کارهای شورای هماهنگی اصلاح طلبان حضور پیدا کردند در راستای این ساز و کارها، در هر حوزهی انتخاباتی یک تشکل به نام (مجمع اصلاح طلبان شهرستان) با هماهنگی دبیران احزاب و اشخاص ذی نفوذ و با سابقهی اصلاحات در کهگیلویه تشکیل گردید و البته این پروسه در طی جلسات مکرر، رای زنیها، مذاکرات مفصّل و طولانی انجام گرفت و به عنوان (اولین گام و اولین بار) مثل هر پدیدهی اجتماعی با کم و کاستیهایی روبرو بود و محل گفت و گو و انتقاد نیز قرار گرفت که در نهایت با (خرد جمعی) تشکیل گردید و از میان کاندیدای مطرح جبههی اصلاحات، آقای دکتر علی کامرانی از میان کاندیداهای مطرح و مباحث و مذاکرات طولانی مجمع انتخاب گردید و مورد تأیید شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان قرار گرفت و به شورای کشوری معرفی گردید و اما متاسفانه عدهای از دوستان تا پایان کار همراه تصمیمات شورا و مجمع نماندند و عدهای سکوت کردند و عدهای همراه و همگام کاندیدای جبههی رقیب قرار گرفتند.
به نظر شما انتخاب مجمع اصلاح طلبان کهگیلویه درست بود؟
به نظر بنده بله! نگاه کنید! یک جریان سیاسی موثر در کشور به نام (جبههی اصلاحات) پس از فراز و نشیبهای فراوان و شکستهای پیاپی در انتخابات برای اولین بار به صورت هماهنگ شده و با ساز و کار تشکیلاتی و حزبی به عرصهی انتخابات وارد شد و طی یک پروسهی حزبی، شورای استانی و مجمع شهرستانی تشکیل دادند
و این پروسه مورد تأیید شورای هماهنگی و شورای سیاست گذاری کشور قرار گرفت و فردی به نام علی کامرانی که دارای سابقهی اصلاح طلبی بدون هیچ لغزش و انحراف حزبی و تشکیلاتی، جوان مطالبه گر و آرمان خواه از یک منطقهی محروم رفاهی ولی برخوردار فکری و اعتقادی، جسور و صادق انتخاب گردید و این پروسه و این انتخاب، نقطه عطفی در تاریخ اصلاح طلبی شهرستان بوده و خواهد بود و بنده حواشی ایجاد شده در عرصهی رسانه و در موضع گیری برخی دوستان را در عدم حمایت از کاندیدای مجمع را در درجهی دوم و سوم می دانم.
وقتی که راه روشن بود و پروسه بر اساس یک نظام هماهنگ هدفمند در طی یک ساز و کار تشکیلاتی و حزبی شکل گرفت، دیگر جای تردید و شک باقی نماند. به نظر بنده، در کار حزبی و تشکیلاتی، حفظ این پروسهها و این ساز و کارها از هدف و مطلوب انتخاباتی مهمتر بوده است.
موضع حزب شما و دوستان همفکر شما در تیم مدیریتی استان در سال ۹۴ چگونه بوده است؟
اعضای شورای استانی و شهرستانی حزب اعتماد ملی متفق القول از کاندیدای مجمع کهگیلویه حمایت کردند. چون به تصمیم حزبی و تشکیلاتی باور داشتند، ساز و کار شورای هماهنگی را پذیرفته بودند، در راستا و اهداف جبههی اصلاح طلبان کشور گام بر میداشتند از تشتّت و پراکندگی و شکستهای اصلاح طلبان در کهگیلویه در طول سالهای متمادی، ملول و خسته شده بودند به همین دلیل، دوستان از دکتر علی کامرانی حمایت همه جانبه کردند و در این راه به خود تردید راه ندادند. اما متاسفانه تقریباً اکثر دوستان در تیم مدیریتی استان آن زمان، دقیقاً بر خلاف اهداف و نتایج مجمع گام برداشتند و به صورت رسمی در خارج از وقت اداری که وظیفهی هر شهروندی است به حمایت از کاندیدای رقیب پرداختند و اسناد فعالیتهای آن دوستان قابل