-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
وسعت آتش سوزیها در ۳ ماهه اخیر سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.

محمدی تباری گفت: این آمارهای خود به خود کاهش نیافته و مرهون سیاستها و راهبردهای شخص استاندار و مدیریت راهبردی ارشد استان و حمایتهای معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و پای کار بودن مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد است.
به گزارش افتونیوز، مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: الحمدالله با افرایش آگاهی مردم، سطح آموزش، فرهنگ سازی و تلاش و پشتکار مسئولین مربوطه و تشکلهای مردم نهاد، وسعت آتش سوزیها در ۳ ماهه اخیر سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.
وحید محمدی تبار در گفتوگو با خبرنگاران در یاسوج افزود: در سال ۱۳۹۶ تعداد ۹۰ فقره آتش سوزی به میزان ۵۳۵ هکتار، در سطح مراتع و جنگلهای استان وجود داشته ولی امسال؛ ۵۰ فقره آتش سوزی در وسعت ۳۵۵ هکتار وجود داشت.
مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرعت عمل و حداکثر زمان کنترل بحران آتش سوزی در مراتع و جنگلهای این استان از سه شبانه روز به حداکثر ۸ ساعت کاهش یافته است. که این مهم ممکن نبود مگر با همبستگی، هماهنگی و اقدام مشترک دستگاههای مسئول و آحاد مردم و نهادهای انقلابی و بهطور مشخص مدیر کل محترم منابع طبیعی استان، فرماندهی یگان حفاظت و کلیه پرسنل و روئسای ادارات منابع طبیعی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد و در اکثر موارد (مناطق حفاظت شده) محیط زیست استان و در مواردی هم که نیاز داشتیم؛ سپاه، بسیج و هلال احمر استان، مردانه پای کار بودند.
محمدی تبار افزود: آمارهای یگان حفاظت نشانههای بسیار خوبی از توسعه فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست در جامعه دارد. و البته همانگونه که فرماندار بویراحمد اشاره کردند بیشتر آتش سوزیها امسال عمدی و به تحلیل خودم و اکثر کارشناسان امر، تا حدودی دارای انگیزههایی از قبیل زمین خواری دارد و انتظار ویژه مدیریت بحران از مسئولین ذی ربط پیگیری و برخورد شدید در این خصوص است.
مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد به میزان آتشسوزیهای استان به تفکیک شهرستانها اشاره کرد و گفت: در سه ماه تابستان سال گذشته (۱۳۹۶) در شهرستان بویراحمد؛ تعداد ۴۰ فقره آتش سوزی به وسعت ۱۷۱ هکتار، در شهرستان دنا تعداد ۱۳ فقره و به وسعت ۱۳۳ هکتار، در شهرستان گچساران تعداد ۲ فقره و در وسعت ۳ هکتار، در شهرستان باشت تعداد ۱۱ فقره و در وسعت ۱۳۶ هکتار، در شهرستان لنده تعداد ۱۱ فقره و به وسعت ۲۸ هکتار، در شهرستان چرام تعداد ۱۰ فقره آتش سوزی در جنگلها و مراتع و به وسعت ۴۸ هکتار، در شهرستان کهگیلویه تعداد ۲ فقره و در وسعت ۶ هکتار و در شهرستان بهمئی تعداد ۱ فقره و در وسعت ۲۰ هکتار آتش سوزی در مراتع و جنگلهای این شهرستان داشتیم.
مدیر کل مدیریت بحران استان همچنین ادامه داد؛ در سه ماه تابستان امسال (۱۳۹۷)، در شهرستان بویراحمد؛ تعداد ۲۷ فقره آتش سوزی به وسعت ۱۳۰ هکتار، در شهرستان دنا؛ تعداد ۵ فقره و به وسعت ۵۲ هکتار، در شهرستان گچساران؛ تعداد صفر فقره و در وسعت صفر هکتار، که واقعاً جای خوشحالی دارد. در شهرستان باشت؛ تعداد ۲ فقره و در وسعت ۲۷ هکتار، در شهرستان لنده؛ تعداد ۵ فقره و به وسعت ۶۸ هکتار (قبل از مدیریت فعلی)، در شهرستان چرام؛ تعداد ۶ فقره آتش سوزی در جنگلها و مراتع و به وسعت ۲۵ هکتار، در شهرستان کهگیلویه؛ تعداد ۵ فقره و در وسعت ۴۴ هکتار، و در شهرستان بهمئی تعداد ۱ فقره و در وسعت ۸ هکتار آتش سوزی در مراتع و جنگلهای این شهرستان داشتیم.
وی در پایان گفت: متاسفانه کمبود شدید امکانات و نیروی انسانی، جدیترین چالش است و امسال نیز نتوانستیم تجهیزات برای مدیریت بحران و دستگاهای دی ربط خریداری کنیم به دلایل عدم ثبات قیمتها و دلایل دیگر ... که خوشبختانه با تدبیر مهندس فیلی معاون محترم عمرانی و همکاری آقای نوروزی رئیس سازمان برنامه و بودجه یک میلیارد اعتبار بحران که امکان برگشت خوردن داشت به شهرداریهای مناطق محروم استان تخصیصشان، تعلق گرفت و مانع برگشت این اعتبارات شدیم و آنرا به آب و فاضلاب روستایی و شهرداریهای دهدشت، دیشموک، لنده، سوق، قلعه رئیسی، پاتاوه، مارگون، چیتاب و ... تخصیص دادیم. چون با اسناد خزانه دو ساله عملاً خرید میسر نبود ولی میشد تخصیص پروژهای را در منطقهای محروم تکمیل کرد. البته برای سایر شهرداریها نیز برنامه داریم و کمک میکنیم.
محمدی تبار با اشاره به فردی که هفته گذشته بر اثر صاعقه در بخش لوداب کشته شد، گفت: به همراه کارشناس مسئول حوادث به خانواده ایشان سر زدیم و موضوع و همچنین مشکلات این خانواده را بررسی کرده و با مسئولین ذی ربط مکاتبه نمودیم انشالله که بتوانیم بخشی از مصائب و مشکلات چنین خانوادههایی را حل کنیم.

نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!