اثبات است. البته فعالیتهای مدیران به معنای دخالت در انتخابات نبوده است و چنین توقع و انتظار نیز خلاف مشی اصلاح طلبی بوده است اما در خارج از وقت اداری برای پیروزی رقیبِ کاندیدای مجمع از طریق شهرستانها و مناطق از هیچ فعالیتی دریغ نکردند و البته موفق هم شدند و در شکست کاندیدای اصلاح طلبان سهم زیادی را داشتند. البته برخی احزاب هم سو و کاندیدای مجمع و نیز افراد ذی نفوذ در طول چهارسال مدیریت آقای دکتر خادمی با ایشان جلسات گوناگونی در راستای چینش نیروها و مدیران بر اساس اهداف دولت تدبیر و امید برگزار کردند اما متاسفانه به دلیل حلقهی بستهی مشاورهای و موضع گیری برخی دوستان و عدم دغدغه جریان اصلاح طلبی، تلاشهای آنها نتیجهای در بر نداشت و طیف بزرگی از اصلاح طلبان کهگیلویه در زنجیرهی زنگار بسته، رنجیده خاطر شدند و مصداق بیت زیر شدند:
سلسلهی موی دوست حلقهی دام بلاست
هرکه در این حلقه نیست فارغ از این ماجراست
و ما هم میگفتیم:
هرکه به جور رقیب یا به جفای حبیب
عهد فرامش کند مدعی بی وفاست
البته ما شأن و مقام جریان اصلاح طلبی را رعایت کردیم و اختلاف درون تشکیلاتی را به عرصه رسانهها نکشاندیم و تلاش کردیم از مصاحبههای تفرقه انگیز دوری کنیم و از برگزای میتینگها و سمینارها جلوگیری کردیم، اما در محافل حزبی و تشکیلاتی از نقد سازنده و انتقاد تند و تیز هم کوتاهی نکردیم تا جایی
در مصاحبهی یکی از دوستان، اخیراً (یک بام و دو هوا) به عدم تلاش رسانهای ما در زمان آقای دکتر خادمی نیز اذعان شده است و این خود صحت ادعای ماست که کار تشکیلاتی با غوغا سالاری تفاوت دارد و هم چنان حرمت جریانی را حفظ میکردیم. البته چون اینجا مجال ارزیابی دقیق عملکرد آقای دکتر خادمی نیست و در سوال شما هم نبود و مطلقاً منکر عملکرد مثبت آقای دکتر خادمی نیستیم و منشأ خدمات بوده است و با سیاه نمایی مخالفیم.
نظر شما درباره عملکرد تیم مدیریتی استاندار آقای دکتر احمدی چیست؟
واقعیت این است که حزب اعتماد ملی و دیگر احزاب همسو که در گذشته بر نحوه برخی از امور مدیریتی آقای دکتر خادمی انتقاد داشتند، پس از طرح موضوع با شخص ایشان به صورت حضوری، گاهی هم به واسطه و در نهایت پس از ناامیدی در اصلاح رفتارها و برخی مولفه ها و شاخصهای سیاسی خواهان و پیگیر تغییر ایشان بودیم تا این که سکان مدیریت در دوره جدید دولت تدبیر و امید به آقای دکتر احمدی رسید. به همراه شورای هماهنگی و اعضای ستار روحانی با ایشان ملاقات کردیم و دغدغه خود را در اصلاح امور و رسیدگی به مشکلات مردم، اولویت بندی طرحهای عمرانی، رسیدگی به امور دست اول اقتصادی، شایسته سالاری، چینش نیروهای مردمی و دلسوز، نفی و طرد قومیت گرایی، شایسته سالاری، گردش نخبگان و استفاده از جوانان و حل مشکل اشتغال آنها مذاکراتی انجام گردید. به نظر بنده عملکرد استاندار و مجموعه مدیریتی ایشان در راستای اهداف و شاخصهای صدر الاشاره قابل دفاع بوده و در ارزیابی و سنجش اولیه ما در راستای توسعه استان بوده است. متاسفانه کشور و دولت در شرایط فشار بین المللی قرار گرفته و مشکلات اقتصادی عرصه را بر مردم شریف تنگ کرده است اما صبوری و شکیبایی مردم و مسولین، چاره ساز مشکلات و مضایق خواهد بود.
نظر شما در باره مصاحبههای اخیر در عرصه رسانهها علیه کاندیدای مجمع اصلاطلبان و تعامل ایشان با مجموعه مدیریتی استاندار چیست؟
تا جایی که بنده اطلاع دارد آقای دکتر کامرانی در زمان مدیریتی آقای دکتر خادمی نیز اهل تعامل و گفتگو بوده و بارها شاهد بوده که در فضای آرام و دوستانه با ایشان هم کلام و مذاکره میکرده و همین روند نیز در زمان آقای دکتر احمدی ادامه یافته و تلاش دارد مطالبات حق مردم و جوانان را به سمع ایشان برساند. تا حالا حقی برای خود و بستگان و اقارب خود نخواسته است از طرف دیگر نماینده ارشد دولت جناب آقای دکتر احمدی هم فردی تحصیل کرده، توسعه محور، با برنامه است که اهداف دولت را پیگیری میکنند و این تعامل و ارتباط سازنده که هم عاقلانه است و هم مبتنی بر علم مدیریت. تا زمانی که اقای استاندار در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امید است مورد حمایت قرار خواهد داشت و این تعامل و این ارتباط را به فال نیک میگیریم. از طرف دیگر بنده، کاری به حواشی انتصابات استاندار محترم در فضای رسانهای و مصاحبهها و بیانیهها ندارم و این انتصابات را بر مبنای "گردش نخبگان " می دانم و بعید می دانم دوستان شورای هماهنگی منکر این اصل مدنی و اجتماعی و تطابق آن با این انتصابات باشند.
اما تقدیم به خوانندگان محترم:
سعدی از اخلاق دوست هر چه برآید نکوست
گو همه دشنام گو کز لب شیرین دعاست
منبع کبنا
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 14 نظر
واقعا از کدوم حزب،ازکدوم اعتماد،ازکدوم اقتدار صحبت میکنید عده ای کامرانی را جوگیرکردند برای توهین کردن،وخودشون قایم شدن،امابدانید احترام هرکس با دوتا کامنت نه بدست میآید نه از دست میرود،یه آدم که هیچ پشتوانه ای ندارد وهیچ پیشینه ندارد علم کردید مثل بچه ها فقط سنگ گذاشتی و تودستش،بدون هدف سنگ پرانی میکند،مطمئن باشید مردم جزتمسخر به این نگاه نمیکنند
پاسخ۱-این کاندیدایی که شماازآن سخن می گوییدهرکاری می شد،رای نمی آورد.چون نه شهرتی درجریان داشت ونه ازویژگیهای قابل قبولی برخورداربود.واستاندارهم مسئول اجرای قانون وبرگزاری انتخابات سالم بودونه حمایت ازکاندیدای خاص.این توقع ازاستانداروقت دورازانصاف وخلاف قانون بود.آقای کامرانی درمحل راک که جایگاه اصلی آقایان لاهوتی وصدوقی بودفقط۳۶ رای آورددرمقابل۵۶۶رای آقای موحد.انتظارداشتیدجاهای دیگرجبران کنندواورابه مجلس ببرند؟ ۲-دردوری که جناب لاهوتی ازآقای مهندس رستادحمایت نکردوعلیه اوبرخاست فاصله آراکم بودواگرآقای رستاد۴۰۰۰رای ازآراآقای بزرگواری می زدقبول می شد.اماجناب لاهوتی کمک نکرد.چطوراورانقدنمی کنید وحال آنکه فاصله آقای کامرانی تانفراول۳۲۰۰۰رای بودوغیرقابل جبران.کمی انصاف لازم است.اصلاآمدن آقای کامرانی اشتباه محض بودچون شانس قبولی نداشت. ۳-اصلاح طلبان استان تلاش وکمک کردندتاآقای روحانی قبول شدودرمقابل دولت روحانی یک استانداراصول گرابرای مافرستادکه بیشترافرادضعیف وباکارنامه غیرقابل قبول سیاسی رابه کارمی گیردکه بعضامیان چپ وراست درچرخش بودندواین مستنداست وباعملکرداوتنش واختلاف میان اصلاح طلبان بالاگرفته وبه اختلاف سیاسی ونارضایتی دامن زده است.چون اصول گراست وخیراصلاح طلبان رانمی خواهدوحالاگروهی بنام اصلاح طلب که قبلابااستانداراصلاح طلب درستیزبودندبه حمایت ازیک اصول گرابرخاسته اندوآنهم به امیدآنکه بخشداری یامدیری برایشان بگذارد،مشی اصلاح طلبی رازیرپانهاده اند.این چه نوع اصلاح طلبی است که مخالف استانداراصلاح طلب وستایشگراستانداراصول گراست؟خودتان داوری کنید.
پاسخدربهمئی حزب اعتمادملی حتی دربین افراد بیسواد رای داشت،ومردم با این حزب آشنابودند اما انتخاب احساساتی مجمع روی کامرانی،اعتمادملی که ازبین رفت،تیشه به ریشه اصلاحات زد هیچ دشمنی با کامرانی ندارم والله قسم ناتوان داشتم تلاش کردم،اما خدا راشاهدمیگیرم زحمات وآ ی روی چندین ساله اصلاحات به بادرفت،تمام کسانیکه ازروی تعصب یا قومیت به دروغ غیراز واقعیت را بگویند در قیامت بدهکار حق الناسند
پاسختنها کسی که خواهد توانست این وضعیت از هم گسسته رو بهم تنیده دکتر حجتخواه خواهد بود که هم نخبه و هم اصلاح ناب هستن
پاسخکامرانی هیچ نقطه عطفی نداست از طرف خودت بجای دیگران صحبت نکنید لطفا
پاسخحزب اعتماد ملی یک حزب باشخصیت و پرطرفدار در کشور است اما متاسفانه در استان به دلیل قوم قبیله کردن این حزب، جایگاهی بین مردم استان ندارد
پاسخآقای هاشمی، برادر زادت، احسان پلو را در ست کامرانی می خورد وبرای موحد گلو پاره می کرد، شما ها با خودتون هم صادق نیستید
پاسخدر انتخابات 94 عامل اصلی خیانت استاندار موسی خادمی،بود، کرامت کریمی و دهبانی پور هم هم دستش بودند
پاسخاقای هاشمی در لنده برای اقای کامرانی صحبت کرد اما در طبقه دوم خونه یکی از مدیران کل استاندار سابق و دوستانش از کدام کاندید در کهگیلویه حمایت کرد.......
پاسخدر جنگلوا منطقیان هزار رای رستاد13دونه منطقیان بخاطر بزرگواری و ریزش ارای مژدهی از رستاد حمایت کرد
پاسخدوست عزیز اقای منطقیان در سوق 100دونه رای نداشت در همین بخش سوق رستادبالاتر از2000رای اورددر دیشموک منطقیان700دونه رای داشت رستاد نزدیک به 3هزار رای اورد در چاروسا منطقیان 500دونه رای رستاد باحضور مژدهی نزدیک به3هزار رای در چرام منطقیان نزدیک به 7هزار رای رستاد زیر 3هزار رای
پاسخاقای حجت هاشمی کامرانی فقط رای قومیت خودرااورد شماکه حزب خودتنان راازاقوامتان تشکیل دادید ازپایگاه حزبی شماواقای لاهوتی وصدوقی چقدررای جریانی داشتید یک مقایسه ی زمانی بین ایشان ورستاد داشته باشید که ان موقع شماهانیروهایتان راگسیل دادید بطرف اقای بزرگواری این دفعه که پشت سرکامرانی را خالی کردی وبطرف موحدرفتید
پاسخدرود بر جناب هاشمی مطالب درستی بیان فرمودید و حرف حق رو زدید ودراین چند مدت تنها متنی بود حرف دل مردم بود ،شما برای دکتر کامرانی واقعا زحمت کشیدیددر انتخابات و جانانه کار کردین
پاسخسلام.البته متاسفانه کامنتها را گزینشی کرده اید.ولی به هر حال ما میگوئیم. آقای حجت هاشمی عزیز:شما که بواسطه آقای ثنائی یک جلسه با موحد گرفتید و محرمانه به ایشان پیوستید.اسناد را بزودی منتشر میکنیم.خوشحالیم که ما را به این سمت بردید تا حقایقی از انتخابات اسفند 94 را گوشزد نمائیم. مگر کار تیم مدیریتی دولت،جمع آوری رای برای کامرانی بود.ایشان در این حد و اندازه نبود و دو غول بزرگ اصولگرا با منابع مالی و سالها پشتوانه محلی و تشکیلاتی در صحنه حضور داشتند.انصاف هم خوب است.در مورد مجمع هم مطالب را به عرض خواهیم رساند.
پاسخ